Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4370 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ברשותי סיאט איביזה 2004

מנוע 1400 100 כ"ס

שמתי לב לתופעה מוזרה.. כאשר רכשתי את הרכב ב112,000 ק"מ שמתי לב להיעלמות מוזרה של שמן מנוע. הוא פשוט היה נעלם לאן שהוא בקצב לא מוסבר.. ליטר שמן ל 1000 קילומטר.. לא שמתי לב לנזילות או משהו כזה חוץ מהזעה פשוטה מאיזור מכסה השסתומים

הרכב הגיע ל 118,000 והקדמתי טיפול עקב הבעיה.

ועכשיו השמן לא נעלם לשום מקום.. כבר חודש אין שינוי של מילימטר.

ייתכן שהאדם שקניתי ממנו השתמש בסוג זבל של שמן בטיפול האחרון? חשוב לומר שתוצאות הבדיקה של הרכב היו תוצאות של רכב סופר שמור.

תודה לעוזרים..

פורסם

ישנם הרבה הסברים אפשריים:

יתכן שהבורג ניקוז היה משוחרר טיפה או ללא דיסקית ואחרי הטיפול הוא נסגר כראוי.

יתכן שהשמן שהיה ברכבך היה בעל צמיגות נמוכה ממה שיש עכשיו.

יתכן שהמסנן שמן היה משוחרר טיפה או פגום ואחרי הטיפול המסנן החדש סגור כראוי ותקין.

יתכן שהפקק בפתח מילוי השמן לא היה סגור טוב ועכשיו.

ואני בטוח שישנן עוד אפשריות.

פורסם
שלום ברשותי סיאט איביזה 2004

מנוע 1400 100 כ"ס

שמתי לב לתופעה מוזרה.. כאשר רכשתי את הרכב ב112,000 ק"מ שמתי לב להיעלמות מוזרה של שמן מנוע. הוא פשוט היה נעלם לאן שהוא בקצב לא מוסבר.. ליטר שמן ל 1000 קילומטר.. לא שמתי לב לנזילות או משהו כזה חוץ מהזעה פשוטה מאיזור מכסה השסתומים

הרכב הגיע ל 118,000 והקדמתי טיפול עקב הבעיה.

ועכשיו השמן לא נעלם לשום מקום.. כבר חודש אין שינוי של מילימטר.

ייתכן שהאדם שקניתי ממנו השתמש בסוג זבל של שמן בטיפול האחרון? חשוב לומר שתוצאות הבדיקה של הרכב היו תוצאות של רכב סופר שמור.

תודה לעוזרים..

איזה סוג שמת שמת?

פורסם

שמתי ultra synth sl 10 w 40

אני מאמין שהאפשרות של פתח המילוי היא הנכונה מכיוון שלא היו טפטופים.. אלה הזעה באיזור מכסה השסתומים.. החוסר בשמן גרם לזה שנורת השמן נדלקה לי פעמייל במרווח של חודש.. השמן פשוט נעלם.. כמו שאני מרגיש ושומע שום נזק לא נגרם למנוע ובמזל.

פורסם

יכול להיות שבעל הרכב הקודם שם סינטטי,אבל מי פה ליטר שמן כ 1000 ק"מ הדרך ארוכה.

היצרן מליצה לשים 5/40.

הא השמן ששמת הוא של חברת דלק?

פורסם
אני לא ישקר עליך זה חרא של שמן וזה מינראלי בכלל.

http://www.delkol.co.il/userFiles/file/MSDS/automotives/benzin_light_dizel/אולטרה%20synt%2010W40%20SL-CF%20ארוך.pdf

זה לא נכון וחבל כי אתה כותב ללא בדיקה .

זה שמן מנוע טוב-מאוד , חצי סינטטי המתאים לרכבי VW - תקן 500/505 .

א - http://www.delkol.co.il/catalog.asp?cat=52&item=150

ב - http://www.delkol.co.il/userFiles/file/MSDS/automotives/benzin_light_dizel/אולטרה%20SYNTH%20SL%2010W-40.pdf

ואפשר כי השמן הקודם היה 5W-30 או 5W-40 - ולכן בהנעה הראשונית הוא אומנם הגיע מהר לכל המנוע .

אבל נאכל קצת , אם בתחילת העבודה וגם כאשר הם חמים - מאחר והם קצת דלילים גם בנקודה העליונה לעומת 10W-40 .

אם באמת לא סידרתה נזילה - הגיוני ואפשרי כי מצאתה שמן המתאים למנוע הנ"ל -

כאשר ההתאמה היא יחודית - כאשר המנוע עם ק"מ די גדול , מרווחי מנוע פנימיים וטמפרטורת העבודה .

בגדול - השמן מתאים , ויהיה מעניין לשמוע ממך עוד כ 3 חודשים מה המצב .

(כמובן לבדוק שמן אחת לשבוע בערך )

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

חשוב לציין שהשמן של דלק הוחלף בטיפול 10,000 לשמן מאיכות גבוהה בהרבה ממנו, אייל אני יכול לומר לך שעבר כבר שבועיים מהטיפול ולא זז מילימטר.. תחשוב שהיה מתרוקן ליטר ל 1000 קילומטר.. בשבועיים הרכב הספיק לעשות את ה1000 הנ"ל.

אם כך ואין נזילות .. איך יש לי הזעת שמן מכיוון מכסה השסתומים..

הזעה - שמן לא זז במילימטר

שמן מאיכות ירודה ולא מתאימה - השמן נאכל ובתחילה נראה כאילו שההזעה אשמה בהעלמת השמן.

כרגע הזעה אין אין חוסר.. תופעה מאוד מוזרה.. משהו פה קרה לפני ואחרי הטיפול ואולי בטיפול עצמו.. מישהו מצליח להרכיב איזה סיפור הגיוני פה?

פורסם

אם קודם בורג ניקוז השמן לא היה סגור טוב, היית אמור לראות שלולית שמן מתחת לרכב במקום שבו עמד לילה שלם. היתה שלולית?

להבא, אם תחזור תופעת ההיעלמות, שים נייר עיתון מתחת לרכב במשך הלילה, ובבוקר תבדוק האם הנייר רטוב משמן.

יהודה

פורסם
חשוב לציין שהשמן של דלק הוחלף בטיפול 10,000 לשמן מאיכות גבוהה בהרבה ממנו, אייל אני יכול לומר לך שעבר כבר שבועיים מהטיפול ולא זז מילימטר.. תחשוב שהיה מתרוקן ליטר ל 1000 קילומטר.. בשבועיים הרכב הספיק לעשות את ה1000 הנ"ל.

אם כך ואין נזילות .. איך יש לי הזעת שמן מכיוון מכסה השסתומים..

הזעה - שמן לא זז במילימטר

שמן מאיכות ירודה ולא מתאימה - השמן נאכל ובתחילה נראה כאילו שההזעה אשמה בהעלמת השמן.

כרגע הזעה אין אין חוסר.. תופעה מאוד מוזרה.. משהו פה קרה לפני ואחרי הטיפול ואולי בטיפול עצמו.. מישהו מצליח להרכיב איזה סיפור הגיוני פה?

לדעתי מוקדם מידי לשפוט אם יש צריכה או לא תמשיך עקוב ובמיוחד לאחר נסיעות ארוכות במהירות שיוט

• תוכן חדש...