Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פריצה לאקס בוקס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4343 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן. יש לי אקס בוקס סלים.

נמאס לי לקנות משחקים ב 300-400 ש"ח. ולאחר ניסיון רע עם חנות שמציעה ספריית משחקים, אני מעוניין לפרוץ אותו.

הבנתי שיש המון סוגים ויש פריצות שמאיטות את המכשיר ויש פריצות עם דיסק בלי דיסקים עם הארד דיסק בלי הארד דיסק.

איבדתי את עצמי בנושא.

אפשר קצת עזרה?

אני לא ידוע אם מותר להמליץ על פריצות או לדבר על זה פה. אז מנהלים סליחה אם חטאתי :-D

פורסם

יש לי XBOX SLIM פרוץ מלפני שנתיים+ בערך עם פריצה LT 3. המכשיר נפרץ עוד במעמד הקניה. הכל עובד רגיל ואין משהו מיוחד מלבד העבודה שאפשר להוריד משחקים ולצרוב.

בכל מקרה היום הייתי ממליץ דווקא ללכת לכיוון של פריצה עם הארד דיסק, בגדול מה שזה אומר שאתה לא צריך להשתמש בכונן ולשחק עם דיסקים, אתה פשוט מחבר את הכונן החיצוני למחשב ומעתיק את המשחקים שאתה רוצה, מחבר למכשיר ופשוט מפעיל אותם ישירות מהכונן החיצוני. בלי צריבות ובלי לקנות דיסקים יקרים (מומלץ רק ורבטים שעולים 10-8 ש"ח בערך ליחידה). בנוסף לצרוב משחק לפעמים יכול להיות קצת מעיק, יש משחקים שצריך לתקן לפני ולעבוד עם כמה תוכנות ולעקוב אחרי מדריכים קצת כאב ראש.

פורסם

במידה ואתה מאיזור המרכז אתה מוזמן להגיע לחנות שלי

כחבר פורום תקבל גם מחיר מיוחד

החנות היא gaming land ואני נמצא ביהוד לעוד פרטים בפרטי

הכול יהיה בסדר

פורסם

הפריצה הכי טובה היא rgh,אתה משחק ללא דיסק,מעתיק את המשחק לusb,עידכון קל בעת הצורך.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לא מדויק הפריצה הטובה ביותר הxkey היא מאפשרת dual NAND משמע ניתן לשחק כפרוץ כמקורי וגם ברשת כפרוץ

ללא חסימה לlive ( מה שקורא בjtag/rgh )

המינוס העיקרי שלה הוא המחיר ......

הכול יהיה בסדר

פורסם

גם ב rgh יש 2 מערכות הפעלה ככה שאפשר לשחק פרוץ ומקורי.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

גם לי נמאס לקנות משחקים. מה מגבלות של הפריצה,חוץ מלייב? הרי יוצא עידכון לקונסוליה כמעט פעם ברבעון. איך הפריצה מתמודדת עם זה? אמרו לי שצריך לעדכן פריצה כל פעם וזה מה שמנע ממני את העניין. לא כך?

פורסם

RGH עידכנתי דרך מדריך בYOUTUBE,מאוד מאוד פשוט ולא היה לי ידע קודם לפני,לכן זאת לא בעיה.

פורסם

מבחינת כדאיות פריצה הrgh/jtag היא הכי רלוונטית מכמה סיבות א. לא צריך יותר לקנות ולצרוב דיסקים

ב. לא צריך להתאים את המשחקים לפריצה ( התהליך הוא המרה פשוטה של קובץ הISO והעברה לhdd

ג.מחיר (נכון פריצת lt עולה בין 150-250 וjtag/rgh עולה 300-400 ועוד יש עלות hdd חיצוני /פנימי) אבל לא צריך לעדכן אותה הכל פועל

Rgh2 וxkey עושות פחות או יותר אותו הדבר וגם עולות ככה אבל אני אישית אוהב יותר את xkey

אני לא רוצה לעבור על חוק הפורום אבל במידה ומנהל יאשר לי אפרסם לכם מחירים מיוחדים לחברי הפורום

חשוב להגיד שלט את כל המכשירים אפשר לפרוץ

הכול יהיה בסדר

• תוכן חדש...