Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4546 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,צריך עזרה בבקשה. קניתי את הרכב שנה שעברה מסוחר (יונדאי אלנטרה 2007) לא לקחתי אותו לבדיקה ולא כלום.אומנם שנה אני נוסע בלי שום בעיות אבל אתמול סתם פתחתי את המכסה מנוע כדי לראות לידע כללי מה הולך שם,לא שאני מבין גדול בעניין אבל צילמתי תמונה כדי שחכמים ממני יוכלו לעזור : איפה שמסומן החץן האדם יש רצועה ולידה עוד אחד יותר גדולה ורחבה. מה מהן זה רצועת הטיימינג? כי זאתשסימנתי בחץ נראית שעומדת להיקרע..שמעתי שזה נזק של 1000 שקל? והחץ השני כמו שהבנתי ממה שכתוב שם באנגלית זה ''שמן הגה כח''. ואמרו לי שהוא צריך להיות מלא תמיד כי זו מערכת סוגרה. פתחתי ובדקתי הוא עומד בחצי על מינימום...מעיד על בעיה? איך מסדרים את זה? כל מוסך שאני לא הולך מחרטטים לי מיליון ואחד שטויות.

52dd6bf443f1d.jpg

ועוד משהו:מזה הדבר הזה ?

52dd71275c5fc.jpg

שמן מנוע בדקתי ונראה בסדר טיפה מתחת לקו המקסימום.שמן גיר גם.

תודה לעוזרים

פורסם

אף אחת מהרצועות האלה היא לא הטיימינג. אלה רצועות אביזרים ואם הם לא במצב טוב החלף אותם. אצ הטיימינג לא ניתן לראות סתם כך אלא רק לאחר הורדת המיכסה המסתיר אותה. לגבי שמן ההגה תמלא על סימון המקסימום ותעקוב.

פורסם
אף אחת מהרצועות האלה היא לא הטיימינג. אלה רצועות אביזרים ואם הם לא במצב טוב החלף אותם. אצ הטיימינג לא ניתן לראות סתם כך אלא רק לאחר הורדת המיכסה המסתיר אותה. לגבי שמן ההגה תמלא על סימון המקסימום ותעקוב.

תודה על התשובה , אז כמה עולה הרצועת אביזרים הזאת? אני מקווה שלא 1000 גם . ולגבי רצועת טיימינג אם אני הולך למוסך לבדוק זה עולה כסף הבדיקה? ואני יכול לראות בעיניים את המצב שלה שם כדי שהוא לא יחרטט? . לגבי שמן ההגה,הבעיה שאני לא יודע איזה שמן לשים ואיפה לקנות ? וממלאים ישר למיכל ? תודה רבה לך

פורסם
לגבי התמונה הזו זה מיכל נוזל בלמים.

גם זו מערכת סגורה נכון ? מה אני אמור לבדוק שם כדי לראות שהכל תקין?

פורסם
תודה על התשובה , אז כמה עולה הרצועת אביזרים הזאת? אני מקווה שלא 1000 גם . ולגבי רצועת טיימינג אם אני הולך למוסך לבדוק זה עולה כסף הבדיקה? ואני יכול לראות בעיניים את המצב שלה שם כדי שהוא לא יחרטט? . לגבי שמן ההגה,הבעיה שאני לא יודע איזה שמן לשים ואיפה לקנות ? וממלאים ישר למיכל ? תודה רבה לך

סט רצועות אביזרים יעלה בסביבות ה 80 שח. רצועה אחת תעלה לך לא יותר מ 30 שח. לגבי רצועת הטיימינג ישנם דגמי יונדאי כמו האקסנט והגטס שניתן להסיר את מיכסה הטיימינג העליון ולראות מה מצב הרצועה ואם סדוקה ויבשה. בריכבך ספציפית צריך לבדוק אם ניתן להסיר בקלות את המיכסה הזה, לא בטוח. לגבי שמן ההגה זהו שמן אדום בדרך כלל שמתאים לתיבות הילוכים אוטומטיות אבל בדוק למען הסר ספק מול המורשה במה מישתמשים. המילוי נעשה דרך המיכל לפי הסימונים.

פורסם
סט רצועות אביזרים יעלה בסביבות ה 80 שח. רצועה אחת תעלה לך לא יותר מ 30 שח. לגבי רצועת הטיימינג ישנם דגמי יונדאי כמו האקסנט והגטס שניתן להסיר את מיכסה הטיימינג העליון ולראות מה מצב הרצועה ואם סדוקה ויבשה. בריכבך ספציפית צריך לבדוק אם ניתן להסיר בקלות את המיכסה הזה, לא בטוח. לגבי שמן ההגה זהו שמן אדום בדרך כלל שמתאים לתיבות הילוכים אוטומטיות אבל בדוק למען הסר ספק מול המורשה במה מישתמשים. המילוי נעשה דרך המיכל לפי הסימונים.

ועל עבודה כמה לוקחים על הרצועות הנ''ל ?

• תוכן חדש...