Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4568 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, יש לי רכב סיאט איביזה 2008 שעשיתי לו טיפול לפני חודש, אבל משום מה המוסך לא איפס את הטיימר של מונה הטיפולים באוטו ועכשיו האוטו מראה לי כאילו לא בוצע טיפול בכלל (מן הסתם לא טיפלתי במוסך מורשה, אז אין לי מה להתלונן או משהו בסגנון).

 

קראתי בספר של הרכב שצריך ללחוץ על מד איפוס המרחק לפני שמפעילים סטרטר ואז תוך כדי לחיצה להפעיל את האוטו ולהמשיך ללחוץ וזה לא עזר, אז אשמח לעזרה ממישהו שמבין לפני שאני נוסע סתם למוסך.

פורסם

כמעט בכל הסקודות/פולסווגנים/סיאט זה אוטו מחשב ואותה שיטה

 

מחזיקים את כפתור איפוס הק"מ כ-15 שניות

פותחים סוויץ

מסובבים את הכפתור ימינה או בדגמים שיש 2 כפתורים לוחצים על הכפתור השני וזהו...

פורסם

ואגב מצאתי את זה ברשת..

 

Press and Hold the Odometer knob in

release the knob after switch -Turn the ignition on (do not start the car though)

Turn the odometer knob to the right and hold for about 5 secs.

Release odometer knob and switch ignition off.

Start car, Service indicator should now be gone

×
×
  • תוכן חדש...