Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4374 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תראה את הוידאו של המונד עליה בטופ גיר. אני חושב שהוא מסכם את זה מצוין.

המונד, עם הגישה שלו ל"אני גמד אבל אם אני אקשקש שטויות יותר מטומטמות מהאידיוט שעומד ליידי (זה קלרקסון למי שלא הבין) אולי ישימו לב שאני כאן" יכול להכנס לי ל,איך שאומרים האמריקאים, איפה שהשמש לעולם לא זורחת.

אם VW עשו משהוא ללמבורגיני ואני חושב שדהם לא השפיעו כלל, הם עשו רק טוב!

יופי,עכשיו לא מספיק שפיאט מתחחמת בעליות,וינקר שמאל מדליק את הוישרים,:agrue:

נו, תראה איך הקארמה לפעמים מושלמת, ב VW אם תשאיר וינקר שמאלי דולק, ידלקו לך גם הוינקרים וגם אור הדרך...קארמה! :lol:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עכשיו יש לך מפיאט ואלפה מכוניות ייחודיות, זה שהם לא הכי טובות בקטגוריה לא עושה אותם לא מעניינות.. לא סתם יש לפיאט ואלפא מועדונים דיי גדולים אפילו בארץ וזה מכוניות שאנשים מתחברים אליהן.

אף אחד לא מתחבר לסיאט או סקודה שלו זה סתם מכוניות (שאמורות להיות) אמינות וסחירות, שהם VW בתחפושת בלי השקעה בבידול גדול במיוחד (נגיד מיטו ופונטו אולי מבוססות על תשתית דומה, אבל ההבדל הוא שמיים וארץ) ופנדה ו500 מכוניות שבחיים VW לא היו עושים ככה, אמנם הפנדה לא הכי מצליחה אבל היא הראתה לכולם את הדרך וה500 שהראתה לכולם מה זה מיני "יוקרתית". לVW של ימינו לעומת פיאט אין פריצות דרך עיצוביות (כמו שהיה להם עם הגולף הראשונה), ואם יש פריצות דרך מכאניות הם לא אמינות.

VW ה"מרובעים" פשוט לא יכולים לעשות דברים כאלה, הם טובים בלעשות דגמים יחסית טובים שנראים טוב בביקורות, שהם בדיוק כמו הדגם הקודם רק טיפה משודרג, אין להם את הייחוד שפיאט מביאים, ובטח יש פה את אלה שלא החזיקו בפיאט בחיים שלהם ויצחקו על מה שאני אומר אבל מי שכן החזיק יודע ומבין שזה יצרן מיוחד.

איזו מכונית יחודית יש לאלפא? ולא, ה4C לא נחשבת. זה שבמקרה המטבע נפל בצד הנכון לא אומר שזו אלפא.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

אמנם מיטו וג'ולייטה הן לא מכוניות נהיגה מושלמות עם הנעה אחורית, אבל גם בעיצוב ותפעול של האוטו מרגישים את היצרן, מרגישים ורואים שזה לא השבלונה של VW.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

אני לא חובב של מותג זה או אחר אבל חבל לי על כל הרכישות הללו.

הבעיה היא שכך יש פחות ופחות תחרות בין היצרנים מה שמגביל את ההתחדשות (שהרי אם אין תחרות אז למה ?) וכמובן ניתן "לדפוק מחירים" כי שוב - אין תחרות.

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם
אמנם מיטו וג'ולייטה הן לא מכוניות נהיגה מושלמות עם הנעה אחורית, אבל גם בעיצוב ותפעול של האוטו מרגישים את היצרן.. .

את מי מרגישים?

תיכף יבוא פה אחד, יספר לך שאין כזה יצרן.

פורסם

האם זה אומר שבמקום מכונת קפה בפיאט 500L יהיה ברז בירה? זה אולי עשוי להזיז איזה אלפיסט או שניים לכיוון ;-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

במקום מכונת קפה אתה תקבל נקניקיה בצורת DSG :o

פורסם
במקום מכונת קפה אתה תקבל נקניקיה בצורת DSG :o

שטויות. צריך להשאיר את מכונת הקפה כמו שהיא, כדי שיהיה לך משהו שיחזיק אותך עירני באמצע הלילה בזמן שאתה ממתין לגרר.. ;)

:idea:
פורסם
מה באמת המיוחד באלפא שאין במתקפת המשובטים של VAG?

אולי אין שום דבר מיוחד באלפא, כמו שאין שום דבר מיוחד באבארט'. אבל כרכב, זה מכלול שונה ממתפקת הקלונים של vag.

מעבר לזה, נראה לי שאצל האיטלקים עדיין יש יותר מחויבות לעצוב חיצוני, שהוא אולי לא ה-פקטור, אך בכל זאת יש לו תפקיד לא מבוטל בעיניי.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

לא שונה בכלום, אלא אם תשכנע את עצמך שהוא שונה, ובוודאי שמותג אינו יכול להיתקיים על דגם וחצי.

אלפא היום מזכירה את נבחרת ברזיל בכדורגל - חברה עם עבר מפואר שעדיין נהנית מתהילת עבר, למרות שהווה לא נראה מדהים והעתיד עוד פחות.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• חברי המעגל הראשון
פורסם
אולי אין שום דבר מיוחד באלפא, כמו שאין שום דבר מיוחד באבארט'. אבל כרכב, זה מכלול שונה ממתפקת הקלונים של vag.

מעבר לזה, נראה לי שאצל האיטלקים עדיין יש יותר מחויבות לעצוב חיצוני, שהוא אולי לא ה-פקטור, אך בכל זאת יש לו תפקיד לא מבוטל בעיניי.

אבארת' ואלפא מציעות חווית נהיגה שונה מהמותגים המתחרים של VAG? (הכוונה לנהיגה עצמה ולא למסך מולטימדיה, חימום אשכים במושב וכל השטויות שדוחפים היום למכוניות כדי למכור)

אני מתאר לעצמי שלנהוג בגולף MK2 1.3 ובאלפא 33 עם מנוע בוקסר 1.3 זו חוויה שונה בתכלית, אבל עם הדגמים של היום, זה גם?

בעניין העיצוב, גם אם VAG תקנה את פיאט הם ירצו לשמור על הקו העיצובי האיטלקי, כי אם זה מה שמייחד את המותג, יהיה מאד מטומטם מצידם לבטל את זה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

בוודאי שיש חווית נהיגה שונה. אתה יכול להתווכח אם היא עדיפה, אבל היא בטוח שונה.

"חווית נהיגה", הרי מורכבת מדי הרבה דברים, שחלקם הגדול מושפע בתכלס מהרכיבים שמהם מורכב הרכב - מנוע, גיר, בלמים, מתלים. והתחושה בנהיגה היא מאוד שונה, בסופו של דבר.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

תראה את הוידאו של המונד עליה בטופ גיר. אני חושב שהוא מסכם את זה מצוין.

מסכים לחלוטין :mm_yeah:

[video=youtube;UZiHPLGh-Ek]

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

אלפא שונה מהותית מגולף. מהותית. לפעמים לטובה ולפעמים לרעה. מי שחושב אחרת כנראה הרבה מאוד זמן לא נהג בהן אחת אחרי השניה.

לגבי העובדה שאי אפשר לבנות חומה ע"ב דגם או שניים - זה כבר נושא אחר. ונכון.

לגבי זה שכבר אין וורום וורום כל לחיצה על הגז ושחלפו להם ימי ה- 205GTI, גם זה נושא אחר. וכם הוא נכון. אגב, דווקא ה- 33 שנראית נהדר (לזמנה וגם היום, לטעמי), לא התחברתי אליה מבחינת נהיגה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...