Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4491 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי כולם,

מדובר בסדרה 1 e87 שנת 2008, מנוע 2.0 אוטומט.

ידוע שיש נזילה קלה מאוד במשאבת הואקום.

קניתי את הרכב לפני שלוש חודשים והשמן היה על המקסימום. בדקתי לכל הפחות פעמיים בשבוע ותמיד נשאר ככה. לפני פחות מחודש באמצע נסיעה הרכב הקפיץ לי התראה על שמן.

כשבדקתי, היתה חסרה כמות רצינית מאוד! (סביבות 5 ליטר כדי לחזור למקסימום)

מי מכם שמכיר את הרכב והתקלה - האם הגיוני שכמות כזו תרד בפתאומיות כזאת בגלל המשאבת ואקום? (מזכיר - הנזילה שם ממש 'הזעה קלה')

או שזה משהו אחר?

פורסם

מדובר במחלה בסדרת מנועי ה2 ליטר המאפיינית את הE87 והE90.

בגדול, ההזעה אמורה להיות ממשאבת הוואקום או ממכסה השסתומים. כאשר גם ממשאבת הוואקום ישנם 2 "מקורות" לנזילה (ORING פנימי וחיצוני).

אם TOSTOS יראה את ההודעה אני בטוח שהוא יוכל לשפוך אור על הנושא. הוא מכיר מצויין את התקלה והסימפטומים שלה.

בגדול? חוסר של 5 ליטר זה המון / עצום. לא הייתי נוסע ברכב בכלל כדי לא לסכן את המנוע.

קשה לי להאמין שזה מגיע ממשאבת הוואקום או מכסה השסתומים (חלק עליון), שאז, כל השמן היה נוזל על סעפת הפליטה והיית מקבל ריח שרוף באופן תמידי.

ממליץ לך להכניס את הרכב לבדיקה, יכול להיות שמדובר במקור אחר לנזילה.

M-TECH E46

פורסם

לא מכיר את הרכב אבל,זו נשמעת כמות הזוייה עד בלתי הגיונית.

כמה ליטר שמן נכנס במנוע הזה בכלל ? אם היה חסר כ"כ הרבה שמן,המנוע היה אמור לדפוק כבר מזמן מחוסר שימון.

ובכל זאת- העלמות כזו של שמן אכן מצריכה ביקורת דחופה ביותר במוסך מתמחה ברכבים הללו.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

חסר 5 ליטר? זה מנוע 4 צילינדר, כמה שמן כבר נכנס בו (אני מעריך שלכל היותר 5 ליטר סה"כ)?

בדקת מפלס שמן על מנוע חם שעבד? לצורך הוספת השמן היית צריך לבדוק מפלס שמן אחרי שכל השמן ירד לאגן. ייתכן מאוד אם הוספת 5 ליטר יש לך המון שמן מעל המקסימום. הרכב לא מעשן כמו קטר אחרי שהוספת שמן?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

בדיקת השמן ברכב הזה מרגיזה מאוד.

אין דיפ-סטיק, רק חיישן מפלס. כדי לבצע קריאה - יש להניע את הרכב.

לדעתי? אחד המהלכים היותר הזווים שעשו ברכב, לא מבין למה לעשות את זה, שהיו משאירים את הסטיק בנוסף.

M-TECH E46

• תוכן חדש...