Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4461 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הנה הפרטים:

עצר אותי שוטר על אי עצירה בעצור.

במדידה עם GPS, השוטר עמד 530 מטר מהצומת (כן, מעל חצי ק"מ)

היה גם סיבוב בדרך, ירידה חדה, גדר הפרדה שמסתירה ושלושה שלטים שמפריעים.

לשוטר לא היה שום אמצעי עזר כמו משקפת.

אין שום אפשרות (חסום לגמרי) שדה הראיה לפס העצירה ולגלגלי הרכב

שוטר עם עיני נץ יכול אולי לראות את גג הרכב (אני ניסתי ולא הצלחתי).

אין בעיה להראות בגוגל-ארץ את המרחק וכל שאר הבעיות בשדה הראיה. גם צילמתי במקום.

מה כדאי לעשות?

חשוב להזכיר כי בשביל 250 ש"ח קנס אני לא רוצה עו"ד לבית משפט.

תודה

פורסם

תראה לנו את הדוח. מה שחשוב זה איפה השוטר כתב שהוא עמד. קשה לי מאוד להאמין שהוא אכן עמד איפה שאתה אומר ובכל זאת נתן לך דוח.

פורסם

תעלה סריקת הדו"ח עם צינזור פרטים אישיים, כמו כן את הצילומים שלך ולינק לגוגל מפות

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

השוטר לא רשם איפה הוא עמד.

הוא כן כתב 2 דברים מפלילים:

1. שהשוטר השני עד לעבירה: השוטר השני לא יצא מהניידת שחנתה מאחורי הר בשביל צל.

2. שלא עצרתי בפס עצירה - אין ל שום דרך לראות את פס העצירה. לא רק שעמד 500+ מטר ממני, גם הפרש הגבהים (עפ גוגל) הוא כ- 50 מטר נמוך ממני

בנוסף, קשה מאוד לקרוא את הכתב בדוח. אין לי בעיה לסרוק, אבל מה אתם מחפשים? את העבדות רשמתי.

תודה

פורסם

אנחנו מחפשים לראות את כל העובדות כפי שהן רשומות בדוח.

האם השוטר ציין מאיזה מרחק הוא ראה את העבירה?

לגבי השוטר השני שרשום כעד בדוח, יש אפשרות שהוא ציין במזכר שלו שהוא לא ראה את העבירה.

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם

לא ציין מרחק.

כשנתן לי לחתום, אני בקשתי שירשום שאני טוען שהוא עומד לפחות 300 מטר מהצומת ולא ניתן לראות כלום ממרחק כזה. רק אח"כ עשיתי סיבוב ומדדתי 500+

בנוסף בקשתי שירשום שאני טוען שעצרתי עצירה מלאה

פורסם (נערך)

אכן הוא לא ציין מרחק והיכן הוא עמד, זה יעמוד לרעתו.

מה שכן הוא מציין:נשמר קשר עין רצוף, ולא היה דבר אשר הסתיר את ביצוע העבירה.

בגדול, חסרים פרטים בדוח,היכן הוא עמד ביחס אלייך,מה המרחק,מזג אוויר,האם קו העצירה והתמרור נראים בברור.

עריכה:הוא כן ציין שקו העצירה ברור על הכביש.

האם זה היה באור יום או בחושך?

עריכה אחרונה על ידי יניב alfa

סעו בצד ימין!!

,Giulietta QV. היום

פורסם

זה היה באור יום.

קו העצירה מסומן בברור אבל הוא בוודאות לא יכל לראות אותו מ- 500 מטר ו-50 מטר נמוך ממנו. בקושי רואים את הגג של הרכב.

יש לי תצלומים של הצומת, גדר ההפרדה וההפרעות שבדרך. כמו כן מדידה בגוגל ארץ של המרחק, הסיבוב והפרשי הגבהים

פורסם

תכין מצגת יפה, תבוא עם לפטופ ואני מאמין שהתובע כבר יבין שהשוטר הזה אהבל ויבטלו לך את הדו"ח.

פורסם (נערך)

הענין הוא שאין בחוק קביעה של מרחק מינימום שבו צריך לעמוד שוטר. הוא עמד 500+ מטר עם הפרעות בדרך אבל כתב שהיה לו קו ראיה ברור.

נניח שהיה עומד 3 ק"מ ממני? חבל שהחוק לא מגדיר מרחק. אני מניח שזה יהיה נתון לשיקולי השופט.

עריכה אחרונה על ידי Laurence
פורסם

מתאור הנסיבות בכלל לא ברור כי בוצעה עבירה כלשהי.

באופן כללי עבירת עצור מחולקת ל2

עצירה , זכות קדימה

מהתאור שיש בדוח לא ברור איזה מהפעולות הנהג לא ביצע למעשה לא צויין כי הנהג לא עצר וגם לא צויין כי קיפח זכותו של מישהו .

בקש לבטל את הדוח כיוון שאתה מכחיש כי ביצעת העבירה ומתאור השוטר אף ברור כי לא ביצעת כל עבירה.

פורסם

תשתף אותנו בתמונות גם וגם בלינק לראות את המקום בגוגל סטריט

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
מתאור הנסיבות בכלל לא ברור כי בוצעה עבירה כלשהי.

באופן כללי עבירת עצור מחולקת ל2

עצירה , זכות קדימה

מהתאור שיש בדוח לא ברור איזה מהפעולות הנהג לא ביצע למעשה לא צויין כי הנהג לא עצר וגם לא צויין כי קיפח זכותו של מישהו .

בקש לבטל את הדוח כיוון שאתה מכחיש כי ביצעת העבירה ומתאור השוטר אף ברור כי לא ביצעת כל עבירה.

יש מספר אפשרויות להאשים על תמרור402,נתן זכות,לא עצר ולא היווה הפרעה ועוד ועוד,אני לא מצליח לראות את סמל הסעיף שעליו קיבל הנהג.

גם אם הוא לא עצר ביום הכיפורים כשהוא לבד על הכביש, הוא עדיין לא עצר לטענת השוטר.

סעו בצד ימין!!

,Giulietta QV. היום

פורסם

בחלק העליון של הדו"ח, זה שלא צילמתי בגלל הפרטיים האישיים, כתוב בברור " לא ציית לתמרור 302 בכך שלא עצרת את רכבך לפני קו העצירה..."

אין סיכוי שבעולם שהשוטר יכל לראות את קו העצירה !!! לא מהמרחק ולא מהפרשי הגבהים לרעתו.

אני בטוח בזה ב - 100% ויש לי את כל התצלומים וסימוכין לכך.

אני פשוט חשב שביתי המשפט העמוסים גם ככה, לא באמת מתעמקים בכל תיק ולא יבדקו את הראיות שלי עד הסוף. אני מניח שיוותרו לי על הנקודות וישאירו את הקנס או ההפך, בתמורה להודאה וסגירת התיק - חבל...

• תוכן חדש...