Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4552 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא יודע כמה משתלמת הרכישה הזאת אבל אני יכול להגיד לך שמדובר ברכב די מוזנח שצריך יישור קו לא זול.

גם לא ברור מה קורה שם עם הקורה ועם הגג,לדעתי לא שווה לגעת.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

לפי מה שאני רואה, מדובר ברכב שעבר תאונה רצינית

אני אישית לא הייתי נוגע ברכב הזה

איזה דגם זה spirit, comfort active ?

כמה קילומטר עשה הרכב?

איזה יד הרכב?

היה בליסינג או השכרה בעבר?

פורסם

קצת מרתיעה הטופס הזה, למרות שהמכוני בדיקה אוהבים להפציץ בסעיפים גם אם תביא רכב שמור משנת 2012.

אני בטוח שבמחיר כזה אתה יכול להשיג מאזדה 3 1600 במצב יותר מעודד.

לי יצא לקנות לפני 4 חודשים את הרכב שלי שהגיע גם עם הסעיף של "ההעברת כוח" התעלמתי ממנו כי המחיר היה ברצפה, ולפני שבועיים בערך הלך לי הגיר.

חוויה של 8000 שקל במוסך יבואן, לא משהו שכיף לחוות :\

פורסם

ממיר קטליטי תקול אינו כסת"ח.

הרכב הזה קיבל לפי דוח הבדיקה פיצוץ כמעט מכל כיוון אפשרי וכנראה שגם זה לא כסת"ח.

מאזדה 3 במיוחד 1600 יש כמו זבל העופות.

לכן בהנחה ש 1+1+1=3 אז 3= לוותר על הרכב ולחפש משהו נורמלי יותר.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
קצת מרתיעה הטופס הזה, למרות שהמכוני בדיקה אוהבים להפציץ בסעיפים גם אם תביא רכב שמור משנת 2012.

אני בטוח שבמחיר כזה אתה יכול להשיג מאזדה 3 1600 במצב יותר מעודד.

לי יצא לקנות לפני 4 חודשים את הרכב שלי שהגיע גם עם הסעיף של "ההעברת כוח" התעלמתי ממנו כי המחיר היה ברצפה, ולפני שבועיים בערך הלך לי הגיר.

חוויה של 8000 שקל במוסך יבואן, לא משהו שכיף לחוות :\

שילמת מחיר מופקע ברמות,שמתאים מאוד למוסכים מורשי היבואן.

שיפוץ הגיר הזה במכון גירים מצויין כמו ספי מפ"ת או גירומטיק בחיפה לא היה עובר את ה-5,000 וגם זה בהגזמה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...