Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4386 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי מערכת דאבל דין של פיוניר שקניתי ממוכר גרמני.

המחיר שלה אחרי הכל (לא נעצר במכס) היה פחות מחצי (!!) ממחיר חדשה בארץ.

התמיכה בעברית שמגיעה מהחברה מבלי שנגעתי בכלום היא תמיכה בסיסית (הצגת שמות שירים, והצגת הכל בדיבורית בעברית).

ה"חיסרון" אם אתם רוצים לקרוא לזה כך, הוא אכן המקלדת בעברית.

בשביל מחיר כפול אני אישית ויתרתי על זה, לנווט אפשר גם עם אנגלית, ובדיבורית אני לא מתעסק גם ככה למעט שיחות נכנסות.

אז כל אחד והשיקולים שלו, רק רציתי לתת פה קצת חומר למחשבה מניסיון אישי שלי.

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אולי שחרורו כבר? הבחור פתח שרשור בכוונה למצוא שותפים לעניין ואתם בכוח מנסים להוריד אותו מזה. הבחור הבהיר את עמדתו הנחרצת בעניין והוא מוכן לשלם יותר ולקבל שקט מבחינתו. המחיר שהוא קיבל הוא הוגן לחלוטין (אני יודע מה העלות של החנות מן הסתם). אז מי שבעניין שהצטרף . למה חייבים להסיט את נושא השרשור?

פורסם
ברשותי מערכת דאבל דין של פיוניר שקניתי ממוכר גרמני.

המחיר שלה אחרי הכל (לא נעצר במכס) היה פחות מחצי (!!) ממחיר חדשה בארץ.

התמיכה בעברית שמגיעה מהחברה מבלי שנגעתי בכלום היא תמיכה בסיסית (הצגת שמות שירים, והצגת הכל בדיבורית בעברית).

ה"חיסרון" אם אתם רוצים לקרוא לזה כך, הוא אכן המקלדת בעברית.

בשביל מחיר כפול אני אישית ויתרתי על זה, לנווט אפשר גם עם אנגלית, ובדיבורית אני לא מתעסק גם ככה למעט שיחות נכנסות.

אז כל אחד והשיקולים שלו, רק רציתי לתת פה קצת חומר למחשבה מניסיון אישי שלי.

על איזה מכשיר מדובר?

פורסם

אף אחד פה לא דיבר על מכשיר מארה"ב.

הAVH-X8550BT הכי זול בeBay מקורו בתאילנד, גרסה אירופאית למעשה.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

לא , הוא לא גירסה אירופאית למכשירים האלו ! בדכ' כלל במוצרים של חברות בינל' ישראל משויכת ל אזור EMEA - שהוא אירופה-מזרחתיכון -אפריקה.

אבל בפיונייר לפחות במוצרי הרכב זה לא ככה, שם ישראל משויכת לאזור דרום מזרח אסיה .. הם גם שונים מדגמים אירופאים במספר המודל בדכ' המספר 50.

כך לדוגמא מודל 3200 באירופה וארה"ב הוא 3250 למה שנמכר בישראל. - בקיצקוץ כל מה שצריך לבדוק באתר של פיוניר מסינגפור (שם יש הפניה גם לאתר עוזי רדיו בכל הקשור לישראל ) ושם יש גם עדכון למכשירים בישראל עם הוראות אשר מתייחסות ספציפית לישראל , כך שיש שחרור גירסה רק לישראל בוודאות.

לכן יכול להיות שהכל עניין של עדכון FIRMWARE לא בדקתי, אבל נשמע הגיוני . (מה מונע עדכון הגירסה הישראלית במכשיר "זר" ? )

מה שכן: דגמים שנמכרים בישראל הם נעולים בDVD על אזור צפיה 2 , בעוד שמרבית המכשירים מאייבי שמגיעים המזרח הרחוק הם ZONE FREE ,

לאחרונה בדקתי שני מכשירים משני מוכרים שונים , אחד אוסטרלי ציין שהמכשיר תומך עברית ושני מתאילנד ציין שאין תמיכה , עכשיו לך תדע מה-זה-תומך

היינו : תפריטים בעברית ? רק יכול להציג אותיות בעברית של ספר טלפונים ושמות שירים ? מקלדת עברית ? לא ברור , (בעוזי רדיו מוכרים ללא מקלדת עברית כך הבנתי אבל יש תפריטים )

היסטורית רכבים: אלפא 33 -91' :wink: \ קליאו 1.4 -ידנית 2003:-o \ניסן טידה 1.6 אוטומטית 2007 :roll: \ מגאן דיזל ידנית 2008 - :-) \פלואנס 1.6 בנזין אוטומטית (:shock: ) \הונדה סיוויק -2010 ידנית :-D \...עכשיו אין כלום...

פורסם

זה לא משנה אם ישראל שייכת לEMEA או EU או קזחסטן, כל המכשירים -למעט- ארה"ב יעבדו עם תדרי רדיו ישראליים.

הכי חשוב לא לקנות מUSA, זה הכל. (אלא אם לא אכפת לכם על רדיו, ואז אפשר להזמין בכיף, רוב הדגמים שם אפילו יותר זולים מהאירופאים)

לגבי עדכונים קרוס-יבשתיים; הניסיון האישי שלי אומר שמכשיר AppRadio2 אירופאי עודכן לFW אמריקאי ואז בחזרה לאירופאי, הכל עובד נהדר.

היו פה עוד כמה סיפורים של מכשירים דומים שעשו את אותו הדבר. לכאורה - אין שום בעיה לעשות את זה.

וכמו תמיד - YMMV.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

אגב, מישהו יודע אם 8550 עובד עם יחידת mirror link?

בקטלוג לא רשום שהוא תומך, ישנם מקומות שרשום שהוא תומך ויש מקומות לא.

הבנתי שזה יותר מתקדם מהחיבור הרגיל.

למרות שאין לי מושג מה ההבדל ביניהם

פורסם

שבוע טוב חברים,

הצעה אחת ירדה מהפרק וכרגע זה מה שיש לנו בידיים עבור רכישה של כ-3 יחידות:

1:

4800 ש"ח + 3 שנות אחריות של עוזי רדיו.

2:

3700 ש"ח! + שנת אחריות אחת של יבואן מקביל.

בינתיים זה הכי טוב שהצלחנו לקבל, לצערי המחיר לא מצליח לרדת בצורה מספקת כי אין מספיק רוכשים.

חשוב לציין לטובה שהמחיר החדש הוא סה"כ הפרש של כ-700 ש"ח מגברת ebay.

בהצלחה!

פורסם

סוף שבוע רגוע חברים!

כרגע מה שיש לי ביד זה כמעט ההצעות הסופיות שלדעתי נקבל עבור הכמות שלנו:

1:

4800 ש"ח + 3 שנות אחריות של עוזי רדיו.

2:

3500 ש"ח! + שנת אחריות אחת של יבואן מקביל.

עד כאן חדשות השבוע :-)

מעניין שכבר אין לאף אחד מה להגיד על ebay. חבל באמת חבל (ציניות)

שבת שלום.

פורסם

אני לא בטוח שעל מולטימדיה מקבלים אצל עוזי רדיו 3 שנות אחריות. אלא על רדיו דיסקים וכ"ו. ממליץ לך לבדוק את הסוגיה מול עוזי רדיו ולא להסתפק במה שאמרו לך בחנות.

• תוכן חדש...