Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית רנגלר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4499 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

בזמן האחרון אנחנו חושבים לשדרג את הפאג'רו הארוך ששירת אותנו נאמנה בארבע השנים האחרונות.

כיוון שאנחנו כבר 4 חזק בשטח, חשבנו לשדרג את הרכב הארוך שלנו והפעם לקנות אחד קצר.

אנחנו משוכנעים שאנחנו לא רוצים לקנות אחד חדש, אלא אחד שישרת אותנו ל5 שנים הקרובות ולשדרג אותו פה ושם.

נטית הלב הולכת עם רנגלר רוביקון, אבל לפני שאני שופך 100K ויותר, רציתי להתייעץ עם חברי הפורום.

האם ההבדל בין הרוביקון לרוביקון רנגלר משמעותי?(רגיל לאיכות של פאג'רו קינג)

האם ההפרש בין זוויות הגישה והנטישה של הקצר והארוך משמעותי?

כדאי לקנות בארץ יד שנייה או לייבא אישית? (מבחינת מחיר וכאב ראש)

--במידה ומייבאים מחול, כדאי להזמין אותו כבר עם השיפורים עליו?

הרכב ישמש ברוב הנסיעות כרכב לנסיעה עירונית.. האם הוא באמת יאכל 1-4 או 1-5??

אני צמא למידע! כל מה שיש לכם להוסיף בבקשה תוסיפו!

תודה רבה,

עמית

פורסם

השאלה הראשונה לא ברורה. כל רוביקון הוא רנגלר, לא כל רנגלר הוא רוביקון. אם אתה קונה יד 2, מה זה משנה אם הוא רוביקון או לא? תבדוק מה המכלולים בפועל ולא מה המדבקה על מכסה המנוע.

השאלה השנייה רלוונטית רק לגבי 2008 ומעלה, ולכן זה המקום לתזכר אותך שהמנוע 3.8 ל' עם 4 הילוכים לא היה "פנינה של ממש", ולגבי השאלה האחרונה - גוברים הסכויים שכן.

לגבי השאלה השלישית - לא נראה לי שיש מה להשוות. ייבוא אישי לא ייגמר ב-100K, אתה מוגבל בשנתון.

השאלה הרביעית לא בידיעתי.

לגבי הדגמים החדשים יותר, עם מנוע 3.6 5 הילוכים - לא רק שתקבל תמורה טובה יותר בכביש ובשטח, אלא גם תישאר בצריכת דלק שפויה.

dirty old man

need love too

פורסם
אהלן,

בזמן האחרון אנחנו חושבים לשדרג את הפאג'רו הארוך ששירת אותנו נאמנה בארבע השנים האחרונות.

כיוון שאנחנו כבר 4 חזק בשטח, חשבנו לשדרג את הרכב הארוך שלנו והפעם לקנות אחד קצר.

אנחנו משוכנעים שאנחנו לא רוצים לקנות אחד חדש, אלא אחד שישרת אותנו ל5 שנים הקרובות ולשדרג אותו פה ושם.

נטית הלב הולכת עם רנגלר רוביקון, אבל לפני שאני שופך 100K ויותר, רציתי להתייעץ עם חברי הפורום.

האם ההבדל בין הרוביקון לרוביקון רנגלר משמעותי?(רגיל לאיכות של פאג'רו קינג)

האם ההפרש בין זוויות הגישה והנטישה של הקצר והארוך משמעותי?

כדאי לקנות בארץ יד שנייה או לייבא אישית? (מבחינת מחיר וכאב ראש)

--במידה ומייבאים מחול, כדאי להזמין אותו כבר עם השיפורים עליו?

הרכב ישמש ברוב הנסיעות כרכב לנסיעה עירונית.. האם הוא באמת יאכל 1-4 או 1-5??

אני צמא למידע! כל מה שיש לכם להוסיף בבקשה תוסיפו!

תודה רבה,

עמית

האם הבדל בין הגרסאות משמעותי? ההבדלים משמעותיים לנסיעת שטח "הארד קור" במיוחד שטח טכני (נעילות, סרנים מחוזקים וכו), "איכות" הקינג, כלומר הנוחות בכביש? לא תמצא הבדל (אגב "קינג" (פג'רו 01-06) אינו מוצלח יחסית, בלשון המעטה.

הפרש בזויות? הרבה פחות משמעותי מגרסאות ארוך/קצר של היפנים. גם הארון הוא קצר יחסית והזויות מצוינות.

כדאי לייבא? באופן עקרוני אם לא חסכת 100 אלף ש"ח ומעלה, לא שווה את כאב הראש והסיכון, בעיקרון (לא יהיה כאן חסכון כזה).

במידה ויבאת מחו"ל רוביקון מגיע עם כל האבזור שלו. הוספה מעבר- סיכון מבחינת אישור (שלא יתפס כשינוי מבנה) או גביית מס גבוה יותר.

האם באמת יאכל 1-4 או 1-5? זה לא X65AMG אז סביר שלא, 1-6 1-7 בהחלט כן. גר בירושלים או חיפה? אף יותר.

בהצלחה!

• תוכן חדש...