Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4493 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

קיבלתי תנור עם כיריים גז (4 מבערים) של חברת schaub lorenz.

עקרון הפעולה של הכיריים עובד על סיבוב אחד הכפתורים ולחיצה כך שהגז זורם ובמקביל הניצוץ מדליק את הגז.

לאחר מכן עזיבה של הכפתור והכירה ממשיכה לדלוק.

מי שנתן לי אותו (חבר, מסר בחינם כיוון שרכש תנור חדש) אמר שאחד המבערים כבה ברגע שעוזבים את הכפתור, אבל שאר המבערים תקינים.

כשחיברתי את הכיריים אצלי, גיליתי שכל הכיריים עובדים לסירוגין כאשר עוזבים את הכפתור.

לפעמים כשמחזיקים את הכפתור הרבה זמן זה תופס, לפעמים לא, אבל אין עקרון קבוע וכאמור מדובר על כל ארבע הכירות.

קראתי בפוסטים דומים על מקרים של מבער אחד בעייתי וכנראה שהאשמה שם בתרמוקפל. ליתר ביטחון ניסיתי לנקות את כל התרמוקפלים אצלי אבל כיוון שזה בכל הכיריים, קשה לי להאמין ששם הבעייה.

מה יכול להיות הפתרון והאם ניתן לתקן לבד?

אני מחשיב את עצמי כבעל ידיים טובות, אך במקביל לא רוצה לפתוח שסתומי גז או כל פעולה מסוכנת אחרת.

כמו כן, אם מכירים מישהו מאיזור י-ם שרוצה למסור תנור כיריים תקין, אשמח לשמוע..:-)

תודה!

פורסם

אצלי זה הולך ככה, סיבוב על הכפתור עד הסוף, ולחיצה לניצוץ, ותוך כדי לחיצה לחזור הסיבוב לחצי (כך שהלהב על המקסימום) ולהחזיק כמה שניות, ואז נשאר דלוק. תנסה כך אצלך, אולי זה הנקודה.

פורסם

תזרוק אותו ותקנה חדש מעודפים.

או תפרק ותתעסק איתו

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

פורסם

אכן כך.

בכריים החדשים יותר (מהשנים האחרונות) יש חיישן בטיחות.

תראה שמעבר למצת יש גם מעין מחט סביב הלהבה, המטרה היא להפסיק את זרימת הגז כאשר אין להבה, כלומר כאשר המחט קרה.

לכן בזמן ההדלקה יש להחזיק את המצת מספר שניות עד שהחיישן מספיק חם ואז בזמן שעוזבים את ההצתה האש ממשיכה לעבוד.

גם לי זה הרגיש מוזר בפעם הראשונה, אך כך זה עובד.

פורסם
אצלי זה הולך ככה, סיבוב על הכפתור עד הסוף, ולחיצה לניצוץ, ותוך כדי לחיצה לחזור הסיבוב לחצי (כך שהלהב על המקסימום) ולהחזיק כמה שניות, ואז נשאר דלוק. תנסה כך אצלך, אולי זה הנקודה.

סאמי תודה רבה, הפתרון שלך אכן עובד.

תודה לכולם.

פורסם

גם לי לקח קצת זמן להבין שככה זה עובד, בניגוד לכיריים ישנים...

אני אצל את זה לבעיה קצת שונה -

באחת הכירות כדי להדליק אותה אני צריך ללחוץ בנוסף אליה לעוד לחצן כדי שהמצת ידליק את הגז.

משום מה לחיצה (כולל סיבוב) של הכפתור שלה רק משחרר גז אבל לא גורם לניצוץ\לבערה לכן אני חייב בנוסף תמיד ללחוץ על כפתור של כירה אחרת כדי שהכירה הסוררת תידלק..

יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה ואיך מתקנים אותה?

פורסם
גם לי לקח קצת זמן להבין שככה זה עובד, בניגוד לכיריים ישנים...

אני אצל את זה לבעיה קצת שונה -

באחת הכירות כדי להדליק אותה אני צריך ללחוץ בנוסף אליה לעוד לחצן כדי שהמצת ידליק את הגז.

משום מה לחיצה (כולל סיבוב) של הכפתור שלה רק משחרר גז אבל לא גורם לניצוץ\לבערה לכן אני חייב בנוסף תמיד ללחוץ על כפתור של כירה אחרת כדי שהכירה הסוררת תידלק..

יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה ואיך מתקנים אותה?

יש למישהו מושג?

• תוכן חדש...