Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4486 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בדקתי שוב את החוטים של המגבר הסאבים הפיוזים וכו.. הכל תקין !

ואני חושב שהבעיה היא כמו מישהו שציין פה בהתנגדות כי הבוסטון לפי מה שרשמו פה הוא 4 אום. וכנראה השני הוא שני אום ככל המראה ושניהם מסודרים על 2 אום לכל אחד ככה שנראה שהבעיה מפה.

האם אני צודק ?? וניתוק אחד הסאבים וכיוון הבוסטון על 4 אום יפתור את הבעיה?

ומה אפשר לעשות אם אני מעונין בשניהם?!

פורסם

שני הסאבים בעלי 4 אוהם, אז או שהם בהתנגדות של 8 או 2 וזה לא הבעייה פה.

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

פורסם

לדעתי הבאס בוסט שלו על מלא ב12 דציבל, הבאס על המערכת המקורית גם על עוצמה מלאה. כל זה על התנגדות נמוכה מהמוצהר לא יעשה טוב לא לסאבים ולא למערכת חשמל. אני יכול להבטיח לכם שיש שם עיוות אות קיצוני.

פורסם

בכל זאת, לא יזיק תמונות של כיוונים של מונו.

פורסם

כרגע ניתקתי סאב אחד וחיברתי את הבוסטןן על 4אום לבדו בנסיעה קצרה שהייתה לי הפסיקה הבעיה .

אני יסע היום שוב ואז ידע בוודאות יש למישהו מושג לגבי הסאב השני עם הוא שני אום או 4 ? עם הוא כן 4 אני יחבר את שניהם על 4 ומאמין שלא יהיה בעיה .

תודה על העזרה.

פורסם

אם ה קראנץ מחובר ב 1 אוהם, שני הסאבים בוסטון וקראנץ בינייהם במגביל, זה יתן 0.8 אוהם ופה יכולה להיות בעייה .

אם יש לך רבמודד, תמדוד התנגדות על הסאב ששני שלך.

יכול להיות שמגבר דולך,אך נכנס לפרוטקשן (מצב הגנה)

• תוכן חדש...