Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4496 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום חברים .

קצת פרטים על הרכב :

רנו מגאן קופה שנת 2001 ידנית .

נרכשה בתאריך 15/08/13

כאשר הקילומטראז' עומד על 205600 . כיום התאריך 15/3/14 הוא עומד על 210000.

חייב לציין שזהו הרכב הראשון שלי , לכן קצת קשה לי להשוות לרכבים אחרים . אבל אני מקווה שהנושא הזה יעזור למתלבטים ברכישת הרכב .

לפני הקנייה כאשר ערכתי "סקר שוק" בכל מקום נאמר לי "בעיות חשמל" , "אל תכנס לזה - רק בעיות הצרפתיות של השנים האלו".

הרכב בבעלותי יותר מחצי שנה ולא היו (ומקווה שלא יהיו:-D).

הטיפולים שנעשו מאז הרכישה :

יישור קו של הבעיות שהיו - תפוחי הגה , כיוון פרונט , "עצמות גיר" מה שניקרא(תופעה מאד מוכרת ברנו הידניות שהידית הילוכים רועדת כאשר נותנים גז או משחררים) והחלפת כבל גז .

נרכשו 4 צמיגים חדשים לפני הטסט - עברה טסט בשלום . (840 ש"ח הטסט שלה)

טיפול 10K - פילטר אוויר , פילטר שמן , פילטר דלק , שמן מנוע , שמן גיר , נוזל קירור , ומצתים . - חשוב לציין שהתחזוקה ברכב הזה זולה יחסית .

* עוד בעייה מוכרת ברנו של השנים האלו - אגן שמן נוטה לנזול או להיות לח. כאשר הרכב נירכש , הוא נירכש בידיעה שצריך לטפל בדבר . טופל ועכשיו הכל יבש ונקי :)

קצת על ההרגשה - הרכב מרגיש מאד מאד יציב על הכביש ביחס לרכב "ספורטיבי - משפחתי" , ישיבה מאד נוחה ובמושב יש הרבה כיוונים והגה גם מתכונן לגובהה .

המושבים האחוריים נוחים להפליא אך בגלל שאני אדם גבוהה המושב שלי של הנהג הוא כמעט עד הסוף לכן לא ניתן לשבת מאחורי.

*חשוב לציין שהרכב בעל 4 מקומות ולא 5*

התא מטען בעל נפח של כ 240 ליטר (מאד קטן) ולכן זה קצת בעייתי מכיוון שיושב לי גם סאב בקוטר 12" , אבל מסתדרים .

בעיה נוספת שניתקלתי בה - רוב חלקי החוץ הם יחודיים למגאן קופה , ז"א שחלקים של מגאן רגילה לא יתאימו (למשל פנסים קדמיים ) , קשה מאד למצוא חלקים ואין את הדגם הזה (Phase II) בפירוקיות . כבר חצי שנה מחפש נואשות לבקלית :-(.

אך המכניים הם תואמים למגאן הרגילה לכן הכל קצת יותר פשוט כאן (במנועי 1.6 16V).

20140117_163710.jpg20140301_164635.jpg

עריכה אחרונה על ידי HellCat

פורסם

ניסיתי הרבה שיטות לחידוש הפנסים , אך ללא הצלחה . אני חושב שהבעלים הקודמים כבר "ניסה" שיטה שהרסה אותם .

כרגע אני בחיפושים אחר פנסי זכוכית.

• תוכן חדש...