Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4355 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

מישהו יכול לחוות דיעה בנוגע לסיטרואן C3 פיקאסו, מנוע דיזל?.

האם מדובר על מנוע טורבו או רגיל?.

האם זו תיבה רובוטית (חצי קלאץ') כמו שהיה בטויוטה ובאופל?.

מה הצריכה הממוצעת?.

תודה רבה.

פרנקופיל מושבע!

פורסם

מנוע 1.6 טורבו דיזל.

תיבה רובוטית קלאץ' בודד דוהמ למה שיש בטויוטה אבל בייצור של PSA ולא של טויוטה (הרבה יותר נעים לשימוש למרות שלי אישית לא הפריע גם הגיר שבטויוטה). בגדול הוא הרבה יותר טוב אבל אתה צריך לנסוע ולקבל דעה משלך.

מניסיון של אדם שאני מכיר שמחזיק אחת ידנית הצריכה הממוצעת אצלו בגוש דן היא 1/16 עד 1/18 תלוי באופי הנסיעות שלו (יש לו עסק משלו והוא נוסע בחרבי גוש דן. לעתים יש נסיעות בשעות פקוקות בתוך הרחובות העמוסים יותר של ת"א והסביבה ולעתים יש נסיעות בשעות טובות ללא פקקים ואז צריכת הדלק יכולה להגיע גם למעל 20 ק"מ לליטר בנסיעה רגועה).

דעה אישית? אין כיוון שאני לא מחזיק את הרכב. הוא מבסוט אבל הוא לא מחזיק את הרכב מספיק זמן כדי לתת דעה טובה לגבי אמינות הרכב.

פורסם

היה לי את דגם הדיזל הידני במשך 3 שנים ו 105K ק"מ.

לא הייתה שום תקלה, הרכב נח, מאובזר ומרווח מאוד, חסכוני מאוד (1:18 משולבת כוללת עבודה כרכב משלוחים).

בנוגע לתיבה הרובוטית החד מצמדית, יש לבצע נהיגת מבחן כי התיבה לא מתאימה לכל אחד.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אני נוהג באחת כזו. התיבה קצת עצלנית, אבל מתרגלים לא להיות ראשון ברמזור. טיפולים לא בשמיים ברגע שמשווים מחירים ובוחרים מוסכים בחכמה. אני מחזיק אותה כבר שנתיים וחצי עם כמעט 50K ק"מ. ללא תקלות משמעותיות. רק מדחס מזגן שהרעיש מיום המסירה של הרכב והוחלף בחדש. מאז אמינות זו לא מילה שזרה לי.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

היי בגירה,

האם נתקלת בתופעה של מעין "חופש" בגיר בזמן החלפת הילוכים?

תחושה שבעת עזיבת הקלאץ' יש חופש והגיר נכנס לשילוב לאחר השהיה קטנה.

פורסם

יובי,

לא נתקלתי בתופעה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

היי,

מניסיון שלי היו לנו 2 כאלו מליסינג ידניות בשנתיים וחצי הגיעו 90 אלף קילומטר בערך,

לאחת הלכה משאבת מים, לשניה הגה כוח.

חסכוניות ממש(1-18 בערך בעיר)

חוץ מזה הרכב היה נוח מאוד ומרווח, אבל לפחות מהניסיון שלנו...לא הייתי קונה אותה כפרטי.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

תודה.

אולי יש לך או למישהו אחר רעיון ממה זה יכול לנבוע?

מקווה שזה לא מעיד על החלפת קלאץ' דחופה או על בעיה בגיר.

אכנס לבדיקה בחמישי הקרוב במוסך המרכזי.

• תוכן חדש...