Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4561 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ירידת ערך לא חשובה, אבל צריכת דלק בנסועה נמוכה - כן... מעניין.

סתם לידע כללי, בירידת הערך של 2 הרכבים ב 3 שנים הקרובות, אפשר לנסוע 57.5 אלף קילומטר(בצריכה משולבת של 1 ל 12)

פורסם
חחח סבתא לעניין!! שומאכר . לא נסעתי עדיין על תיבה כזאת אבל אני מניח שלכל דבר אפשר להתרגל בסוף מבחינתי. אגב ראיתי שבין 2011 ל2012 בוולוסטר ההבדל במחירון לאוטומט הוא רק 1500 שח שזה יפה מאוד זה שומר על המחירון ... ולגבי הפיאסטה רוב הסיכויים שהיא תאבד לפחות 15 אחוז מהמחיר עד שנה הבאה... שזה יוצא בדיוק הכסף שגם הייתי מפסיד אם הייתי מוסיף על הווליסטר . השאלה עכשיו היא כבר איזו קניה כדאית יותר כי מבחינת לבחור בחרתי בוליסטר בלב שלם

אל תשכח שהיום המחירונים עובדים אחרת מפעם,היום הרכב מחושב לפי עלייה לכביש,לכן ההבדל בין רכב דצמבר 11 לינואר 12 לא גדול בכלל.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בזמנו נהגתי על הולו' של שומי' (1.6 רובוטית).

- מבחינת המראה, אין ספק שהיא נאה וארקטיבית גם בימינו (אחרי שכבישינו מוצפים בהן).

- בהחלט מאובזרת (לפחות בוורסיה של שומי') ותא הנוסעים די איכותי, נאה ונעים לשהייה.

- תא המטען לא קטן במיוחד והדלת השלישית הופכת את הגישה למושב האחורי לקלה ונוחה יותר.

- התנהגות הכביש שלה מפתיעה מהצפוי, היא בהחלט מכונית נעימה ונחמדה למדי לנהיגה.

- התיבה הרובוטית שלה מרגישה נעימה לשימוש מאשר במתחרות, היא פחות קופצנית וטורדנית.

- נוחות הנסיעה שלה די נוקשה וקשיחה. לא משהו בלתי נסבל או פורץ דיסקים, אבל הפיאסטה מרגישה לידה כמו C5.

- אומנם תא הנוסעים נאה ונעים לשהייה, אבל איכות החומרים וההרכבה לא אחידה - יש חלקים קשיחים, יש רכים ויש פחות נעימים. היא לא נותנת תחושה זולה לנהג / נוסעים, אבל האירופאיות הבכירות (פורד / VAG) מרגישות טוב יותר, ללא ספק.

- ההיגוי שלה סובל ממחלה קשה המצויה בכל רכבי הקונצרן (יונדאי - קיה): תחושת מלאכותיות מעיקה ולא נעימה - יחד עם משקל לא אחיד ומלאכותי גם כן (אותן תחושות המאפיינות גם את ה-I10 / ריו החדשה / I35), למרות שהוא עצמו די חד ומדוייק.

- אומנם התיבה שלה נעימה יותר לשימוש (עירוני בעיקר) מזו של המתחרות (פורד / VAG), אבל היא איטית מהן בהעברות הילוכים והיא משודכת למנוע שעל פניו (ועל הנייר) מספק 140 סוסים - בפועל זה מרגיש רחוק מכך, הוא לא מרשים בכלל - מרגיש עייף ועצל בהשוואה לגולף 1.2TSI או פוקוס 1.6. גם הצליל שלו לא מלהיב במיוחד. אגב, גם ה-1.6 הידנית לא מלהיבה בביצועים (אך כן מרגישה נמרצת יותר).

הולוסטר היא אופציה טובה בעיני למי שמחפש שילוב של הרבה אפקט הגעה ("פוזה"), יחד עם איבזור חביב ופרקטיות מסויימת.

אתה צריך לעשות את השיקולים שלך ומה חשוב בעיניך:

- רכב חדש, נעים וחסכוני, אומנם חלש יותר ופחות "פוזאיסטי" - עם אחריות ושקט נפשי לשנים הקרובות.

- או רכב פוזה עם יותר ביצועים - עם פחות בסעיף החסכון בדלק, נוחות וכמובן בלי אחריות.

ואם כבר פיאסטה, תבדוק טוב מה מציעים ב"איילון". אומנם תקבל שנה פחות, אך ידוע לי שיש שם הרבה יותר איבזור רלוונטי (יש אחת שמסתובבת באיזור שלי - בצבע לבן. נראית מרשימה מזו הנמכרת ב"דלק" - הבסיסית יותר). אולי תוכל להגיע עימם למחיר קרוב יותר לזה המוצע ב"דלק". החסרון מול "דלק" הוא אכן בשנת אחריות אחת פחות (שנתיים - ולא שלוש). את השירות באחריות - תקבל מ"דלק" בכל מקרה.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אוראל, רק אציין משהו, ה-1.6 אמנם מרגיש עצל משהו, אבל בפועל אתה תראה את האחוריים של הוולוסטר בכל מצב :wink:

ואם אתה לא מאמין לי (זה לא שאני "יוצא" עם כל פוקוס שניה בכביש), בבקשה:

http://cars.walla.co.il/?w=/4701/1893325

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
אוראל, רק אציין משהו, ה-1.6 אמנם מרגיש עצל משהו, אבל בפועל אתה תראה את האחוריים של הוולוסטר בכל מצב :wink:

ואם אתה לא מאמין לי (זה לא שאני "יוצא" עם כל פוקוס שניה בכביש), בבקשה:

http://cars.walla.co.il/?w=/4701/1893325

כן, רק שאני לא רובוטי - והביצועי נייר שלי טובים משל הרובוטית.

ואם אתה כל כך בטוח, אתה מוזמן לנסות את מזלך בכביש המפותל. מבטיח לך שאתה אפילו לא תזכה בלראות האחוריים של הפוקוס :wink:

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

צר לי - גיא, בעיני כוכב יאיר הוא בזבוז זמן. הוא אכן כיף, אבל לא כיף ברמת כמה כבישי נהיגה בארצנו.

ואם כבר מדברים על זה, הרבה זמן לא באת איתנו לטיול נהיגה, אז קח את ההצעה - ונראה אותך ואת הגייסטאר שלך :-D

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

תודה רבה על התגובות חברים

עזר לי מאוד

אחרי התיעצות גם עם חברים מהעבודה עם קצת יותר נסיון ממני ברכבים

הם יעצו לי גם ללכת עם הווליסטר בגלל שהיא טיפה יותר אגרסיבית על הכביש וזה מרגיש כיף יותר מלנהוג על הפיאסטה

והתוספת הקטנה במנוע והסוסים ירגישו לי חזק יותר מהפיאסטה עם המנוע החמוד

חלק גם הציעו לי לקנות polo 2012 TSI 1.2 twin turbo במחיר של הווליסטר

פורסם

הפולו 1.2TSI היא רק טורבו יחיד, לא TWIN. לא יודע מי הכניס לך את השטות הזאת לראש.

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...