Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7902 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ראיתי בebay אחת של Sound Quest שפעם המליצו עליה כאן

היה באה אם הכול כבל4G פיוז 80 ,RCA שזור וכל השאר והיא עולה 25$ וכל היבוא שלה לארץ הוא 52$ כולל הכול דרך MUSTOP ובלי מכס כי זה פחות מ50$

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&tc=photo&item=7915067448&category=38636

מה אתם אומרים שווה לקנות את זה משם?(למשל ראיתי באתר בארץ ערכה של החברה הזאת של8G ב250 שקל שזה אותו המחיר?

פורסם

אם זה המחיר, משתלם מאוד.

הכל תלוי בזמן שאתה מקציב לזה להגיע, ואת הסבלנות שלך בנושא ;)

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

מצד אחד אני משוחד, אכן יש ברשותי SOUND QUEST.

מצד שני, אני לא חושב שזה נכון להמליץ על משהו רק בגלל שיש ברשותך אותו.....

אבל תסתכל על זה בצורה כזאתי, יש לי , קרוב לשנתיים אני מאמין, ולא נתקלתי בבעיות כל שהם.

מעבר לזה, לא נראה לי שמשהו בחיווט שלך צריך להדאיג אותך.

במיוחד כשהמחיר מסתדר.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

לפי מה שאני קורא, זה אכן שזור. (אני מקווה שאין פה משחק מילים, אני דיסלקטי אחרי הכל..)

בכל אופן, הRCA זה הדבר היחיד שצריך להיות "חשוב" לך ממנו..

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

ואלה , הניסיון שלי עם חיווט, דל מאוד.

אני רחוק מלהיות בעל היכולת לתת לך המלצה חד משמעית מה לקחת.

אני יכול להמליץ על הניסיון הדל שיש לי, משום שהוא אכן חיובי,

אין זה אומר שהניסיון של אורן פחות טוב, אם המחירים דומים... שני האופציות עומדות בעינם.

(בתנאי ששניהם בעלי אותם נתונים כמובן)

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

Now featuring our Klarity Kable Braided RCA

או במילים אחרות, שזור...

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

קיבלתי 2 RCA, כי הזמנתי את ה"קיט" של ה-4 ערוצים. שעולה עוד איזה 8 דולר.

הוא גם כן מפורסם בeBay, ערוך חיפוש על שם החברה.

• תוכן חדש...