Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חלונות מאזדה 3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4543 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חלונות אחוריים

ימין:

חלון יורד רבע ונתקע. אם עוזרים לו הוא ממשיך לרדת. אותו דבר בעליה וכשהוא נסגר עד הסוף וממשיכים ללחוץ הוא משמיע רעש של גלגל שינים, ממש חזק. כאילו הוא לא מרגיש שהוא בגבול והוא כבר לא נשלט עי כפתורי הנהג.

שמאל: הוא תקוע למעלה וברגע שמורידים אותו הוא יורד רבע נתקע ועולה ומשחק ועושה רעש. עד שמנתקים לו את החשמל.

וגם הוא הפסיק להשלט עי כפתורי הנהג

סך הכל זה נראה כאילו המנועים עובדים ומשהו שם מונע מהם להמשיך לרדת או לעלות. מישהו העלה את הרעיון שאלו רק גלגלי השיניים.

מישהו שקרה לו? יודע מה הבעיה עלות? ואם אפשר לתקן לבד?

פורסם

היי אסף,

התופעה ידועה במאזדות במיוחד בחלונות האחוריים.

לגבי החלון הימיני היה לי את אותו המצב, מה שקרה שהמנוע היה עובד כראוי אבל הפולי שלו (כמו גלגל שיניים) היה מחליק.

לכן הוא היה מגיע לגובה מסויים ואז עושה רעש של מכסחת דשא .

במוסך יבואן הם מציעים מנוע חלון משופץ ב400 שקל כולל העבודה.

לגבי החלון השני היה לי פעם את הדבר הזה שהוא היה מרים את עצמו לבד אבל אחרי "תיכנות" של החלונות זה הסתדר.

אגב, יש צורך לעשות את ה"תיכנות" הזה לאחר ניתוק של המצבר בכדי שתהיה לך שליטה מפאנל של הנהג בחלוןנות האחרים.

העשייה היא מאוד פשוטה (אבל לא אפשרית בחלון הימני שלך כי המנוע מחליק)

אתה צריך להרויד קצת את החלון לעלות אותו בחזרה למעלה וכאשר הוא סגור לגמרי ללחוץ שוב על כפתור העלייה לעוד 4 שניות בערך.

כאשר אתה עושה את הפעולה הנ"ל על כול החלונות באוטו (ואין לך החלקה במנוע כפי שיש לך כרגע בחלון האחורי ימיני)

כול החלונות אמורים לעבוד מהפאנל של הנהג.

בהצלחה, מקווה שעזרתי .

פורסם

אגב לגבי המנוע חלון,

יש מספר סרטונים ביוטיוב לגבי איך לפרק את הפאנל של הדלת וכדי להחליף את המנוע אתה צריך לפתוח אותו עם 4 ברגי 10 מ"מ.

אם יש לך גישה וקצת חוש לפירוק והרכבה,ואתה רוצה לחסוך קצת... אולי זה ישתלם רק קח בחשבון שהקליפסים הלבנים שתופסים את הבטנה של הדלת מתפרקים בקלילות.

בהצלחה .

פורסם

המנוע במצב מצוין!!! לא חייב להחליף מנוע!

בקש מכל איש מקצוע שמתעסק במערכות אזעקה להחליף את גלגל השינים שנאכל,

חצי שעה והוא יבין כבר מה להחליף.

אני עשיתי בשתי החלונות האחוריים 450 ש"ח כולל פירוק והרכבה,

בהצלחה!

פורסם
המנוע במצב מצוין!!! לא חייב להחליף מנוע!

בקש מכל איש מקצוע שמתעסק במערכות אזעקה להחליף את גלגל השינים שנאכל,

חצי שעה והוא יבין כבר מה להחליף.

אני עשיתי בשתי החלונות האחוריים 450 ש"ח כולל פירוק והרכבה,

בהצלחה!

אבל גם בחלון השמאלי זהו גלגל השיניים?

פורסם
היי אסף,

התופעה ידועה במאזדות במיוחד בחלונות האחוריים.

לגבי החלון הימיני היה לי את אותו המצב, מה שקרה שהמנוע היה עובד כראוי אבל הפולי שלו (כמו גלגל שיניים) היה מחליק.

לכן הוא היה מגיע לגובה מסויים ואז עושה רעש של מכסחת דשא .

במוסך יבואן הם מציעים מנוע חלון משופץ ב400 שקל כולל העבודה.

לגבי החלון השני היה לי פעם את הדבר הזה שהוא היה מרים את עצמו לבד אבל אחרי "תיכנות" של החלונות זה הסתדר.

אגב, יש צורך לעשות את ה"תיכנות" הזה לאחר ניתוק של המצבר בכדי שתהיה לך שליטה מפאנל של הנהג בחלוןנות האחרים.

העשייה היא מאוד פשוטה (אבל לא אפשרית בחלון הימני שלך כי המנוע מחליק)

אתה צריך להרויד קצת את החלון לעלות אותו בחזרה למעלה וכאשר הוא סגור לגמרי ללחוץ שוב על כפתור העלייה לעוד 4 שניות בערך.

כאשר אתה עושה את הפעולה הנ"ל על כול החלונות באוטו (ואין לך החלקה במנוע כפי שיש לך כרגע בחלון האחורי ימיני)

כול החלונות אמורים לעבוד מהפאנל של הנהג.

בהצלחה, מקווה שעזרתי .

איך אני אתכנת את החלון השמאלי אם הוא יורד רק רבע ועולה למעלה? ושהוא למעלה הוא שוב משחק ועושה רעש.

פורסם

אני חושב שזה מה שעשו אצלי.

הוא ירד טיפה, עלה בחזרה. וכשהוא הגיע לסוף העליה, תנסה לעלות אותו שוב.

אני כמעט בטוח שמה שעשו אצלי וזה עבד.

• תוכן חדש...