Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4441 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברה, ב10/7 אנחנו רוצים לטוס למקסיקו לחודש. הסוכנת של ההורים קצת מתמעמעת ואני רוצה כבר לסגור טיסה. אנחנו 5 חברה שרוצים לטוס ישירות לקנקון. הבנתי שצריך לעשות עצירה אחת בדרך, איפה עושים ולכמה זמן כדאי? באיזו חברת תעופה מומלץ לסגור? האם כדאי לסגור מלון ללילה הראשון כבר מהארץ? אנחנו רוצים לשכור גיפ למשך שבוע ולטייל קצת בשטחים האם מישהו עשה את זה ויכול לתת קצת פרטים?בנוסף אשמח לשמוע המלצות לאטרקציות ומסעדות וכל מה שעולה לכם, תודה מראש

תמיר.

פורסם

תמיר, תבדוק דרך בריטיש / איר פראנס / ק.ל.מ, להם יש טיסות אל קנקון. מבדיקה שערכתי בימים האחרונים (טס אל משפחתי בסאן פרנסיסקו - באוגוסט), המחירים של בריטיש סופר ארטקטיביים במחלקת העסקים.

ז"א, פערי המחיר בין כרטיס עסקים דרכם לבין כרטיס אקונומי באיר פראנס / ק.ל.מ / טורקיש / סוויס / דלתא - עמד על בין 100 ל-500 דולר. אם יש לך את היכולת הכספית לעמוד בפער הלא עצום הזה, אתה תרוויח מהותית בנוחות (ומותר בביזנס של בריטיש לשלוח 3 מזוודות על 32KG - כל אחת כמובן).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

שלום

יכול לטוס דרך איבריה (מדריד) עם החלפה אחת או דרך ניו יורק (יש ויזה לארה"ב?) עם החלפה אחת.

בדוק בפרטי.

אילן

סלע

פורסם

לחדד את דבריו של סלע: אם אין לך ויזה לארה"ב (או אזרחות עם VWP) חפש קישור באירופה. בארה"ב גם מעבר מטיסה לטיסה מצריך ויזה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בשנת 2003 טסתי עם איבריה תא-מדריד-מיאמי-קוסטה ריקה ללא ויזה לארה"ב.

רשמו לי על הדרכון TWOV "ואיחסנו" אותנו (כל מי שהיה ללא ויזה) בחדר סגור עד לטיסה היוצאת.

אגב, זה קרה ב-2003 אז יכול להיות שזה לא אקטואלי.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם

לא יודע מה היה ב-2003, אבל שלטונות ההגירה האמריקאיים זה גוף קשוח ביותר, ואחרי הניסיון ה(כמעט) מר שהיה לי לפני כמה שנים לא הייתי לוקח שום סיכון. ומעבר לכך - האמריקאים מעדכנים כל הזמן את נהלי הכניסה, והם הופכים יותר ויותר מורכבים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...