Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אפשור airplay ברכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4407 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה רבה, אבל יצאתי קצת סטלן, שכחתי לציין כמה דברים ...

המערכת שלי כרגע היא alpine 9855 עם הרחבה לאייפון kca-420i

העניין הוא שבעזרת ההרחבה הזאת אני יכול לקבל את כל הרשימות שלי וכל השליטה שלי מהמכשיר, השאלה אם יש דרך לאפשר airplay מהצורה הזאת?

או לחלופין airplay שיגיע לי בצורה דיגיטלית למערכת כמו שעכשיו אני מקבל את זה ולא דרך כניסת aux?

תודה רבה!

פורסם (נערך)

לדעתי חיבור הAi-Net הוא אנלוגי.

ממה שאני מוצא ברשת, הסאונד הוא אנלוגי, והמידע (זה שאני מניח מאפשר לך לשלוט באייפון/צ'יינג'ר וכיוצב') שהוא מעביר דיגיטלי,

אבל אני מחפש מידע רשמי על הנושא.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם

כן, אני גם בדיוק נתקלתי בזה, אבל בכל זאת עזוב אנלוגי \דיגיטלי, עדיין אני רוצה להעביר את זה דרך ainet , כי אין לי כניסה חיצונית אחרת, ואם אני לא אעביר דרך ainet אז אני מבטל לעצמי את האופציה גם של לחבר, לטעון ולשלוט על האייפון מהמערכת וגם כי זה הרבה יותר איכותי מaux זה בטוח...

אני יודע שבקרוב carplay אמור להיות הרחבה למערכות מובנות של אלפיין, אבל עד אז מי יודע ולך תדע כמה הוא תומך אחורה ב9855 אם בכלל...

https://www.apple.com/ios/carplay/

פורסם

אבל אמרת שיש לך את המתאם KCA-420i. הוא לא עושה את כל מה שאמרת הרגע?!

למעשה כל מה שאתה רוצה זה לעשות את אותו הדבר רק אלחוטית?

שיפור בסאונד בטוח לא יהיה בכל אופן, לפחות לא משהו שמיע.

פורסם

כן, הkca עושה את זה, אבל אין לי כניסת aux, זה אומר לבטל את הkca אם אני רוצה לחבר aux דרך ai-net, זה העניין, אני לא רוצה לבטל אותו אני רוצה להשתמש בו, או בנוסף אליו..

• תוכן חדש...