Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4498 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

אני בתהליך שיפוץ של וספה חצי (לא קשור לפורום זה), הוספה 16 שנה ללא טסט ובלי סטטוס אספנות, אני רוצה להעביר בעלות אלי. היא שנת 74 כך שאין בעיה עם סטטוס אספנות. השאלה מה היא השלבים?

בעל הרכב כרגע שילך למשרד הרישוי ויוציא סטטוס אספנות ואז לפנות למשרד הרישוי ביחד? גם שרכב אין טסט? כלומר בלי טסט 3 חודש אי אפשר להעביר. או שאפשר במשרד הרישוי?

פרטים ממי שביצע אשמח לשמוע.

1012942_773535302676560_698900537_n.jpg

להפגת מתחים: husberg 250f 2014

לי ולילדים: פגארו Q 2800 ארוך. 2000 אוטומט יד2

לי: PX200 88 + side car פיאגו סי 1991 בשיפוץ, Vespa 50 N 1973

לאשה רנו גרנד סניק דיזל.

פורסם (נערך)
הי,

אני בתהליך שיפוץ של וספה חצי (לא קשור לפורום זה), הוספה 16 שנה ללא טסט ובלי סטטוס אספנות, אני רוצה להעביר בעלות אלי. היא שנת 74 כך שאין בעיה עם סטטוס אספנות. השאלה מה היא השלבים?

בעל הרכב כרגע שילך למשרד הרישוי ויוציא סטטוס אספנות ואז לפנות למשרד הרישוי ביחד? גם שרכב אין טסט? כלומר בלי טסט 3 חודש אי אפשר להעביר. או שאפשר במשרד הרישוי?

פרטים ממי שביצע אשמח לשמוע.

התהליך נכתב בפורום אין ספור פעמים אבל משעמם לי אז אני אכתוב שוב... :wink:

1. גש למשרד הרישוי עם יפוי כח חתום על ידי הבעלים (טופס סגול), תעודת הזהות של הבעלים ותעודת הזהות שלך. אם יש לך רשיון של הרכב- מה טוב - קח איתך גם כן, אם לא, הצטייד במספר הרישוי של הרכב.

2. הצג את המסמכים ובקש מהפקיד/ה להעביר את הרכב לסטאטוס "רכב אספנות".

3. הפק רשיון רכב עדכני. בשלב זה הרשיון יהיה "אספנות" והבעלים הרשום ברשיון יהיה הבעלים הקודם.

3. בקש מפורשות מהפקיד/ה להסיר את החסימה להעברת בעלות מהרכב.

4. לאחר שודאת שוב שהחסימה הוסרה גש לסניף הדואר הקרוב עם יפוי כח, ת.ז של הבעלים ורשיון הרכב העדכני ובצע העברת בעלות רגילה.

5. מזל טוב - הרכב שלך!

6. אם אתה ממש רוצה את שמך מתנוסס על הרשיון - חזור למשרד הרישוי והפק רשיון חדש עם שמך.

סטו

בהצלחה אורן

עריכה אחרונה על ידי orenuchx
פורסם
התהליך נכתב בפורום אין ספור פעמים אבל משעמם לי אז אני אכתוב שוב... :wink:

1. גש למשרד הרישוי עם יפוי כח חתום על ידי הבעלים (טופס סגול), תעודת הזהות של הבעלים ותעודת הזהות שלך. אם יש לך רשיון של הרכב- מה טוב - קח איתך גם כן, אם לא, הצטייד במספר הרישוי של הרכב.

2. הצג את המסמכים ובקש מהפקיד/ה להעביר את הרכב לסטאטוס "רכב אספנות".

3. הפק רשיון רכב עדכני. בשלב זה הרשיון יהיה "אספנות" והבעלים הרשום ברשיון יהיה הבעלים הקודם.

3. בקש מפורשות מהפקיד/ה להסיר את החסימה להעברת בעלות מהרכב.

4. לאחר שודאת שוב שהחסימה הוסרה גש לסניף הדואר הקרוב עם יפוי כח, ת.ז של הבעלים ורשיון הרכב העדכני ובצע העברת בעלות רגילה.

5. מזל טוב - הרכב שלך!

6. אם אתה ממש רוצה את שמך מתנוסס על הרשיון - חזור למשרד הרישוי והפק רשיון חדש עם שמך.

סטו

בהצלחה אורן

תודה,

יופי של פירוט

רון

להפגת מתחים: husberg 250f 2014

לי ולילדים: פגארו Q 2800 ארוך. 2000 אוטומט יד2

לי: PX200 88 + side car פיאגו סי 1991 בשיפוץ, Vespa 50 N 1973

לאשה רנו גרנד סניק דיזל.

פורסם (נערך)

השלבים להעברת הרישיון כמו שאמרו לך.

מבחינת השיפוץ השלב הראשון להתקשר לבחור ביד 2 שמוכר כאלו לחלקים כי לשפץ את השילדה הזו יהיה קצת מורכב.

עריכה

עשיתי חיפוש ביד 2 והם נעלמו חבל כי היו לו 2 כאלו.

עריכה אחרונה על ידי elkmino
  • תוכן חדש...