Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4371 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב לגביו נשאלת השאלה הוא GOLF GTI MK6 עם גיר DSG6, ואני מאוד חרד כשאני חושב שאני שומע רעשים שמגיעים מכיוון מכסה המנוע (מה שמסתכם בטירחה לשווא בד"כ, אבל אני אוהב לוודא).

מישהו מכיר את הגיר הזה מספיק טוב בשביל לדעת מתי רעשים/תקתוקים/נקישות שאני עלול לשמוע רעש מהגיר הם תקינים ואילו לא?

הרכב ברשותי כבר שנה ולפני כן נהגתי ברכב עם תיבת הילוכים אוטומטית רגילה לחלוטין ואני עדיין מנסה להסתגל/להבין את הרעשים.

לדוגמא, כשהרכב עומד בעליה (כמו בכניסה/יציאה מחניון עם שיפוע) ואני עוזב את דוושת הבלם מבלי ללחוץ על דוושת הגז יש מן רעש לא מובן כל כך מלווה בויברציות שמגיעות מכיוון הגיר/מתחת למכסה המנוע. האם זה נחשב נורמלי?

כשהרכב נוסע במהירות של 35 קמ"ש על כביש ישר, והגיר במצב אוטומטי על הילוך שלישי ואני עוזב את דוושת הגז (מבלי ללחוץ על דוושת הבלם) מורגשת האטה משמעותית במהירות הנסיעה וכשהגיר מוריד הילוך לשני יש מן נקישה קטנטנה שניתן לשמוע. רק אצלי?

כבר יצא לי לשמוע:"זה הרעש של ה-DSG ואין מה לעשות עם זה" אבל לא ניראה לי שככה זה אמור להיות.

פורסם

ויברציות יכולות להיות מתושבת סדוקה /קרועה/בלוייה.

לגבי התנהגות הגיר בנסיעה כדאי לפנות לבדיקה אצל מוסך מתמחה בדגם (אם אתה מהמרכז קרוב לת"א אז רון או לפ"ת אצל ספי).

אל תזניח את הגיר.אולי עכשיו יש בעיה קטנה של מחסור בשמן בגלל נזילה או תיקון קטן שאפשר לעשות כי אחר כך,לפחות לפי שרשורים אחרים כאן בפורום (וכדאי לעשות חיפוש) אם לא מטפלים בזמן צריך לבצע שיפוץ בלוק שסתומים לגיר וזה לא הכי זול שיש (במיוחד בחברה שאם תבחר לתקן בה אתה תצטרך לקנות מלתחת הלבשה תחתונה חדשה אחרי שתראה את החשבון). :-(....

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

^^ כנ"ל - קשה לאבחן ברשת , גש למוסך טוב ובדוק שם .

מוסך רון בת"א , מאוד מומלץ ע"י חברי הפורום אשר מטפלים ברכבי VAG .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• תוכן חדש...