Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4497 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מכירה שלי שיש לה טויוטה ראן אקס 2004 עם 180,000 ק"מ, שמה לב שבטיפולים האחרונים שמו לה במנוע שמן סינטטי בעלות של 290 ש"ח (עלות החומר בלבד!).

האם זה הגיוני? האם אוטו בקילומטרז' כזה צריך שמן סינטטי? האם עבדו עליה?

פורסם

קודם כל, לא הייתי מתלונן, שמן סינטטי (מלא) זה השמן הטוב ביותר שניתן למזוג לרכב.

דבר שני זו תופעת הבוצה הידועה במנועים משנתוני 2003-2004. שמן סינטטי מלא תורם להפחתת הצטברות הבוצה.

לא ציינת האם הרכב טופל במוסך מורשה או לא, אבל אני הייתי ממליץ להמשיך ולהשתמש בשמן סינטטי מלא בלבד ולהחמיר את שגרת הטיפולים לכל 10,000 ק"מ ולא 15 כמומלץ על ידי היצרן והיבואן.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...