Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4563 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

החלטתי לנסות את גולן טלקום. קיבלתי את הSIM בדואר. ניידתי את המספר. בדקתי עם פלאפון, ונאמר לי על ידם שהמכשיר פותח לSIM זר. כאשר אני מכניס את הסים של גולן כתוב לי "הכנס את הSIM הנכון". מישהו יודע מה אני עושה לא בסדר, וכיצד פותרים את הבעיה?

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אתה בטוח שבציעת את הניוד נכון? (הכנסת את כל הפרטים באתר וקיבלת אישור?)

אתה בטוח שהסתיים הניוד? (האם המכשיר עם הסים הישן מראה שאין קליטה?)

אם כן,

הכי פשוט זה לקחת סים אחר שעובד (של חבר, שכן וכו') לא של פלאפון מן סתם, ולדחוף למכשיר שלך.

עם עובד ,

הניוד לא הסתיים כראוי ויש כנראה תקלה , צור קשר עם גולן.

עם לא עובד המכשיר שלך כנראה לא מתאים לסים זר.

טלפן אליהם שוב,(לטעמי הכי טוב לגשת לשם פיזית).

עוד אופציה, היא שאתה מכניס את הסים לא נכון, עם תתן את דגם המכשיר שלך יהיה פשוט לחפש לך תמונה איך לשים את הסים נכון.

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם

טרם הוצאת ה SIM של פלאפון מהמכשיר, האם "נעלמה" הקליטה (ה SIM של פלאפון הושבת)? אם כן, פנה לשירות הלקוחות של גולן שיעלו מול מוקד הניוד ויבדקו מה הסיפור. כמו-כן ולמרות ההצהרות של פלאפון, יתכן שהמכשיר הנוכחי שלך לא ערוך לקלוט SIMים אחרים מלבד אלו של פלאפון ועל כן חובתם לפתוח אותו עבורך לשימוש גלובלי. תמצא מישהו עם SIM של חברה אחרת ותראה אם המכשיר שלך אוכל אותו.

פורסם

זה אומר שהמכשיר לא פתוח SIM FREE.

אין קשר לניוד/ לא ניוד. זה אומר שהמכשיר לא מזהה פיזית את הSIM שלך לקריאה.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

אסף נכון. זה סוני אריקסון NAITE או J105.

התקשרתי אל פלאפון והם אמרו לי שהמכשיר שלי פתוח לכל SIM, ואפילו נתנו לי קוד ניוד כל שהוא, שאין לי מושג מה הוא.

הסים הישן של פלאפון לא עובד אצלי כרגע. כתוב "SIM אינו פעיל". אחרי שזה קרה, ובאתר של גולן היה כתוב שהניוד הושלם בהצלחה הכנסתי את הSIM של גולן. בפעם הראשונה הכנסתי הפוך והיה כתוב לי "הכנס SIM". אחר כך שמתי לב שיש רק דרך אחת נכונה להכניס את הSIM, ומאז כתוב לי "הכנס את ה-SIM הנכון". זאת אומרת שהסים מוכנס נכון, פשוט יש איזו בעיה. אנסה ליצור קשר עם פלאפון במקביל לגולן.

תודה לכל מי שעזר. אני מעריך את זה מאוד.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

פורסם

חברים יקרים, כרגיל צדקתם, פלאפון הביאו לי קוד מעבר, אבל לא תפעלו את המכשיר. נציג נחמד מאוד שלהם עזר לי לפתוח את המכשיר פיסית בטלפון, והמעבר לגולן הושלם. תודה לכל העוזרים :)

רק שאלה קטנה. מה אני עושה עם הSIM הישן של פלאפון?

פורסם

סוף טוב, הכל דוב. תהנה מגולן והשתדל לא לצאת מגדרך אם האינטרנט הסלולרי שלהם עושה טובה שמתפקד.

בדבר שימוש עתידי בסים של פלאפון, אני די משוכנע שברגע שהוא הוצא מכלל שימוש, לא ניתן להשמיש אותו מחדש.

פורסם

שים אותו בפח אשפה אלקטרונית. יש שם כמה מ"ג זהב למחזור.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מצוין. תודה שנית לכולם.

סוף טוב, הכל דוב. תהנה מגולן והשתדל לא לצאת מגדרך אם האינטרנט הסלולרי שלהם עושה טובה שמתפקד.

אני מודע לכך. אני לא משתמש באינטרנט בפלאפון אחרת לא הייתי בוחר בגולן. למי שכן משתמש, שמעתי רק דברים טובים על יופון.

פורסם

הבחור משתמש ב-J105, שהוא כסילופון מלפני 5 שנים. לא מיועד לגלישה מסיבית.

לגבי יופון - לא מפתיע אותי. הם רוכבים על הרשת של אורנג' שהיא רשת מצויינת ובלי הגבלות המהירות המלאכותיות של פלאפון.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יופון עברו כעת לרשת פלאפון בדור השלישי....בעלי דור שני נישארים בתשתית אורנג :-)

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

עד כמה שהבנתי - יעברו, עדיין לא עברו, ואני מניח שמדובר לפחות בעוד כמה חודשים. אולי אפילו עם חפיפה.

בינינו - כמה משתמשים עדיין משתמשים בדור השני - הם קיימים (למשל הורים שלי ואבא של אשתי) אבל מעטים וממעטים להשתמש בטלפון. סה"כ אני רואה לא מעט בני 70 ו-80 עם מכשירי אנדרואיד ואייפונים.

• תוכן חדש...