Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4477 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וחג שמח לכולם

הזמנתי מאיביי רשת לסאב יש מפלסטיק יש מברזל ..לצערי לא ידעתי שאני הולך לקבל מברזל

הגיע אלי והתקנתי אותו כפי שצריך והכל ..רציתי לדעת אם זה משנה ומה יותר טוב פלסטיק או ברזל או בקיצור האם הברזל יתחמם לי בקיץ החם ויוכל לפגוע בסאב?

כל האוטו רותח בקייץ והרשת על הסאב לא יפלוט חום לכיוון הסאב עצמו?

פורסם

דווקא בבגאז' לא חם יחסית לפנים הרכב ואני אומר את זה מנסיון כי אני מחזיק בקבוקי שתיה מספר ימים כל פעם והם לא חמים במהלך היום גם כשהרכב בשמש. לטעמי אין בעיה עם הגריל, גם אני התקנתי כזה.

×
×
  • תוכן חדש...