Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

24K- סטודנטית

eX3HeLL
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4519 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום הייתי רוצה לברר בשביל חברה שלי לגבי איזה רכב כדאי לקנות ?

אין לה בעיה עם רכב ידני.

סטודנטית נוסעת כל יום מבני עטרות(ליד השדה תעופה) לתל אביב רב הנסיעה מישורית (40 ש"מ הלוך חזור) ....

תקציב בין 15 עד 24 אלף .....

חשוב לה אמינות ונראות (היא אהבה את הסיריון , סוויפט).

איזה רכב ההייתם ממליצים ? איזה שנה ? וכמה ק"מ לחפש ...

די דחוף לה כי בדיוק הלך לה ראש מנוע (פולו 1.6), ורוצה לדעת אולי בכלל עדיף לה לתקן את האוטו (עלות תיקון בערך 4000 ש"ח)...

עריכה אחרונה על ידי eX3HeLL
פורסם

איזה שנה הפולו?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

כתוב שהיא נוסעת מבני עטרות לתל-אביב. אני הייתי שולח אותה עם הרכב למוסך רון, שיחווה דעתו לפני שמוציאים סכום לא מבוטל על נבלה פוטנציאלית אחרת.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

מוסך רון ? איפה זה?

מממ הוא היה במוסך הוא אמר שהוא לא יודע אם זה רק הראש או כל המנוע...

הכל התחיל בזה שהיה חסר מים ... המוסכניק שם חומר ואמר שאולי זה יעזור וזה לא עזר ...

פורסם (נערך)
אחד המוסכים המומחים לרכבים הללו. עריכה אחרונה על ידי עמית

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• ספונסר פורום
פורסם
מוסך רון ? איפה זה?

מממ הוא היה במוסך הוא אמר שהוא לא יודע אם זה רק הראש או כל המנוע...

הכל התחיל בזה שהיה חסר מים ... המוסכניק שם חומר ואמר שאולי זה יעזור וזה לא עזר ...

יש את מוסך רון המוכר והידוע.

יש גם את מוסך נחום את עימאד בתל אביב שמנוהל על ידי שני יוצאי יוצאי צ'מפיון.

תרימי לשניהם טלפון ותעשי ברור טלפוני. אל תשכחי להגיד שהגעת דרך CarsForum זה תמיד עוזר.

פורסם

תודה על העזרה , נראה לי באמת נלך על תיקון לראש מנוע אם צריך אובראול .... נקווה שלא אצטרך להטריד אתכם שוב :]

• תוכן חדש...