Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4421 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במסגרת התקציב החדש, לנהג ממוצע שמחפש רכב קטן, חסכוני ואוטומטי ההמלצה שלי היא דייהטסו סיריון 2007-8. קטנה מאוד מבחוץ, מרווחת במפתיע מבפנים, נפוצה, אמינה וחסכונית. בטיחות סבירה (2-4 כריות אויר ו4 כוכבים במחני הריסוק). רובן ליסינג או השכרה לשעבר, זה בסדר, רק יש לבדוק שהרכב במצב טוב ולשלם בהתאם להיסטורית הרכב.

הפונטו תהיה זולה, חסכונית, נוחה ובטוחה יותר (6 כריות אויר ו5 כוכבים במבחני הריסוק), ואם הייתי צריך לקנות בעצמי אחת זו הייתה הבחירה על אף הגיר הרובוטי (אין אוטומט רגיל) הרועד, אבל אני בהחלט יכול להבין את האנשים שחוששים משילוב של המותג האיטלקי עם גיר רובוטי ולכן במקרה הזה היא בעדיפות שניה לסיריון.

ובמקום השלישי, יונדאי גטס (לא רמת איבזור GLF), היא אמינה ובטוחה, אבל מבחינת נוחות וצריכת דלק היא נופלת מהשתיים האחרות.

פורסם

כל הדגמים שהוזכרו למעלה אפשר לקנות אותם בדגם אוטומט למה אני לא אוהב ידני ועדין זה יהיה חסכוני בדלק?

תודה

פורסם

הרכבים היו פחות חסכונים מידני,אלא אם מדובר על רכב עם גיר רובוטי כמו הספייס.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

טויוטה יאריס הוא ממש אחלה של אוטו חסכוני אמין לא יודע מה זה מוסך..טסט וביטוח זול הכול זול חלקי חילוף..

פורסם
טויוטה יאריס הוא ממש אחלה של אוטו חסכוני אמין לא יודע מה זה מוסך..טסט וביטוח זול הכול זול חלקי חילוף..

לא יודע מה זה מוסך, איך אני אוהב שאנשים כותבים את זה, בתקציב שלו הוא יקבל רכב ענתיקה שעוד מעט יצטרך ביקורת בלמים לפני טסט (סתם מציק),

רכב ישן זה פתח לצרות בלי קשר לאמינותו כרכב צעיר, כי יש בלאי לנוכח הגיל.

חוץ מזה שבתקציב הזה יש רכבים קצת יותר מודרניים מיאריס 2001-2002.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...