Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איפה קונים שרלק?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4422 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עברתי אתמול ביותר מ-5 חנויות לחלפים.

במקרה הטוב אמר לי המוכר שכבר שנים הוא לא מחזיק שרלק על המדפים, במקרה הפחות טוב לא היה לו מושג מה זה שרלק.

האם לא משתמשים בשרלק היום?

מה התחליף?

ובכל מקרה, איפה קונים?

פורסם

אפשר עדיין להשיג שרלק נסה בחנויות מקצועיות המשווקות חלפים למוסכים. ישנה חנות כזו בא.ת ברעננה הנקראת או קיי חלפים קניתי שרלק אצלו לאחרונה ,בפתח תקווה בא.ת סגולה ברחוב הראשי ליד יוניפרטס מערבית לצומת סגולה כמה מאות מטרים מצד שמאל יש חנות אספקה טכנית מקצועית וותיקה יש שם חומרים למוסכים כגון חומרי פחחות ,כלי עבודה, דבקים ,חומרי אטימה וכד' כנראה שיש לו.

תשתדל להשיג את המקורי האמריקאי מחברת PERMATEX עם ציור של ראש אינדיאני השמאלי בתמונה ותעדכן בבקשה אם השגת . שני האחרים הם מיצרנים שונים וגם היו בסדר.שרלק.jpg

בברכה אריק

פורסם

אם אתה מגיע לאיזור חיפה אוכל לתת לך בקבוק שקיבלתי לאחרונה ממוסך שסגר והיה לו כמה בקבוקים שלקחתי.

שלמה דן גדרון

פורסם

ראובן,

מה זה המוצר הזה ? חשבתי ששרלק מגיע בשפורפרת כמו מישחת שיניים הוא כמו סיליקון, לא ?

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם
עברתי אתמול ביותר מ-5 חנויות לחלפים.

במקרה הטוב אמר לי המוכר שכבר שנים הוא לא מחזיק שרלק על המדפים, במקרה הפחות טוב לא היה לו מושג מה זה שרלק.

האם לא משתמשים בשרלק היום?

מה התחליף?

ובכל מקרה, איפה קונים?

כל חנות חלפים ביצחק שדה בת"א וברחובות ליד ...

eran lanski

חבר מס- 14084

פורסם (נערך)

אני חושב שיש מצבים שעדיף להשתמש בשלאק כמו כאן למשל, מדובר באטם קרטון/שעם לקרטר גיר:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?45-%D7%94%D7%97-%D7%A9%D7%9E%D7%9F-%D7%92%D7%99%D7%A8-%D7%90%D7%95%D7%98%D7%95-%D7%9E%D7%A1%D7%A0%D7%9F-%D7%9C%D7%A1%D7%95%D7%91%D7%90%D7%A8%D7%95-%D7%90%D7%99%D7%9E%D7%A4%D7%A8%D7%96%D7%94-%D7%A8%D7%A9%D7%9E%D7%99%D7%9D-%D7%AA%D7%9E%D7%95%D7%A0%D7%95%D7%AA-%D7%95%D7%94%D7%A1%D7%91%D7%A8%D7%99%D7%9D&p=274&viewfull=1#post274

אם משתמשים בסיליקון הוא נדבק, ומקשה אחר כך על ההפרדה של הקרטר, וגם לאחר ההפרדה נותרות שאריות סיליקון שצריך לנקות, כפי שניתן לראות כאן (אומנם כאן לא היה אטם והשתמשו נטו ב-RTV, אבל הבנתם את הרעיון) :

tylltiyzad3o.jpg

o5nqitgnejmz.jpg

האם יש סיליקון או חומר אחר שעדיף במקרה הספציפי הזה, שלא מתקשה ונדבק?

עריכה אחרונה על ידי asafasaf

Stay Dirty

פורסם

ערן לוירט יש חומר אטימה הרבה יותר טוב משללק, ממליץ אליו בחום, פותר לי הרבה בעיות במוסך. אם תרצה אני אתן לך טלפון של הספק.wurth.jpg

הרכבים שלי: פיאט 127 73, פיאט 127 81 ספורט, פיאט 127 81 4דלתות, אלפא סוד 1.3 81, פיאט 131 77, פיאט טיפו 89, פיאט אונו 1.1 91. מחפש כל פיאט או איטלקיה לשיפוץ. חבר מועדון ה-5 מס14409. גיא למברסקי.

פורסם

אני משתדל לקנות מוצרים איכותיים בעלי וותק מוכח של שנים רבות ומשתדל שלא לקנות עד כמה שניתן מוצרים אנונימיים שאפשר לראות מגוון רחב שלהם בחנויות.

לאטימה של אטם ראש מנוע לדוגמה השתמשנו עשרות שנים בשרלק של PERMATEX (אוהיו ארה"ב) שהוא בעל מרקם נוזלי עדין ויש מברשת בצידו הפנימי של הפקק . בעבודה עם סיליקון שהוא בעל צמיגות גבוהה יותר יש חשש שבזמן ההידוק ינועו שאריות שלו לכיוון חרירי מעברים .לקרטר מנוע השרלק לא מתאים כי הוא דק ומתיבש, יש לפרמטקס שפופרת עם משחה יעודית לנושא העמידה בשמן והנשארת גמישה. יש גם חומרי אטימה יעודיים אחרים מחברות טובות שהם מצויינים לדוגמה חומר אטימה של חברת VICTOR REINZ הגרמנית שעולה פי כמה מסיליקון רגיל ועמיד עד 300 מעלות צלזיוס .

בברכה אריק

• תוכן חדש...