Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4402 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מחפש המלצות לרכב עד 15K, בעיקר נסיעות קצרות של עד 20-30 קילומטר ביום בערך (לא יותר מזה).

אין עדיפות לאוטומט או ידני לא משנה לי, מעדיף רכב שיהיה גם די נוח וגם קצת חזק בתקציב הזה.

נתקלתי באופל וקטרה שנת 2003-2004 שנראה רכב יפייפה, מנוע 2200, יש מספר רכבים כאלה עם קילמטר נמוך יחסית של עד 150K...

רציתי לקבל ממכם גם חוות דעת על הרכב הזה.

ד"א, יצא לי להתקל פה במספר דיונים לפני שפתחתי את הנושא וראיתי גם המלצות על הפיאט פונטו, חלק מתוכם היו על הדגם HGT 1800 שהוא גם נראה לא רע בכלל...

תודה :-)

פורסם

אתה מחפש רכב בתקציב מוגבל ביותר, אני מניח כי אתה לא בעל כיסים עמוקים.

הרכבים הנ״ל מצריכים כי עמוק והיכרות עמוקה עם מוסכים, האחד רכב מנהלים מזדקן והשני רכב ספורט מזדקן.

רוצה ״פוזה״? חפש לך איזו אקורד 1.8 (אנגליה), חוץ ממחלת גיר הרכב נוסע טוב ונראה מכובד, ברובן הגיר כבר שופץ, במידה ולא כנראה שתרגיש איזו בעיה בנסיעת המבחן

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
  • תוכן חדש...