Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4534 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ,

הייתה לי רנו קנגו 2008 אוטומטית בנזין , שהייתי מאוד מרוצה ממנה מבחינת חוזק ואמינות היה רכב מעולה והמלצתי עליו הרבה כולל כאן באתר ,

החליטו החברה לשדרג לי רכב ואני התעקשתי לקנות רק רנו למרות שהיה שם הרבה אופציות , אבל מניסיון אמרתי אחלה אכב . ואכן רנייתי רנו קנגו 2013 דגם " מפואר - נוסעים" . ולצערי אני מתחרט ,

הרכב חלש מאוד יחסית לקודם , בקושי סוחב , לא פעם כמעט נכנסו בי מאחור כי יצאתי מצומת דרכים וניסית להאיץ אבל האוטו פשוט לא זז , חלש לגמרי .

1-אחרי שבוע הבחנתי שהריפוד בחלק הקדמי באזור הדוושות קרוע ומנותק מהשלדה עם חור של 10 ס"מ לאורך הדלת ,

2-אחרי שבוע קריאה ריקול להחלפת צינור בנזין

3- אחרי פחות מחודש כל חלק הפלסטיק שמתחת לחלון האחורי [ כן רבותי רנו דגם "מפואר" יש לו חלון חשמלי שנפתח מאחור ] כל הפלסטיק

עם כפתור פתיחת החלון נפל והתנתק מהשלד

4- ידית פתיחת דלת אחורית ל 180 מעלות נשברה .

ועוד לא גמרנו 4 חודשים

הבעיה הכי נעצבנת היא

שאחרי לא הרבה זמן [4 חודשים בערך ] נסיתי לקבל את הספסל האחורי ולא הצלחתי , פניתי למוסך מורשה לתיקון , הרכב נשאר אצלהם יומיים והם סידרו את הבעיה , אחרי יומיים ניסיתי שוב לקפל כדי להעמיס דברים אבל פשוט לא התקפל ואני הסתדרתי איכשהו עם הסחורה ופניתי שוב למוסך אחרי חודש הם בדקו ואמרו שיש חלק פלסטיק שבור ועל זה אין אחריות , פשוט רנו החליטו שעל שברים אין אחריות , ומדובר בחלק שבתוך המושב ואין לי גישה אילו , ועכשיו אני נאלץ לשלם 300 ש"ח לתיקון זמני לא סופי כי תיקון סופי זאת אומרת שאחליף מושב שלם על חשבוני .

טרטור כזה לכמה ביקורים למוסך ולא דווקה לבעיות מכניות , שיש אבל לא רציניות לכן לא הזכרתי , זה באמת טרטור ולא היה שווה לרכות את הרכב הזה במיוחד שיש הרבה מתחרים .

תמונות לפלסטיק שנפל וקרע בריבוד אני יכול לצרף מאוחר יותר אם מישהוא מעוניין .

אוקי הרגשתי שאני חייב להמליץ או להזהיר באתר חשוב כמו שלכם , ואכן עשיתי

תודה ,

פורסם

מצער לשמוע, אתה מכיר עוד אנשים שקרו להם מקרים כאלה עם אותו הדגם? יכול להיות שנפלת על רכב "לימון".

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

• תוכן חדש...