Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4497 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה מסקרן אותי, הוצאתי כמה פעמים והרכב נשאר מונע.

ניסיתי לנעול מבחוץ, תוך כדי שהאוטו מונע, לא עבד.

מתי למעשה, אם בכלל, הרכב אמור להיכבות?

כאמור מדובר במגאן 2

פורסם

לא קורה כלום. הרכב נשאר מונע.

אבל אם הכרטיס יוצא ואחת הדלתות נפתחת יש צליל אזהרה, מחשש שהנוסע גנב את הכרטיס ויצא מהרכב.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

על מנת לכבות את המנוע ברכבי רנו בעלי כרטיס התנעה כאשר הכרטיס אינו בחריץ שלו, יש ללחוץ על כפתור ההתנעה/דימום פעמיים.

פורסם

התכוונתי יותר למה קורה אם הכרטיס נשאר הרבה זמן מחוץ לסוויץ', שמעתי שמועה שאחרי כחצי שעה הרכב אמור להיכבות. זה נכון?

פורסם

לא חושב שיכבה לעולם אבל לא ממש בדקתי את זה כי למה זה בעצם משנה

אבל מה הבעיה יש לך את הרכב תנסה ותגיד לנו כי ממש משמעמם לך כנראה

פורסם

האמת שזכור לי שלפני כמה שנים שהיה לנו את הרכב הנ"ל אני ואבא שלי נסענו לקניות, בקיץ בטבריה... :(

האוטו סירב לדומם את המנוע ולא משנה כמה לחצנו על הכפתור, בשלב מסויים יצאנו עם הכרטיס החוצה, נעלנו את האוטו(הוא ננעל....) והלכנו לעשות קניות, שחזרנו הוא באמת ציפצף בפנים הרכב אבל המשיך לנסוע, רק שהגענו הביתה הוא הסכים לשתף פעולה ודומם את המנוע....

כמה שאני לא אהבתי את הרכב הזה... :)

• תוכן חדש...