Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לא מצליח לכבות התראה לטיפול - איביזה 08

Liran3331
שימו לב! השרשור הזה בן 4025 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום, יש לי רכב סיאט איביזה 2008 שעשיתי לו טיפול לפני חודש, אבל משום מה המוסך לא איפס את הטיימר של מונה הטיפולים באוטו ועכשיו האוטו מראה לי כאילו לא בוצע טיפול בכלל (מן הסתם לא טיפלתי במוסך מורשה, אז אין לי מה להתלונן או משהו בסגנון).

קראתי בספר של הרכב שצריך ללחוץ על מד איפוס המרחק לפני שמפעילים סטרטר ואז תוך כדי לחיצה להפעיל את האוטו ולהמשיך ללחוץ וזה לא עזר, אז אשמח לעזרה ממישהו שמבין לפני שאני נוסע סתם למוסך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כמעט בכל הסקודות/פולסווגנים/סיאט זה אוטו מחשב ואותה שיטה

מחזיקים את כפתור איפוס הק"מ כ-15 שניות

פותחים סוויץ

מסובבים את הכפתור ימינה או בדגמים שיש 2 כפתורים לוחצים על הכפתור השני וזהו...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ואגב מצאתי את זה ברשת..

Press and Hold the Odometer knob in

release the knob after switch -Turn the ignition on (do not start the car though)

Turn the odometer knob to the right and hold for about 5 secs.

Release odometer knob and switch ignition off.

Start car, Service indicator should now be gone

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4025 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...