Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4447 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סתם רציתי לשתף אתכם ברוח הניקיונות של החג:

קפצתי לטיב טעם ומצאתי שם מברשת אבק גרמנית באיכות מעולה שהיא גם גמישה ועם סיבי כותנה רכים מאוד - 50 ש"ח.

גזרתי לה את הקצוות כדי לתת לה 'שפיץ', ועכשיו יש לי מברשת ג'אנטים מעולה שלא שורטת ולא מעיפה לכלוך!

תמונות מצורפות

חג שמח!

uploadfromtaptalk1397553405943.jpg

uploadfromtaptalk1397553419007.jpg

פורסם

תתחדש על המברשת, וגם על הסרגל הוא נראה גם חדש:wink:

היא לא אגרסיבית בכלל נכון? איך היא תוריד לכלוך קשה?

או שזה לג׳נטים שנשטפים קבוע ומטופלים כמו שצריך...

עכשיו השאלה גם איך היא תגיב לחומרים אגרסיבים לניקויי הג׳נט ולאיפיסי ודומייו.

פורסם

נכון, הג'אנטים שלי במצב טוב ואני משתמש בכל החומרים הרגילים - Meguiars לגלגלים, APC, ironx .. בפעם האחרונה השתמשתי בה אחרי חודשיים שלא ניקיתי את האוטו ולא היתה שום בעיה.

אני מעדיף מברשת רכה מדי מאשר זיפים שעושים לי צמרמורת כשאני משתמש בהם.. אפילו אם יישאר קצת לכלוך.

פורסם

משום מה המברשת הזו נראית לי רכה מידי לניקוי ג'אנטים ואתה תצטרך לשפשף המון בכדי שתוכל להוריד את הלכלוך משם, יש סיבה שמברשות יעודיות לג'אנטים קשות יותר.

מה שכן, אשמח לראות עדכונים :).

פורסם

המברשת שפותח השרשור פרסם נראית עדינה מדי.

לדעתי היעוד המקורי שלה הוא לניקוי אבק ממדפים וכו'

המברשת שgozal פרסם נראית לי יותר מתאימה לג'אנטים אבל בכל זאת אני צריך אחת קצת יותר דקה

הג'אנט המדובר הוא של alfa romeo 159

alfa-romeo-159-barcelona-201130-8435551.jpg

אשמח לקישור למברשת טובה ולא יותר מדי יקרה

Instagram:

VWPolo6R

פורסם
המברשת שפותח השרשור פרסם נראית עדינה מדי.

לדעתי היעוד המקורי שלה הוא לניקוי אבק ממדפים וכו'

המברשת שgozal פרסם נראית לי יותר מתאימה לג'אנטים אבל בכל זאת אני צריך אחת קצת יותר דקה

הג'אנט המדובר הוא של alfa romeo 159

[ATTACH=CONFIG]377684[/ATTACH]

אשמח לקישור למברשת טובה ולא יותר מדי יקרה

בקשה חביבי....זולה ומעולה! מנקה בקלילות יתרה

http://www.autostore.co.il/%D7%9E%D7%91%D7%A8%D7%A9%D7%AA-%D7%9C%D7%97%D7%99%D7%A9%D7%95%D7%A7%D7%99%D7%9D-Carplan.html

ועוד אחת יותר מחודדת שתתאים לך יותר

http://www.autostore.co.il/%D7%9E%D7%91%D7%A8%D7%A9%D7%AA-%D7%9E%D7%97%D7%95%D7%93%D7%93%D7%AA-%D7%9C%D7%97%D7%99%D7%A9%D7%95%D7%A7%D7%99%D7%9D-Carplan.html

אין צורך בחתימה....

פורסם

מסכים עם כולם שהמברשת (אבק) שמצאתי עדינה, אולי יותר מדי.. בכל זאת היא מתאימה לצרכים שלי.

המברשות מהקישורים טובות, ואם קונים באיביי אז שימו לב שהציר המרכזי של המברשת נכנס לכל אורך הידית, אחרת המברשת תישבר מהר מאוד

פורסם

התעלקות.

מחפש פיתרון טוב לנקיון הקאליפרים.

הג׳אנטים שלי עם עשרה חישורים, דיי צפופים, אז הכניסה בעייתית.

בינתיים משתמש במברשת דיטיילינג שלוקח לה לא מעט זמן לעשות את העבודה, ומברשת שפיץ קטנה.

לא הכי מרוצה.

"יאללה בירי".

פורסם

התעלקות #2

מה רע בסקוץ' לכלים? זה עם הכרית. אני אומנם מנקה את הטסות (מקווה שעוד חודש חודשיים יהיו ג'נטים לתפארת מדינת ערסחסטן) אבל אחרי השהייה של 2 דקות בשמפו (Ctirus wash &gloss) הכול יורד מעולה עם כפפה פשוטה.

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם
התעלקות #2

מה רע בסקוץ' לכלים? זה עם הכרית. אני אומנם מנקה את הטסות (מקווה שעוד חודש חודשיים יהיו ג'נטים לתפארת מדינת ערסחסטן) אבל אחרי השהייה של 2 דקות בשמפו (Ctirus wash &gloss) הכול יורד מעולה עם כפפה פשוטה.

אז אתה מוזמן גם להתקלח עם סקוץ' לכלים ופיירי כמובן ... :)

Polo 2012

• תוכן חדש...