Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4401 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אמור לקבל סכום של כמה מאות דולרים, מי ששולח את הכסף יושב בארה״ב (אם זה בכלל משנה) ומעביר לי את הכסף בדולרים. איך עליי להגדיר את החשבון על מנת שאצא עם כמה שיותר כסף (לקבל כסף לפאיפאל שלי => להעביר לחשבון הבנק בישראל)? אני מניח שיש כל מיני המרות למיניהם ששם אני אוכל לחסוך.

תודה.

פורסם

יש לך אופציה להעביר לחשבון בנק או לכרטיס האשראי, בנק יותר זול אבל עדיין יש לך כמה עמלות בדרך ואתה מקבל שער מטבע מאוד נמוך.

אני לא בטוח שפייפל זאת הדרך המומלצת.

אם תשאיר בפייפל לקניות זה יהיה יותר ריווחי

אייל

פורסם

פייפאל לוקחים כ-5% בקבלת כסף, שער בד"כ 0.15 +- מהיציג,

תלוי בסכום הכולל של המשיכה לחשבון, 8 או 20 ש"ח עמלה (לא זוכר בוודאות).

פורסם

כשאתה מושך מפייפאל לארץ,על כל סכום מתחת ל1000ש"ח הם גובים 8ש"ח.

כשזה מעל 1000ש"ח - חינם (אאל"ט).

בדוק בדף עזרה.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

יכול להשתמש בשירות של Payoneer (חברה ישראלית).

תוכל למשוך את הכסף לחשבון הבנק שלך או להזין אותו לכרטיס אשראי שהם נותנים לך ולגהץ עסקות דולריות עליו.

עמלות יחסית אפסיות.

אשמח אם לא נרשמת בעבר שתרשם דרך הלינק שלי (גילוי נאות: נותן לי 25$ מתנה על ההפניה).

http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/wdQP9

בהצלחה

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

• תוכן חדש...