Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4377 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני מעוניין לקנות רכב, אני לא מחפש נוחות/מהירות, רק שיהיה כמה שיותר חסכוני, כמה שיותר זול.

הרכב ישמש לנסיעות יום-יומיות לעבודה (מרחק של כ16 ק"מ הלוך וחזור) + נסיעות בערב (לא יותר מ5 ק"מ נוספים בדר"כ)

ההתלבטות שלי כרגע היא בין שברולט ספארק לבין סוזוקי אלטו... (ידני)

התקציב הוא באזור ה35 אלף, והשאלה העיקרית היא איזה מהרכבים אמין יותר? מישהו נסע בהם לאורך זמן?

או שאולי יש למישהו המלצה לרכב אחר?

תודה לעוזרים!

פורסם

הספארק לדעתי נותנת תמורה טובה יותר לכסף. היא חזקה, מאובזרת ובטוחה יותר. לו אני במקומך הייתי הולך על הספארק.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

הייתה לי ספארק (שנה), אין לי מילה רעה להגיד עליו, לדעתי בכלל לא באותה הליגה של האלטו.

האבולוציה שלי:

Polo GTI 2013 -> Peugeot 208 GTi 2016 Manual

Mazda 3 2012 -> Seat Leon FR DSG 2010 -> Chevrolet Spark 2013

Peugeot 309 Manual 1991 -> Toyota Corolla (1992) automatic -> Mazda 3 2009

פורסם
הייתה לי ספארק (שנה), אין לי מילה רעה להגיד עליו, לדעתי בכלל לא באותה הליגה של האלטו.

אפשר לשאול למה מכרת את הספארק אחרי תקופה קצרה של שנה?(היו לך תקלות בשנה הזאת?)

פורסם

ממש לא, אף לא תקלה אחת (בסביבות 20K), פשוט קניתי משהו צעניין יותר :)

האבולוציה שלי:

Polo GTI 2013 -> Peugeot 208 GTi 2016 Manual

Mazda 3 2012 -> Seat Leon FR DSG 2010 -> Chevrolet Spark 2013

Peugeot 309 Manual 1991 -> Toyota Corolla (1992) automatic -> Mazda 3 2009

פורסם

הספארק ללא ספק טובה יותר, אבל מצטער שאני מדבר פה על טעם וריח, הרכב פשוט מ-כ-ו-ע-ר !

אם אתה יכול להסתכל עליו יותר מדקה מבלי להקיא אז יכול להיות שהוא בשבילך ( טוב הגזמתי קצת ).

אני מבין שאתה מחפש שנתון מתקדם אבל יש לך את הפונטו אבו, בשנתון טיפה נמוך יותר מהספארק והיא תרגיש לך יותר "אוטו" מהספארק.

אוטו-מאניה :-)

• תוכן חדש...