Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

audi a4 2000 1.8 לוח שעונים השתגע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4420 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים יקרים

לפני כשבוע החלפתי מצבר באוטו ומאז הרכב שלי לא מניע תקין. כאשר אני מסובב את הסוויצ לחצי, לוח השעונים שלי מתחיל להתחרפן- הנורית הצהובה (עם ציור של מפתח+מכונית) מהבהבת בליווי סאונד ביפ מציק. לאחר מכן נורית הברקסים מהבהבת עם ליווי ביפ מציק... ואם זה לא מספיק גם נורית השמן מהבהבת, וכן, עם ליווי ביפ מציק. יש לציין שנורית הכרית אוויר והמצבר נורא חלשות. כך או כך אני גם לא מצליח להניע את הרכב. לאחר התייעצות ניתקתי את המצבר לכמה שעות והחזרתי. זה נראה היה שהכל הסתדר אך זה שוב חזר. בדקתי סטארטר והוא תקין.

יש הצעות מה זה יכול להיות? :roll:

תודה מראש!

שבת שלום.

פורסם

המצבר שהחלפת את אותו מצבר, הוא חדש?

אם כן גש למקום ממנו קנית ובקש בדיקה.

אם לא חדש, קנה חדש.

אני מהמר על בעיית מצבר.

פורסם

המצבר חדש. מה גם לא ציינתי שזה קורה פעם ב10 פעמים שאני מנסה להניע את הרכב. כלומר רוב הזמן הכל בסדר.

יש גם מלא פעמים שאם אני עושה כמה ניסיונות נוספים עם סיבוב הסוויצ הלוח חוזר למצב תקין ואני מצליח להניע את הרכב.

הבנתי שזה משהו חשמלי במערכת. שאולי צריך לעשות איזשהו עדכון למחשב. לא יודע כבר

פורסם

תבדוק אולי שהמצבר מהודק היטב ואין קורוזיה או כל דבר אחר שאולי השתחרר , אולי המינוס מהשלדה , יכול להיות גם כיוון אפשרי לבעיה.

כמו כן עדיף לדש למוסך אולי יש צורך באיפוס המחשב לאחר החלפת מצבר.

פורסם

לבדוק הדקי מצבר,בדיקת מצבר בעומס וחיווט חשמל מהמצבר לשלדה ולתיבת הנתיכים.

אם לא עוזר ההיתי מציע לחבר מחשב ולקרוא קודי תקלות, לאפס ולבדוק שוב, ייתכן שיש בעיה במחשב.

• תוכן חדש...