Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4335 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הפלסטיק של אחד מהאורות שלי ניהיה עכור טיפה, כנראה בגלל ששמתי לד שלא מתאים לרכב וחשבתי להחליף את כל בית הפנס.

ראיתי באי ביי במחיר 1300-1500 אבל אני מפחד להזמין בגלל כל הבעיות שיעשו לי במכס ואני חושב אולי להזמין מאתר רדליין

http://www.redline.co.il/pnsim-qdmiim-em-ldim-drl-siat-aibizh-hdwh-2008-2011.html

הרכב המדובר הוא סיאט איביזה, ורציתי לדעת אם מישהו יודע כמה הפנסים האלה באמת יחזיקו או מכיר מישהו שיש לו את הסט הזה.

הלדים ממש מחמיאים לרכב, אבל אני מפחד שהם יהרסו אחרי שנתיים ואז כל ההשקעה הולכת לפח.

תודה רבה לעוזרים.

אוטו-מאניה :-)

פורסם

תן לי להרגיע אותך,הפנסים יהרסו כבר אחרי כמה חודשים. איכות ירודה,הפלסטיק נהיה עכור תיקתק ובנוסף על כך האופטיקה נוראית.

במידה ורוצים אור לבן שיתאים ללד אז חייב קסנון כי נורות ה h1 שם מאירות גרוע גם עם אור צהוב. ובגלל שהחיתוך של האופטיקה גרוע הוא גורם לסנוור מהפנס הימני שחיתוך האלומה מטפס לו לשחקים.

להימנע !

פורסם
תן לי להרגיע אותך,הפנסים יהרסו כבר אחרי כמה חודשים. איכות ירודה,הפלסטיק נהיה עכור תיקתק ובנוסף על כך האופטיקה נוראית.

במידה ורוצים אור לבן שיתאים ללד אז חייב קסנון כי נורות ה h1 שם מאירות גרוע גם עם אור צהוב. ובגלל שהחיתוך של האופטיקה גרוע הוא גורם לסנוור מהפנס הימני שחיתוך האלומה מטפס לו לשחקים.

להימנע !

שלום, תודה רבה על התגובה המהירה.

האמת שהשאלה השנייה שלי הייתה מה עושים עם פנסי ה H1 במידה וקונים את הסט, אבל אני אאלץ להקשיב לעצתך ולוותר.

יש איזה אופציה אחרת ? כולם מדברים על A&E\אפטרמרקט או איך שקוראים לזה, ובתכלס ראיתי רק 2 דגמים ששניהם אותה איכות.

פורסם

מחירים שערורייתיים.

למה שזוג פנסים סיניים, מעוצבים ככל שיהיו, יעלו יותר מפנסים מקוריים?! 2500 ש"ח לזוג פנסים?!

חזירות טיפוסית. תזמין מאיביי או אתר אחר בסגנון...

פורסם

תודה רבה על כל התגובות.

בעיקרון יש סוג אחד, שהוא הסיני שמשווק אצל כל החברות, אז לא זה לא משנה

FK

SW-TUNNING

Devil-tunning

dectane

כמו כן, מצאתי את הלד המקורי עם קסנון באי ביי הבעיה שאין משלוח לארץ במחיר נורמלי של 2500 שקל.

כרגע אני לא רואה צורך בהשקעה מכיוון, שכמו שידידי אמר, הנורה H1 היא לא איכותית וטובה וזה בטח יהרס אחרי כמה חודשים של שמש 'טובה'.

עד שלא תיהיה אופציה אחרת אני אשאר עם פנס עכור טיפה, אין כלכך אופציה אחרת, אולי במקרה אני אמצא באי ביי את הפנס המקורי ואז אזמין ואסתכן

במכס.

פורסם

שלום חברים, מצטער על ההקפצה אבל אשמח לעצות.

יש באפשרותי להשיג את הפנסי לד המקוריים כמו בתמונה למטה

IMG_7317.JPG

המוכר טוען שזה מגיע בלי הממירים של הקסנון והנורה עצמה.

כמה כסף עלי להוסיף בשביל הנורת קסנון והממירים עצמם ?

האם יעשו לי בעיות בגלל שהרכב המקורי מגיע בלי קסנון ?

מין הסתם לפנס יש תקן, אבל האם אצטרך אישור מיוחד להכניס אותו לארץ ?

אשמח לדעת יותר מניסיונכם, ולראות אם שווה לי בכלל להקנות את הפנסים הללו.

פורסם
מצאתי סוג נוסף שהוא לא מאותו יצרן .

מאמין שיותר טוב - וגם נראה מעולה ממש כמו S3

http://www.ebay.com/itm/Front-Black-projector-headlights-with-LED-DRL-for-Seat-Ibiza-6J-from-08-/261485643625?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item3ce1c24769&vxp=mtr

לוקח נורת H9

תודה על החיפוש.

ראית את אותו דגם ברד ליין

http://www.redline.co.il/ibiza.html

אומנם יצרן אחר אבל אני מאמין שגם זה בטח יילך אחרי כמה חודשים. לדעתי עדיף באותו מחיר כמעט להשיג את המקורי.

אגב H9 עדיף מ H1 ? מה ההבדל (ואיך H7 לעומת H9) ?

פורסם

הבעיות העיקריות הן האופטיקה הגרועה ,הנורה h1 שהיא חלשה מאוד ב aftermarket בשילוב עם אופטיקה גרועה והעכירות בבקלית.

H9 כבר נורה טובה בעייה אחת נפתרה.

אופטיקה אין לדעת,מאמין שסבירה לפי זכרוני.

מקסימום אתה קונה את הפנס חדש,חפני שמרכיב על הרכב משייף לכה ומורח חדשה. ואתה מקדים תרופה למכה.

וגם הפנס מאוד יפה לטעמי

• תוכן חדש...