Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורק לחץ [שונא נפצים]

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4482 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שונא פורים ושונא יום עצמאות. שונא חתונות בר/בת מצווש וסתם ימי הולדת.

על כל זאת עלי לשאת תודה לרשויות אי-אכיפת החוק בלהלהלנד בה אנו חיים.

עוד לא ניחשתם?

מדובר בתופעת הזיקוקים/נפצים/ פיצוצים למיניהם.

לפני כ 20 שנה הייתי שוטר,קיבלתי תקציב קטנטן ושלחתי מתנדבי משא"ז צעירים 18-22 לקנות נפצים בעיר. אחרי הקניות הייתי מגיע לאותה חנות עם פקח עירייה והסוף הוא קנס נאה והחרמת סחורה.

אז הנה דרך להרוג כמה ציפורים במכה אחת אחת ואז לבשל אותן ולהיות שבעים ושבעי רצון:twisted:

עלות קנס על חנות הרבה יותר גבוהה מעלות העסקתו של פקח. פקח אחד יכול לקנוס הרבה חנויות התוצאה : קצת שקט סוף סוף?

למה לא עושים משהו עם הטרור הזה?

עכשיו לפיקנטריה :

יש לי שני כלבים ממש גדולים סאן-ברנרד ועוד מעורב גדול אבל פחדן. בחודש האחרון צריך לתת לו תרופות הרגעה כמעט כל יום בגלל הנפצים.

אתמול מאוחר בערב יצאתי עם הכלבים לטיול בפארק ליד הבית, אחרי כמה דקות - נפץ ראשון . הכלב מתחיל לרעוד ומנסה לרוץ הביתה אבל אני מצליח להרגיע אותו. עוד כמה צעדים - נפץ שני. אני מתפוצץ מעצבים .הפעם אני שולח את המסכן שירוץ הביתה ואני מתחיל לרוץ לכיוון קבוצת נוער שראיתי את ההבזק מכיוונם עם הכלבה הגדולה (60 ק"ג של כלב:evil:).

כשאני מתקרב אני שואג אליהם " 3 שניות נעלמתם מכאן או שהכלב אוכל אתכם ותוך כדי כך אני עושה קולות של "סיבו /מה זה/מי זה/קדימה"

המסכנה כמובן שאין לה מושג מה אני רוצה אבל היא רצה לידי ופעם ראשונה זה 9 שנים שהיא נובחת ככה סתם,נביחה אחת, אבל עם חזה כזה זה הספיק. road runner פראייר ליד האבק שיצא לנבלות מהנעליים כשהם התחילו לברוח בצרחות אימים .

אחחחח הסיפוק:twisted:

הבהרה : אם יכנס אלי פורץ הביתה היא תלקק אותו "למוות" ולא יותר.

כלבים.jpg

יש אנשים שאפילו לקנות רכב צרפתי מגובה ב5 שנות אחריות מפחדים לקנות, ואילו אתה מעז לרכוש רכב Low Cost צרפתי רומני משומש עם K200+ ק"מ . מה שאני רוצה לדעת זה איך לעזעזל אתה קם בבוקר עם ביצים כאלה גדולות ?!

פורסם

וחשבתי שרק אצלי הכלבים מתחרפנים בגלל הנפצים האלה.

אצלי הבעיה עוד יותר חמורה, השכונה בנויה בצורת רכבת, ככה שהדי הפיצוץ לא מתפזרים החוצה אלא היישר לחלונות הבתים.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

לפני כמה שבועות בשישי החזרנו את אחי הקטן שיצא להסתובב עם חבריו בגלל שחבורת נערים התחילו לזרוק עליהם נפצים מרכב נוסע וברחו.

תגובת המשטרה: "אנחנו לא מטפלים בנפצים".

לצערי התופעה נהית בלתי נסבלת. בכל מקום שאני הולך אליו בשעות הערב אני שומע את הנפצים הללו.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

ככה זה כל שנה. כל שנה חודש לפני מתחילים הפיצוצים. כל שנה אותו סיפור עם הילד שעפה לו העין או האצבע. כל שנה המשטרה "מטפלת" בנושא. וכל שנה זה נגמר שבועיים-שלוש אחרי פורים. קצת סבלנות.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

• תוכן חדש...