Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4501 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים ,

הרכב הוא סיאט איביזה 3 דלתות.

המערכת היא :

ugo6500

jbl ms-8

sundown 100.4

hertz HE4

Rainbow SLC 265.25 NG (יוגברו ארטיבית)

סאב עדיין לא הוחלט (כל שאר הרכיבים כבר קיימים ומחכים להתקנה)

עד כמה חשוב לבצע איטום ?

כמו כן היכן ניתן לרכוש וכמה עולה ? והאם ניתן להזמין מאיבי בלי בעיה ? יש מס או משהוא בסגנון?

תודה רבה.

2017 Type R

פורסם

עד כמה חשוב? זה די מומלץ,השקעת הרבה ברכיבים,אני לא יודע האם שמעת ואיך בחרת אותם,אך עלו לך לא מאט כסף,אז לעשות איתום,כאשר אתה תתקין את קומפוננט זה מומלץ.

הוא נותן מסה לדלת,מוריד רזוננס של הפח הדלת

פה יש המון מידע נוסף

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?429259-%D7%91%D7%99%D7%93%D7%95%D7%93-%D7%A8%D7%A2%D7%A9%D7%99%D7%9D-%D7%91%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%94%D7%A1%D7%91%D7%A8-%D7%9E%D7%A4%D7%95%D7%A8%D7%98-%D7%A2-quot-%D7%99-%D7%A0%D7%A6%D7%99%D7%92-STP&highlight=%D7%90%D7%99%D7%98%D7%95%D7%9D+STP

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

פורסם

תודה , כן באמת יש שם המון מידע.

יש תשובות לגבי איפה קונים איזה כמות אני צריך לזוג דלתות והאם קיט לדלתות יספיק לי ? (הרי הדלת שלי גדולה יותר מברכב רגיל)

כמו כן האם יש חשש להזמין מאיבי ?

תודה.

2017 Type R

פורסם

חבר שלי הזמין מ EBAY 2 באלקים של STP ללא בעייות. איך משהו יכול להבטיח לך שלא יהו בעיות מחו"ל או אפילו עם ספקים בארץ?

יש חומר תעשייתי שיכול להוזיל בהרבה את הסיפור. יש כמה חברי פורום שהשתמשו בו .. גליל של 1X10 מטר לדעתי עלה סביבות 300 ש"ח ,מה שכן,הוא דק יותר,אז לתת 2 שכבות או אפילו 3 במחיר הזה.. לדעתי פתרון מצויין שאני ברכב הבא יבצע .. כל המטרה של חומר זה,לתת מסה ולהוריד רזוננס.. להורדת רעש יש חומרים אחרים ותעבור על השרשור,תקבל המון תשובות

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

פורסם
פורסם

להגיד חשוב זה מאוד תלוי, מיליוני אנשים ברחבי העולם מסתדרים יפה מאוד עם מערכת בלי בידוד.

יש אנשים שזה כן יהיה להם חשוב, ויש כאלה שלא.

ההבדל בין עם בידוד ובלי בידוד, מורגש אין ספק בזה.

אתה צריך לעשות את החושבים שלך,

השקעת אלפים על המערכת, אם מספיק לך ככה, אז לא חשוב.

אם אתה רוצה להוציא עוד קצת מהציוד שכבר קנית, ולקבל סאונד טוב יותר, אז ח

פורסם

לדעתי תשתמש בדלתות בחומרים איכותיים בלבד.

דיינמאט,סטינגר,סקנד סקין,יש עוד אך הם כבר לא מהארץ.

כל שאר החלקים אם תרצה בעתיד לאטום זה יהיה פחות קריטי.

בהצלחה.

Scan Speak

פורסם

בידוד הוא דבר מאוד חשוב - לי.

אבל העלות של החומר לפעמים יקרה, האם יש המלצה לחומר זול אבל באותה נשימה איכותי/טוב שיוכל לכסות לי שטח של 4 דלתות

במאזדה 3?

אני יודע שאין צורך לאטום את כל השטח של הדלת אבל אני מעדיף לאטום כמו שצריך את הדלת מבפנים וגם את הדיפון.

כמה חומר אני צריך ועל איזה שם/מותג אתם ממליצים?

אם כבר עסקנו בחומרים שונים בעלי שמות לא מוכרים.

פורסם

ראיתי דיי הרבה ביקורות ממש טובות על החומר הזה GTMAT מה גם שהוא עמיד לחום שזה ממש טוב , הזמנתי אותו כבר , אני מתכוון לעבוד איתו על כל הרכב.

מבטיח שכאשר אני יתחיל את הפרוייקט אני יצלם הכל ויעלה לפה תמונות וכמובן חוות דעת אישית על כל החומרים ואופון העבודה וכו...

2017 Type R

• תוכן חדש...