Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ב.מ.וו - נטולת חסרונות ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8500 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לדעתי אלפא עולה על ב.מ.וו בהמון דברים.

אני מיניח שלמרות ההנעה האחורית האלפא תשאיר את הב.מ.וו מאחור כמו שהמונדיאו עשתה לה ב TOP-GEAR.

עיצוב? אין מה להשוות.

מנוע? המנועים של אלפא בלי להגזים הטובים בעולם.

במיוחד מה שעכשיו עשו עם השניי ליטר, ב.מ.וו הורידו חזק הספק לטובת מומנט.

אלפא גם העלו את ההספק, גם את המומנט, וזהו, אין לה תחרות.

איכות וגימור, נכון, הב.מ.וו עדיפה, אבל האיכות של אלפא היום כבר מעולה והיא מישתפרת משנה לשנה, היא בסוף גם תגיע לרמות האלה.

כל גירסה מקבילה לה מבית ב.מ.וו יקרה יותר.

וכמובן העיניין של הלב והנשמה שאף גרמנית, טובה ככך שתיהיה, לעולם לא תיזכה לה כזו.

ושמעתי על הרבה בעיות אמינות של ב.מ.וו.

(מיצטער אם כתבתי כמה דברים לא רלוונטים, קראתי רק את התגובות האחרונות)

גם אתה משוחד בטירוף...

במקרה של 318 מול 156 - אתה צודק, אם הב.מ.וו הייתה 320, התוצאה כנראה הייתה אחרת.

עיצוב - סובייקטיבי. אני אישית אוהב מאוד מאוד את הפרונט של סדרה 3.

מנוע - בלי להגזים? ועוד איזו הגזמה. ה-2.0 באמת מצוין, אבל קח לדוגמה את המנוע של ה-GTA מול המנוע המקביל של ב.מ.וו - זה של ה-M3. אותו נפח - מנוע הב.מ.וו חזק בהרבה.

ואני שמעתי על הרבה בעיות אמינות של אלפא :wink:

רוני

צודק גם אני שמעתי על הרבה בעיות אמינות בנבחרת צרפת ואף לפעמים שעולים על אלפא.. :oops:

לא אמרתי שאני לא מחבב את ה ב.מ.וו יש להם כמה מכוניות שאני לא הייתי מתנגד אליהם,וכם רומיאו אתה קצת שיכור אני מודע לזה שהאלפא היא לא המותג הטוב בעולם אבל אם משווים אותה למנועים החזקים של בימר הבימר לוקחים כי מבחינה טכנולוגית ופיתוח הכסף מדבר אצלם ויש להם הרבה,עזוב מנועים לרגע נלך לשילדה ששם הבימר עוד צריכה ללמוד.

בסה"כ אני לא הייתי מתנגד ל M3 או 328 ידנית :wink:

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

דבר ראשון המנוע של ה GTA לא נועד להשוואה עם מנוע ה M, למי שלא יודע פוטנציאל המנוע של ה GTA הוא מעל 350 כ"ס, אך פה לא רצו ליצור חייה משוכררת רסן כדוגמאת ה M.

ומחירה בהתאם. ה GTA-M אולי יתמודד עם ה M.

חוץ מזה יש פיתוח של 3.2 JTS עם 300 כ"ס בסל"דים מאוד שפויים ומומנט אדיר, אם יעלו את תחום ניתוק ההצתה יגיעו להספקים לא מהעולם הזה.

חוץ מזה הספק לא מעיד בהכרח על טוב המנוע, כל חברה היום מסוגלת לשחרר הרבה הספק בהרבה סל"ד, זה טוב, גם את זה צריך לדעת, אבל זה לא הכל.

(שלא יובן לא נכון, איני מזלזל לרגע בב.מ.וו).

בגדול כרגע אין מיתחרה ישירה ל M מבית אלפא.

ואני חושב עדיין, שכל מיתחרה ישירה מסידרה 3 (עם אותו נפח) תפסיד במאבק. :twisted:

ביננו, גם ב.מ.וו מאבד מחדוותה במשך הזמן. :?

בקשר לזה שאני משוחד.... לא יודע.... כי בכל זאת, יש סיבה שאני אלפיסט ולא ב.מ.וויסט,

ואף אחד לא דחף אותי לאף כיוון. :p

פורסם
לדעתי אלפא עולה על ב.מ.וו בהמון דברים.

אני מיניח שלמרות ההנעה האחורית האלפא תשאיר את הב.מ.וו מאחור כמו שהמונדיאו עשתה לה ב TOP-GEAR.

עיצוב? אין מה להשוות.

מנוע? המנועים של אלפא בלי להגזים הטובים בעולם.

במיוחד מה שעכשיו עשו עם השניי ליטר, ב.מ.וו הורידו חזק הספק לטובת מומנט.

אלפא גם העלו את ההספק, גם את המומנט, וזהו, אין לה תחרות.

איכות וגימור, נכון, הב.מ.וו עדיפה, אבל האיכות של אלפא היום כבר מעולה והיא מישתפרת משנה לשנה, היא בסוף גם תגיע לרמות האלה.

כל גירסה מקבילה לה מבית ב.מ.וו יקרה יותר.

וכמובן העיניין של הלב והנשמה שאף גרמנית, טובה ככך שתיהיה, לעולם לא תיזכה לה כזו.

ושמעתי על הרבה בעיות אמינות של ב.מ.וו.

(מיצטער אם כתבתי כמה דברים לא רלוונטים, קראתי רק את התגובות האחרונות)

גם אתה משוחד בטירוף...

במקרה של 318 מול 156 - אתה צודק, אם הב.מ.וו הייתה 320, התוצאה כנראה הייתה אחרת.

עיצוב - סובייקטיבי. אני אישית אוהב מאוד מאוד את הפרונט של סדרה 3.

מנוע - בלי להגזים? ועוד איזו הגזמה. ה-2.0 באמת מצוין, אבל קח לדוגמה את המנוע של ה-GTA מול המנוע המקביל של ב.מ.וו - זה של ה-M3. אותו נפח - מנוע הב.מ.וו חזק בהרבה.

ואני שמעתי על הרבה בעיות אמינות של אלפא :wink:

רוני

צודק גם אני שמעתי על הרבה בעיות אמינות בנבחרת צרפת ואף לפעמים שעולים על אלפא.. :oops:

לא אמרתי שאני לא מחבב את ה ב.מ.וו יש להם כמה מכוניות שאני לא הייתי מתנגד אליהם,וכם רומיאו אתה קצת שיכור אני מודע לזה שהאלפא היא לא המותג הטוב בעולם אבל אם משווים אותה למנועים החזקים של בימר הבימר לוקחים כי מבחינה טכנולוגית ופיתוח הכסף מדבר אצלם ויש להם הרבה,עזוב מנועים לרגע נלך לשילדה ששם הבימר עוד צריכה ללמוד.

בסה"כ אני לא הייתי מתנגד ל M3 או 328 ידנית :wink:

מה הקשר עכשיו ל"נבחרת צרפת"??

ואני באמת עוזב מנועים, מדבר על שלדה? סדרה 3 של ב.מ.וו יכולה ללמד גם את מקבילתה האיטלקית כמה וכמה דברים...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

שילדות:

מי שלא זוכר, הב.מ.וו הושפלה שילדתית למונדיאו :lol:

ועכשיו ברצינות, מישהו פה מאמין שמונדיאו תיקח במסלול 156?

אני כבר השארתי בכביש סדום מונדיאו אחת שהיתחילה להידבק, עוד רק עם 155 כ"ס,

השארתי אותה הרחק מאחור, לבסוף היא נעלמה בכלל.

והיו עוד מיקרים.

גם לגביי ב.מ.וואים, בכבישיי ים המלח, נותרו עם פה פעור.

ובשבת, 3 ליפנות בוקר, כביש חלקלק, עליה (לפי איך שהאוטו היתנהג אני בספק אם זו עלייה או שנידמה לי) מים המלח לערד, אני והאלפא אחד, ראיתי מה השילדה הזו מסוגלת, ובעזרת המנוע הקסום הזה.... בחיים שלי לא נהנתי מנהיגה ככה, כביש ריק, אף אחד לא מפריע, אפשר להחליק כמה שצריך\רוצים, בקרת המשיכה לא הורגשה כלל(!)

ואני כל הדרך בצרחות של כיף, עם דמעות בעניים מרוב היתרגשות, וחיוך ענק שסירב לרדת עד היום בבוקר, והחברה היושבת מבועטת בכיסא ליד.... כיף ענק!

:D עזבו אותכם, אין כמו אלפא!!!! :D

חוץ מזה, מישהי סיפרה לי שאבא שלה קנה ליפניי שנתיים ככה ב.מ.וו סידרה 3, ולא זוכר מה הייתה הבעייה אבל הייתה והיו צריכים להחליף לו את האוטו.

ב.מ.וו לא נתולת בעיות.

והאמינות של אלפא, לא נופלת מזו של אף אירופאית מובחרת! (מניסיון)

ואם כבר מישהו הזכיר צרפתיות, אני גם שמעתי על המון בעיות אמינות אצלם, ואני מכיר אישים אחד שקנה ג'אמפי ומרוב שסבל איתה כתב עלייה בגדול:"קניתי סיטרואן ונידפקתי- אין ספור תקלות". הוא קיבל טביעה וניצח.

פורסם
שילדות:

מי שלא זוכר, הב.מ.וו הושפלה שילדתית למונדיאו :lol:

ועכשיו ברצינות, מישהו פה מאמין שמונדיאו תיקח במסלול 156?

אני כבר השארתי בכביש סדום מונדיאו אחת שהיתחילה להידבק, עוד רק עם 155 כ"ס,

השארתי אותה הרחק מאחור, לבסוף היא נעלמה בכלל.

והיו עוד מיקרים.

גם לגביי ב.מ.וואים, בכבישיי ים המלח, נותרו עם פה פעור.

ובשבת, 3 ליפנות בוקר, כביש חלקלק, עליה (לפי איך שהאוטו היתנהג אני בספק אם זו עלייה או שנידמה לי) מים המלח לערד, אני והאלפא אחד, ראיתי מה השילדה הזו מסוגלת, ובעזרת המנוע הקסום הזה.... בחיים שלי לא נהנתי מנהיגה ככה, כביש ריק, אף אחד לא מפריע, אפשר להחליק כמה שצריך\רוצים, בקרת המשיכה לא הורגשה כלל(!)

ואני כל הדרך בצרחות של כיף, עם דמעות בעניים מרוב היתרגשות, וחיוך ענק שסירב לרדת עד היום בבוקר, והחברה היושבת מבועטת בכיסא ליד.... כיף ענק!

:D עזבו אותכם, אין כמו אלפא!!!! :D

חוץ מזה, מישהי סיפרה לי שאבא שלה קנה ליפניי שנתיים ככה ב.מ.וו סידרה 3, ולא זוכר מה הייתה הבעייה אבל הייתה והיו צריכים להחליף לו את האוטו.

ב.מ.וו לא נתולת בעיות.

והאמינות של אלפא, לא נופלת מזו של אף אירופאית מובחרת! (מניסיון)

ואם כבר מישהו הזכיר צרפתיות, אני גם שמעתי על המון בעיות אמינות אצלם, ואני מכיר אישים אחד שקנה ג'אמפי ומרוב שסבל איתה כתב עלייה בגדול:"קניתי סיטרואן ונידפקתי- אין ספור תקלות". הוא קיבל טביעה וניצח.

הב.מ.וו הפסידה על המסלול בעיקר בגלל חוסר כוח.

העובדה שלקחת מונדיאו לא באיזה שהוא מקום בסיבוב אומרת דבר אחד - כלום. יש נהגים

מסויימים שיאכלו אותך באותם סיבובים עם מכונית רגילה לגמרי. הנהג הוא מרכיב רציני

בדברים האלו. זה מזכיר לי את כל החברה שהיו מנסים לפתוח מולי כל רמזור כשהיתה לי את

האימפרזה. אני נוסע , לא מנסה להאיץ בכלל, סתם נוסע רגוע, מסתכל הצידה רואה מישהו צעיר בפיאט אונו שעוד רגע המנוע שלה מתפוצץ לוקח אותי במה שהוא חשב שהיא פתיחות...

בקיצור לא צריך להיות פאנאט, ולדעת את החסרונות של כל רכב, אלפא לא מושלמת

גם ב.מ.וו לא, ולשניהם מחירים פסיכים, שב.מ.וו מובילה בפסיכיות של המחירים.

וגם סובארו לא מושלמת! :wink:

פורסם

רומאו - השלדה של סדרה 3 מחוננת, הבעיה בה היא שהם הרסו לה את ההיגוי, ושהיא יותר מדי רוכנת, והמנוע לא מספיק חזק בגרסת 318. השלדה עצמה יודעת לעשות דברים שגם האלפא שלך לא יודעת, פשוט כי זו הנעה אחורית של ב.מ.וו...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

יש לי מסקנה אחת בלבד.

BMW_316 החליט שהוא רוצה להיות י.כ. החדש

אז הקודם היה מכור לאלמרה החייתית שלו ולא משנה מה אמרו לו ואי אילו מבחנים הציגו לו הוא היה בטוח שהאלמרה שלו היא שיא השלמות המוטורית.

למרות שהפלסטיקים הם דרגה ז וההתנהגות היא באותה דרגה אם לא יותר.

הוא לא וויתר והמשיך להילחם שהאלמרה שלו היא שיא השלמות.

בחיאת בן אדם תקרא מה אומרים לך אל תבוא כלכך נעול במוח.

אז BMW זה אוטו נוח מאוד, רמת גימור גבוהה ויש להם גם פירסומות אדירות {בארץ לא רואים אותם} אבל זה לא הכל בחיים.

וממה שאנשים כתבו פה מהניסיון שלהם עם BMW ונהיגה על מכוניות אחרות לא כדי לחפש את הפאקים שיש להם ביחס ל BMW שלהם , אלא כדי להנות מהמכונית עצמה ורק אחרי זה להגיד , אז פה הבלמים יותר טובים ושם ההגה יותר נוח ומתקשר.....

אבל לפחות הם באו בראש פתוח.

צא מהנקודה הזאת ש BMW זה האוטו הכי טוב בעולם

אמרו לך פה {או רוני או רועי לא זוכר מי ..} שאין כזה דבר האוטו הכי טוב בעולם

אני חושב שכדאי שתחשוב על זה קצת....{הרבה}

פורסם

אני חושב שמה שהיה לי זה היה כמו חלום אני משוחד אבל לא סתם יש לי נסיון על המון מכוניות ואני יודע שכשאני נהגתי ברכב הזה (316 שנת 87) לא הרגשתי בחיים שלי כל כך טוב

ונהגתי על אלפה ועל מסחריות ועל מכוניות ספורט ואפילו על ב.מ.וו M3 שזה כבר אין צורך להרבות במילים ואני לא יודע הרבה אבל חוץ מזה שכל רגע היה תענוג וכל דקה הייתה כמו שיט תענוגות בייחוד ההיגוי המושבים המתלים שלדה העיצוב הפנימי היופי הפנימי והחיצוני

הפתיחות שהייתי עושה ומשיאר עשן למכוניות אחרות חדשות יחסית

אמינות חסרת פשרות... כמו שהזכרתי כבר שבמשך 15 שנה הרכב בחיים לא נכנס למוסך עקב תקלה פתאומית רק לאחרת תאונה או לטיפולים

חוץ מזה המאסיביות של הרכב הדליקה אותי במיוחד הוא גם רכב יחסית גבוהה ויציב

חוץ מזה שהרכב הזה קיבל תואר גיפ לאחר כמה טיולים בתנאי שטח שלא היו מבישים ג'יפים חדשים וזהוא

נ.ב.

אי אפשר להתווכח עם עובדות אלפה אולי טובה אבל היא בחיים לא הייתה עוברת מה שהב.מ.וו שלי עברה והאלפות הישנות (שנת 80 עד 90) יש להם המון תקלות וכשאני אומר המון וזה ביקור במוסך לפחות פעם בשבוע לחבר שלי הייתה אחת הוא נהנה אבל גם המוסך נהנה באותה מידה כמוהו... :twisted:

בלי שטיות בלי משחקים פשוט לנהוג בה...

ב.מ.וו מכונת הנהיגה האולטימטיבית...

פורסם

אוקיי!

הבנו!

ב.מ.וו 316 עדיפה כל דבר בעולם. (לדעתך) היא הכי אמינה בעולם (למרות שלחברים

של ההורים שלי היתה בימר שנת 88 320 שעשתה ייים בעיות) אבל הרי היא לא

316 והיא לא שלך אז...

ומכיוון שנראה שהדיון הזה לא הולך לשום מקום אלא רק מתדרדר להנאתו - הוא ננעל.

דעתך (האומללה) הובנה. בשאיפה שיום אחד תפקח עינך ותגלה שב.מ.וו הוא אחלה אוטו

(בדגמים מסויימים) רכב נטול חסרונות? אין דבר כזה.

אני רק מברך על כך שאנחנו לא פאנטים כמוך.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8500 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...