Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2982 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נצברו אצלי לאחרונה הזמנות לאתרים הבאים:

5X Downrev (תוכן ישראלי)

2X Torrent-day (אתר פרימיום מצוין ללא הגבלות של זמן וכו', ידידותי לחברים חדשים)

3X IPTorrents (אתר סופר פרמיום, חובה לסיים שיתוף ביחס 1:1 לכל הורדה, ידידותי למשתמשים חדשים)

2X Torrent Leech (גם כן- סופר פרימיום, תנאים דרקוניים למשתמשים חדשים, קשה עד בלתי אפשרי לשמור על הדופק של החשבון למשתמש חדש ללא ניסיון וסידבוקס)

ההזמנות יחולקו אך ורק למשתמשי CF ותיקים שיודעים לתחזק חשבונות באתרים דומים. יש לספק צילום מסך המעיד על חשבון כזה שכבר ברשתותכם.

בקשה ניתן להשאיר בתוכן האשכול, צילום מסך ומייל יש לשלוח לפרטי.

שבת שלום:)

• רעיון טוב! 1

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם

לא חושב שיש היום כ"כ טעם בלהחזיק חשבון באתרים האלה - בטראקרים פתוחים גדולים כמו פיירטביי או kickass.to אין היום בעיית מהירות הורדה, ואין גם צורך בלשמור על יחס הורדה/העלאה.

יש לי חשבון ב-TL, ואני בקושי משתמש בו

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לגמרי מסכים - כמעט הכל יוצא גם ככה באותו יום לטראקרים סגורים ופתוחים והמהירות הורדה לא רעה בכלל. (סרטים ירדו בכמה דקות - 720P גם כאלו יצאו היום עד מקסימום שעה.... בזק בינלאומי - 100 מגה + גיימר)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

זה פרימיום? חמוד אתה D:

בכל מקרה, מה שנחמד באתרים היותר איכותיים מהסוג הזה זה כל מיני מערכות התראה על דברים שמעניינים אותך, וסינון של שיחרורים מזוייפים, שלפעמים יכולים להיות בלתי נסבלים.

מה גם שהתוכן יותר איכותי, הרבה פעם מה שאני מחפש אין בכלל בפתוחים.

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם

עדכון:

כל ההזמנות חולקו למעט downrev, מי שקיבל- נא לשמור על החשבון מאוזן ובלי זיופים שלא יחסמו אותנו.

psychuil - לא הבנתי את הציניות שלך. אלו לא אתרי פרמיום? אתה עוד מהאלה שמשתמשים בפאבים או משלם על ניוזגרופ? תסביר את עצמך בבקשה.

שבוע טוב.

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם

כל עוד אתה נצמד ליוזרים ידועים (כמו bozx לסרטים לדוגמא) הכל יוצא באותה מהירות והם לא מעלים זבל.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

סתם לגבי טורנט ליץ' (וכנ"ל לגבי כל טראקר פרטי ו"קשה"):

בהחלט אפשרי ולא כ"כ מסובך לשמור על רטיו, צריך לדעת מה להוריד פשוט, ולפעמים אפילו להוריד דברים רק בשביל הרטיו גם אם לא רוצים אותם.

לדוגמא:

מאוד כדאי להוריד עונה שלמה של סדרה פופולרית בסיום העונה שלה, ולשמור עליה עד שהיא חוזרת לעונה נוספת. היא תועלה מעט כמעט כל הזמן, ולקראת חזרתה לעונה נוספת, היא תועלה אפילו בקצב מהיר יותר.

כל עונה שאני מוריד מסיימת באופן קבוע עם רטיו של מעל 1, לרוב זה עובר את ה-2.

לא רוצים להוריד את כל העונה? תורידו באופן מלא חלק מהקבצים שבתוך העונה השלמה, זה יעשה עבודה דומה.

בנוסף, כדאי להמנע ככל הניתן מהורדת פרקים בודדים של סדרות באופן קבוע דרך הטראקט הפרטי. כדאי להגדיר הורדה אוטומטית מאתרים ציבוריים, ולא להתעסק עם זה. פה ושם להוריד פרקים זה לא בעיה, אך לא להפוך את הטראקר הפרטי לספק הסדרות הקבוע שלכם. כאמור, הורדה אוטומטית ממילא הרבה יותר נוחה ופשוטה, אז גם אין סיבה טובה לעשות זאת.

סרטים, תוכנות ומשחקים אפשר להוריד חופשי. זה לא יעיל מבחינת הרטיו כמו עונות של סדרות, אבל לא יהרוס לכם אותו כמו פרקים בודדים.

אני הגעתי בלי שום סידבוקס או רמאות למעל 4TB העלאה על סביבות 3TB הורדה. זה לא מסובך מדי.

פורסם

TL מאוד קשים ונהיו כבדים בזמן האחרון אם אין לך סיד בוקס. אני כבר לא משתמש ביוזר שלי ולדעתי ניפו אותי משם כי אני גם לא מצליח להתחבר :p

הכי טוב KICKASS. ממליץ

Opel Adam S 2017

פורסם

kramerica אז בשביל מה לצבור כל כך הרבה קרדיט? אם לא בשביל להוריד דברים בודדים וכו' (להפוך לספק..)

גם לי יש כמה טרות של קרדיט במצטבר ב2-3 טראקרים ואני מוריד חופשי (סרטים,סדרות,שירים,וכו') בלי "לדאוג" לקרדיט.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

רוצים לשמוע סוד? עם כל האיומים של טורנטליץ' והמשטר הקשה לכאורה, לפני כשנתיים-שלוש כשמהירות ההעלאה שלי הייתה ממש נמוכה וביוטורנט היא הייתה בערך 0.1KB,השתמשתי בזיוף רטיו,משמע העלאה מזוייפת, והייתי כל כך דפוק ששמתי אותו על מהירות ממש גבוהה,כזאת שאין בישראל בטוח, לא רק שזה עבד,גם הם לא שמו לב למהירות ההעלאה הענקית והמשתמש המשיך לפעול עד לפני כמה חודשים שלא התחברתי מעל 45 יום. (אני מודע לכך שצריך גם לשתף בטורנטים וכו', אבל פשוט השארתי את התוכנה פועלת כמה ימים והיא פשוט לא העלתה גם לאחר מדריכים וניסיונות פתרון,הבעיה הייתה בספקית)

בנוסף הם נותנים אזהרות ומחכים כמה ימים גם למשתמש חדש שעושה HIT N RUN ולא ישר מעיפים, ואם אני לא טועה היחס צריך להיות 0.4

Miata ND2

פורסם

ההזמנות יחולקו אך ורק למשתמשי CF ותיקים שיודעים לתחזק חשבונות באתרים דומים. יש לספק צילום מסך המעיד על חשבון כזה שכבר ברשתותכם.

בקשה ניתן להשאיר בתוכן האשכול, צילום מסך ומייל יש לשלוח לפרטי.

שבת שלום:)

מה זאת הרקורסיה הזאת:roll:

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
מה זאת הרקורסיה הזאת:roll:

אכן רקורסיה, אבל בתור אחד שמצטער על רוב ההזמנות שחילקתי פה, אני מבין לגמרי.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם (נערך)

psychuil - לא הבנתי את הציניות שלך. אלו לא אתרי פרמיום? אתה עוד מהאלה שמשתמשים בפאבים או משלם על ניוזגרופ? תסביר את עצמך בבקשה.

הכוונה היא שאלה טרקרים שמאד קל להכנס אליהם והאיכות שלהם נמוכה יחסית לטרקרים אחרים באותה קטגוריה.

לכל אלה שלא ניסו אף פעם, נסו להתארגן על הזמנה לBTN, אין שם רטיו, וכל מה שצריך זה לחלוק את מה שהורדת לזמן מוקצב (כמה ימים לפרק, שבוע לעונה), מאד סימפטי לאנשים עם קצב העלאה נמוך.

ואם תסתדרו שם יפה (PU), אפשר בקלות לקבל הזמנות כמעט לכל מקום אחר.

עריכה אחרונה על ידי psychuil

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם

מעונין בהזמנה לטורנטליץ(היה בעבר אך לא התחברתי 45 ימים ונחסמתי)

יש לי משתמש של DOWNREW ממש מושקע , איך אני אמור לקבל הזמנות ?

GSX-R

מיציבישי חמודה שעושה הרבה בעיות אבל אהובה :-D

• תוכן חדש...