Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4357 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פניתי לכמה חברות ביטוח, וכולם אמרו לי שצריך כספת, אבל בסוכנות של סיאט אמרו לי שהכספת פוגעת באחריות, מה הקטע?

פורסם

זה ידוע,הבנתי שזה בעצם מבטל את האחריות אצל סיאט,הם אומרים שזה יכול לפגוע במחשב של הרכב או משהו...לא כ"כ יודע לגבי זה..

אני יודע רק שבכל רכבי VAG מבקשים כספת (וחלק גם עלוקה),כשאני קניתי את שלי ממישהו חסכתי,הרכב כבר הגיע עם כספת ועלוקה חחחחח (כספת זה איזה 400-800 שקל בערך,תלוי למי אתה הולך שינסה לעקוץ כמה שיותר)

בית"ר נורדיה ירושלים !

פורסם
זה ידוע,הבנתי שזה בעצם מבטל את האחריות אצל סיאט,הם אומרים שזה יכול לפגוע במחשב של הרכב או משהו...לא כ"כ יודע לגבי זה..

אני יודע רק שבכל רכבי VAG מבקשים כספת (וחלק גם עלוקה),כשאני קניתי את שלי ממישהו חסכתי,הרכב כבר הגיע עם כספת ועלוקה חחחחח (כספת זה איזה 400-800 שקל בערך,תלוי למי אתה הולך שינסה לעקוץ כמה שיותר)

אבל מה ההגיון בזה? זה חובה אבל זה מבטל את האחריות. זה ממש דפוק. למה להשקיע ברכב חדש אם תתבטל לו האחריות?

פורסם
אבל מה ההגיון בזה? זה חובה אבל זה מבטל את האחריות. זה ממש דפוק. למה להשקיע ברכב חדש אם תתבטל לו האחריות?

לא יודע....זה ההחלטה של סיאט,כמו שאמרתי,הם אומרים שזה פוגע בחלקים ובמחשב של הרכב ובגלל זה האחריות מבטלת...תנסה לחפש אולי עוד חברות,יכול להיות שיש כאלה שיתפשרו איתך על מיגון אחר...

בית"ר נורדיה ירושלים !

פורסם

יש שני סוגים לכספת:

אלומיניום ופלדה

הכספת מפלדה מבטלת את האחריות כי היא מחממת את המחשב יתר על המידה.

יש כספת מאלומיניום שהיא לא מבטלת את האחריות וזה מוכר ע״י צ׳מפיון ורב בריח

צור קשר עם רב בריח ותבקש את האסמכתא

פורסם

תשובה מוסמכת מצמפיון אחרי שביררתי: הם לא בדקו את ההתקנה וההשפעות שלה לכן זה לא מאושר על ידם, ההתקנה לא מבטלת את האחריות אבל האחריות לא תכסה נזקים שנגרמו ע"י ההתקנה או ע"י הכספת.

• תוכן חדש...