Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אורות (איתותי) האזהרה מהבהבים בפיאסטה 2013 כשהרכב נעול

318i
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4054 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שמתי לב בפיאסטה 2013 אורות האזהרה (כל מחווני האיתות) מהבהבים מידי פעם כשהרכב נעול בחניה

מישהו יודע למה זה והאם זה תקין?

האם ניתן לבטל את זה?

תודה רבה וחג שמח!!!

עריכה אחרונה על ידי 318i
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אולי מישהו לוחץ בטעות על השלט של הנעילה? אולי מערכת נעילה עם תדר זהה בקרבת מקום?

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא נראה לי.

כי זה מהבהב יותר מפעם פעמיים כמו שזה מהבהב כשנועלים את הרכב למשל, זה מעבהב 10 פעמים ברצף, מפסיק קצת, חוזר חלילה ואז מפסיק (ואולי מתחיל שוב מאוחר יותר)

ממש מוזר

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה לא נותן לי לשים קישור , אז פשוט אני אצטט את מה שנכתב :

"If the "door ajar" LED is flashing even when all the doors are closed then it seems problem with door sensor It is a small mechanical spring loaded switch which when pressed breaks the circuit informing the car that door is closed but if it gets faulty you will see warning light on display even when doors are closed ".

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...