Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4379 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום,

תפסו אותי על 92 קמ"ש בדרך עירונית, אחרי הפחתה 87 קמ"ש, 37 מעל המהירות המותרת (הייתי בשימוע אצל קצין משטרה ולא פסלו לי את הרישיון ל30 יום).

אני בטוח שכלל לא נסעתי במהירות הזו אך לצערי נראה כי אין משהו שניתן לעשות בנדון.

יש לי 8 שנות נהיגה מתוכן הרשאה אחת (חוץ מזו) על מהירות (שנגמרה באזהרה).

המשפט בעוד 3 חודשים,

אשמח לדעת איך להתנהל מכאן, ממה שקראתי - אפשר לחתום על הסכם טיעון, האם כדאי ?

התייעצתי עם עו"ד אך נמסר לי ממנו שלא ניתן לעשות יותר מדיי מכיוון שהמצב בעייתי אבל דחף לזה שמעוניין לייצג אותי בכל זאת, מסר שאולי יקל על העונש, אם כך, כדאי לערב בכלל עו"ד (שדיי יקר) ?

תודה מראש.

עריכה אחרונה על ידי turnso
פורסם
שלום,

תפסו אותי על 92 קמ"ש בדרך עירונית, אחרי הפחתה 87 קמ"ש, 37 מעל המהירות המותרת (הייתי בשימוע אצל קצין משטרה ולא פסלו לי את הרישיון ל30 יום).

אני בטוח שכלל לא נסעתי במהירות הזו אך לצערי נראה כי אין משהו שניתן לעשות בנדון. לא רוצה לפגוע אבל המקום היחידי בו נמצאים חפים מפשע הוא בית סוהר:lol:

יש לי 8 שנות נהיגה מתוכן הרשאה אחת (חוץ מזו) על מהירות (שנגמרה באזהרה). נראה שעברך אינו מכביד. מתי הורשעת על מהירות?

המשפט בעוד 3 חודשים,

אשמח לדעת איך להתנהל מכאן, ממה שקראתי - אפשר לחתום על הסכם טיעון, האם כדאי ? לשיטתי, זו הדרך היותר יעילה מבחינת Cost effectiveness

מנסיוני, כתיבה לבית המשפט, הודאה באישום, הכרזה שאינך מעוניין לבזבז זמן שיפוטי יקר מביאה בדרך כלל להוקרת תודה הן מהתובע והן מהשופט באופן שבו העונשים הופכים להיות מינימליים. במקרה שלך, אני מעריך כי תיקנס ב 750 עד 1000 ש"ח בתוספת שלילה על תנאי של 3 חודשים למשך שנתיים. זאת כמובן בהנחה כי עבירת המהירות הקודמת הייתה לפני זמן רב ולא בשטח עירוני...

אחרת יתקיים בי מה שנאמר למי נתנה הנבואה לאחר חורבן הבית...

התייעצתי עם עו"ד אך נמסר לי ממנו שלא ניתן לעשות יותר מדיי מכיוון שהמצב בעייתי אבל דחף לזה שמעוניין לייצג אותי בכל זאת, מסר שאולי יקל על העונש, אם כך, כדאי לערב בכלל עו"ד (שדיי יקר) ?ראה לעיל

תודה מראש.

בהצלחה. חזור וספר מה נהיה

חג שמח

פורסם

היי, תודה רבה על התגובה המהירה.

בשנת 2011 תפסו אותי על מהירות ולא בשטח עירוני.

אם כך, מומלץ לוותר על עו"ד במקרה הזה ? העו"ד הלחיץ אותי קצת וטען כי הנושא מאוד "מסוכן" מכיוון שמדובר בדרך עירונית ו37 קמ"ש מעל המותר זה משהו ששופט לא יתייחס אליו בקלות ראש, כדאי להלחץ ?

פורסם

בוקר טוב,

2011 נראה לי רחוק מספיק.

אני חוזר ואומר, זו דעתי בלבד שניתן לוותר על עו"ד.

המקרה אינו מסובך לדעתי ואינו מסוכן. לכל מכשירי אכיפת המהירות יש חזקת אמינות ברורה מאוד במערכת המשפטית.

הזהר לך מעורכי דין המבטיחים הבטחות.

רוב השוטרים כותבים את הדוח כראוי ללא השמטות חשובות כמו ביצוע כיול לפני משמרת וכו'.

37 יותר גדולים "רק" ב 6 קמ"ש מגבול ברירת קנס על מהירות בדרך עירונית (31)

להערכתי, אין לך ממה לפחד ובסיכום סופי תוציא מכיסך פחות ממה שהיית מוציא על עו"ד והתייצבות בבית במשפט לפחות פעמיים.

בהצלחה

פורסם (נערך)

תודה רבה על העזרה אביG, מעריך את זה מאוד, ככל הנראה זה מה שאעשה, מה שכן - אני מפחד מנושא הנקודות והשלילה,

הבנתי שמדובר ב10 נקודות ?

נ.ב.

הכתיבה לבית המשפט נעשית בדף האחורי של הדו"ח ? לא בקיא כ"כ בתהליך.

בכ"א,

אשמח לשמוע דעות / המלצות נוספות בנושא מאנשים שעברו תהליך דומה.

פורסם

עורך דין בהחלט יכול להקל על העונש מאחר והוא יגיע להסדר עם התביעה. ההתנהלות בבתי הדין לתעבורה היא שוק פרוע. יושב בצד אחד התובע המשטרתי ולפניו עשרות תיקים. כל מה שהוא רוצה זה לסמן עליהם וי, הרשעה או לא. לכן, הם מעדיפים לסגור כמה שיותר תיקים בהרשעה במחיר של הקלה - הנאשם מודה ובתמורה הם מפחיתים לו מהעונש, נניח מוותרים הנקודות ומשאירים את הקנס או שמורידים את הקנס לחצי וכו'. גם בית משפט מעריך שחוסכים מזמנו היקר ומגיב בסלחנות למי שמודה במקום להתחיל בתהליך של דיונים, הבאת עדים וכו'. עורכי דין, תביעה ושופט מדברים ביניהם בשפה שלהם והם בסופו של דבר קולגות. לא תוכל להוכיח שלא נהגת במהירות שבה אתה מואשם והשאלה עכשיו היא אם אתה רוצה לצאת בכמה שפחות נזק. הגיליון שלך נקי ושופט מתחשב בזה. הבעיה היא שלתובע זה תיק קל להרשעה ולכן אין לו סיבה או רצון מיוחדים להגיע איתך להסדר מקל בעונש. עורך דין מטעמך, כן יצליח לעשות את זה. הוא יעלה לך אמנם כסף אבל אם הוא יצליח למחוק את הנקודות זה שווה לך.

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם (נערך)

~עדכון~

עבר זמן מה, אתמול היה המשפט.

אסביר קצת את התהליך ע"מ שאחרים ידעו ואולי אוכל לעזור להם מנסיוני הדל;

שלחתי את הטופס בו אני מודה בעבירה, יש לציין שלא רשום בשום מקום לאן לשלוח את הטופס, מבירור מול איש יקר מאוד (אפרגן בסוף), תחילה שלחנו למפנ"א אך בסוף התברר שיש צורך בשליחה ישירות לתביעות (במקרה שלי שלחתי חודש לפני אך לצערי למקום הלא נכון לכן נאלצתי להתייצב למשפט).

הגעתי למשפט, נאמר לי לרשום את עצמי על דף קטן שנמצא על השולחן (ע"י הקלדנית הנחמדה) ישבתי וחיכיתי, נאמר לי לדבר עם התביעות ולהגיע להסדר, הגיע התובע, היה דווקא נחמד, הסתכל בדף, קרא שם-שם, הגיע אליי - הסתכל על הדו"ח, ראה שיש לי הרשעה נוספת מ2011, שאל אם אני רוצה להגיע להסדר, אמרתי לו שכן.

הגענו להסדר של קנס כספי + שלילה על תנאי.

אחרי שסיים עם הרשימה, נכנס השופט.

הגיעה התור שלי, התובע מסר לו שהגענו להסדר, ביקשתי שיתחשב בי מכיוון שאני מתחיל ללמוד והעונש שקיבלתי היה 600 ש"ח קנס וחודשיים שלילה על תנאי למשך שנתיים.

*היה שם אדם נוסף שנתפס על מהירות (קצת מעל 30 קמ"ש מעל המותר אם אינני טועה) ומכיוון שיש לו הרשעה אחת, הוא קיבל 400 ש"ח קנס וחודש שלילה על תנאי למשך שנה.

אני רוצה להודות לאיש יקר מאוד בשם ישראל אברהם מהפורום שעזר לי מאוד בכל יום וכל שעה, כיוון, ייעץ, התעניין, שיגע את התביעות כשגילינו ששלחנו את הטופס "הודאה בדבר עבירה" למקום הלא נכון ולא דרש שום תמורה.

אז ישראל, תודה רבה לך ! זה לא מובן מאליו, מעריך את הכל והלוואי ואוכל להחזיר לך טובה ביום מן הימים (מכל הלב).

ובכלל, תודה רבה למי שעזר לי כאן בשרשור.

מקווה שעזרתי פה למישהו.

לילה טוב :)

• תוכן חדש...