Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4486 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הרכב שלי, מאזדה 323F מודל 93 נפרץ, כנראה אתמול במהלך הלילה.

מתג ההתנעה נלקח על ידי מי שפרץ לי את הרכב, כנראה, כי לא מצאתי אותו בתוך הרכב. מעבר לכך, אין לי חשמל ברכב. מדובר במתג התנעה כזה: http://www.ebay.com/itm/NEW-Mazda-Ignition-Lock-Cylinder-Switch-2-Keys-323-626-Miata-MX-6-Protege-/201052437802?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&fits=Make%3AMazda%7CModel%3A323&hash=item2ecfa8bd2a&vxp=mtr

אין סימנים לפתיחת מכסה מנוע, אחרי שהמז"פ בדק טביעות אצבע ולא גילה כלום, פתחתי את מכסה המנוע. המצבר מחובר, בקופסת הפיוזים הראשיים כל הפיוזים שלמים (יש שם עוד איזה שני מכסים מלבניים בתוך קופסת הפיוזים שלא הצלחתי לפתוח אותם ואין לי מושג מה יש מתחתם).

ברכב מותקנת מערכת לפתיחת וסגירת דלתות, ללא אזעקה.

ופשוט אין חשמל ברכב, בכלל.

האם ברגע שמוציאים את מתג ההתנעה הוא מנטרל את מערכת החשמל ברכב?

כמה עולה מתג התנעה כזה והאם ניתן להרכיב אותו לבד או שזה מחייב בעל מקצוע?

בכלל אני לא מבין מה יש למישהו לפרוץ רכב בן 20 שנראה זוועה עם כל כך הרבה פגיעות ועיקומים רציניים בפח. יש מצב שמישהו פשוט היה צריך מתג התנעה?

עריכה אחרונה על ידי ShiTHeaD
פורסם

יש מצב שהיו צריכים חלק כלשהו ופרצו כדי להשיג אותו, אנשים חלאות שאני מאחל להם את הרע ביותר.

גם לי יש רכב ישן, יש חלקים שקשה להשיג וגם אם יש אז הם שווים כמעט כמו הרכב. (הפתרון לאנשים נורמטיביים הוא או לשלם יקר או להזמין מחו"ל)

הטיפ הכי טוב שיש לי לתת לך, תשמור טוב על הרכב שלא יגנבו לך עוד דברים.

פורסם

תודה על הטיפ.

אני לא הכי מבין בזה, אבל נשמע לי הגיוני שמתג ההתנעה מותאם למפתח מסויים, לא? ואם גנבו אותו בלי המפתח, אז מה יש לעשות עם זה?

אחרי שאוכל להניע אותו, אעביר אותו מול כמה בתי עסק שנשארים פתוחים כל הלילה ויש להם גם מצלמות. אבל בנתיים, אין לי איך להניע אותו... לפחות מאיביי הבנתי שמתג ההנעה הזה מתאים למגוון דיי גדול של מכוניות, לכן שאלתי אם מישהו יודע כמה הוא עולה כאן בארץ.

תכל'ס, אם זה כל כך יקר, אני שוקל פשוט לגרוט את הרכב, אם עדיין לא נגמרה ההקצאה של המדינה לגריטות.

פורסם

ניסו לגנוב את הרכב,אין להם מה לעשות רק עם הסוויצ'.

אתה צריך סוויצ' חדש + מפתח,עלות של בערך 400 ש"ח מפירוק.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
ניסו לגנוב את הרכב,אין להם מה לעשות רק עם הסוויצ'.

אתה צריך סוויצ' חדש + מפתח,עלות של בערך 400 ש"ח מפירוק.

תודה. העלות כפי שאני מבין היא ללא עבודה. האם מדובר במשהו קשה להרכבה עצמית? האם יש דרך להניע את הרכב כעת והאם זה שאין חשמל ברכב זה כי אין סוויטץ'?

פורסם

תתחיל אצל מנעולן. צור קשר עם "סטופר" שנמצאים בבאר שבע ליד טחנת הקמח.

לי יש נסיון טוב איתם.

שיהיה בהצלחה.

נאחל לפורץ שיבוא על שכרו.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

מראש חשבתי כמובן לדבר עם סטופר. לא נראה לי שהם עושים ביקורי בית אבל מקסימום גרר ב50-70 ש"ח אליהם. פשוט רציתי להתייעץ לפני כן עם התותחים שיש כאן שבהחלט עזרו לי להבין את סדר גודל העניין.

תתחיל אצל מנעולן. צור קשר עם "סטופר" שנמצאים בבאר שבע ליד טחנת הקמח.

לי יש נסיון טוב איתם.

שיהיה בהצלחה.

נאחל לפורץ שיבוא על שכרו.

פורסם

עדכון:

מי שפרץ לי את הרכב, השאיר את הסוויטצ' פתוח, דבר שגרם למצבר להתרוקן. אז על הגרירה יכולתי לוותר, בדיעבד, חבל שלא ניסיתי להניע עם כבלים או לפרק את המצבר ולטעון אותו בבית, לחבר מחדש ולהניע. אבל לא משנה, שידעו אחרים אם חס וחלילה יקרה להם מקרה דומה.

החלק הוזמן אתמול, הגיע היום ומסתבר שהיה קשה להשיג...

עלות הגרר: 100 ש"ח.

עלות החלק: 180 ש"ח לפני מע"מ.

חלק + עבודה: 300 ש"ח.

סבבה סך הכל.

מאחל לכולם שלא ידעו מקרה שכזה לעולם וכמובן תודה לכל מי שטרח וענה.

• תוכן חדש...