Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4487 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חומרים יש להם,הבנה?נראה שכן.

אז למה לעזאזל הם משתמשים במטליות לבנות שנראות כמו הצרות של השכן...

ולא מיקרופייברים מתאימים.

לא אוהב ניקוי יבש, זה לא רק מתכון לסווירלס אלא זרז והסרת הגנה באשר היא. (פעולת החיכוך מאיצה את התהליך)

פורסם

קסמים יש בקרקס

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם
חומרים יש להם,הבנה?נראה שכן.

אז למה לעזאזל הם משתמשים במטליות לבנות שנראות כמו הצרות של השכן...

ולא מיקרופייברים מתאימים.

לא אוהב ניקוי יבש, זה לא רק מתכון לסווירלס אלא זרז והסרת הגנה באשר היא. (פעולת החיכוך מאיצה את התהליך)

אני בחיים לא משתמש בניקוי יבש,זה באמת מזמבר את הצבע.

פורסם

ממליץ להתרחק מכל הדברים האלה, שטיפה זה שטיפה אין קיצורי דרך.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם
ממליץ להתרחק מכל הדברים האלה, שטיפה זה שטיפה אין קיצורי דרך.

לא מנסה לקצר בשטיפה, הרכב נשטף באופן תדיר בלי קשר.

העניין שאני גר בלוד, יחסית קרוב למפעל נשר. ככל הנראה זה מה שגורם לשכבת אבק דביק על הגג והמכסה מנוע (החלקים החשופים ישירות), שנותן אתגר מאוד יפה להוריד אותו. כבד די אובד עצות בעניין.

פורסם (נערך)

אתה חייב ליישם אוטם צבע/ציפוי באופן דחוף. פסולת/מזיקים חודרים לצבע

ומקלפים/הורסים אותו בשלב כלשהו. בנוסף טיפול מונע לא רק מגן על הרכב אלא גם מקל בניקיון. (לכלוך/מזהמים לא נדבקים לצבע אלא מחליקים מעליו)

אם אתה לא יודע איך לעשות את זה? ואתה רוצה הסבר? קפוץ אלי אני גר חמש דקות ממך.

עריכה אחרונה על ידי yogev20
  • תוכן חדש...