Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4428 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
חברים,

הזמנתי סיאט מיי חדשה, ברכבים הקודמים שלי הייתי נוהג להשתמש בשמן royal purple

אני רוצה לשים גם ברכב החדש rp אבל מפחד שזה יפגום באחריות.

האם למישהו יש נסיון עם זה ויכול לתת לי תשובה?

לא חבל על הכסף שנשפך על רכישת שמן שנחשב אומנם איכותיי אבל יש מספיק שמנים אחרים שעומדים במפרטי הייצרן והעלות היא חצי ?

לעניות דעתי מיותר לרכוש את השמן.

איזה כייף לי :)

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
הם כותבים isint שיהיו בריאים... מטעים את הציבור

כמעט כל יצרן שמנים משלב את המילה "סינטטי" על הטיותיה בשם המותג, זה ממש לא רק Agip.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אין צורך להוסיף שום תוסף לשמן המנוע, נקודה סוף.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

#סליחה על הקפצה#

מצאתי את שאהבה נפשי.

[h=1]Pennzoil Ultra Euro 5W-40 Full Synthetic Motor Oil[/h]מביקורות שעשו עליו ב- bobistheoilguy נראה שזה שמן המנוע הכי טוב שיש תחת תקן 502.00

הזמנתי 6 קוורץ ב-400 שקל כולל משלוח , מיסים וכל מה שצריך.... אעדכן אחרי השימוש איתו על ההבדלים (אם יורגשו בכלל)

סיאט מי - בציר 2014

----------------

הבלוג שלי

פורסם (נערך)

חידוד לחידוד:

יש כמה תקנים בעולם לשמנים. API הוא התקן האמריקאי. ACEA זה התקן האירופאי. JASO זה התקן היפני. בתקנים האלה יש "סף מינימום" שכל השמנים שרוצים לעמוד בתקן חייבים לעמוד בו. יצרן השמן שולח דגימות למעבדה, ומקבל תוצאות האם הוא עומד או לא. בשביל לקבל חותמת API הוא צריך לשלם סכום מסוים.

אם מסתכלים ברשימה המצורפת לדוגמה בעמוד הקודם לVW, רואים שהשמן צריך לעמוד בתקן API SN/SM וכו'. המשמעות פשוטה-התקנים של VW יכולים להיות יותר מחמירים יותר מהתקנים של API אך הם חייבים לעמוד בסף שAPI קבעו.

לכן, כפי שנאמר ממקודם, כל הסיפור של RP מסתכם בכך שהשמן עומד בתקינה של API (אני משתמש בו ובררתי זאת) וזה לא אומר שהוא לא טוב לשימוש בVW-אלא שסכום הכסף המתאים לא החליף ידיים. וכן, נראה לי שנמצא אנשים שמשתמשים ב RP גם בVW למרות שהשמן לא עומד בתקינה של VW. האם זה טוב או רע? אלוהים יודע.

עריכה: ניתן להשיג pennzoil אצל היבואן זוקו שילובים.

עריכה אחרונה על ידי matanfr

• תוכן חדש...