Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רפלקטורים

1200mics!
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4100 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום

רציתי לדעת אם זה אפשרי לסדר רפלקטורים של פנס קידמי(העדשה שיושבת בתוך הפנס)?זה נראה לי קל לתיקון אבל בעלי הפנסים אומרים שחייב להחליף

ונוסף האם נורת כרית אוויר דולקת לא רצוף מהבהבת האם זה אומר שהרכב עבר תאונה זה מחייב?תודה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קודם כל - רצוי לציין סוג רכב. אין דין פנסי מרצדס אספנות (שאולי ש, רק לדוגמה, כן ניתן ויותר זול לפתוח את הפנסים, לתקן ולאטום) כדין מאזדה 3 (חלקי חילוף בשפע, בכל פירוקיה - לשים פנס - /מפירוק/תחליפי/חדש).

הרצוי יותר - לפחות לדעתי - זה להחליף ולא להסתבך עם תיקון.

בקשר לכריות אויר ולמה שציינת (שוב - חסר סוג הרכב) - צריך להתחבר עם סורק ולראות מה הבעייה. אם קיימת בעייה במחשב כריות אויר - ייתכן שזה באמת מתאונה (שבה נפתחו כריות אויר) או שהמחשב התקלקל מסיבה אחרת (תקלה במחשב כ"א תתאפיין בחוסר תקשורת איתו). ייתכן כ"כ גם מצב יותר "פשוט" - אחד מהמחברים של המערכת רופף (חווט מתחת למושבים או בקונסולה אמצעית מרכזית).

גש למוסך שאתה סומך עליו ובעל אמצעים לאבחון.

alfa 156 2.5.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קודם כל - רצוי לציין סוג רכב. אין דין פנסי מרצדס אספנות (שאולי ש, רק לדוגמה, כן ניתן ויותר זול לפתוח את הפנסים, לתקן ולאטום) כדין מאזדה 3 (חלקי חילוף בשפע, בכל פירוקיה - לשים פנס - /מפירוק/תחליפי/חדש).

הרצוי יותר - לפחות לדעתי - זה להחליף ולא להסתבך עם תיקון.

בקשר לכריות אויר ולמה שציינת (שוב - חסר סוג הרכב) - צריך להתחבר עם סורק ולראות מה הבעייה. אם קיימת בעייה במחשב כריות אויר - ייתכן שזה באמת מתאונה (שבה נפתחו כריות אויר) או שהמחשב התקלקל מסיבה אחרת (תקלה במחשב כ"א תתאפיין בחוסר תקשורת איתו). ייתכן כ"כ גם מצב יותר "פשוט" - אחד מהמחברים של המערכת רופף (חווט מתחת למושבים או בקונסולה אמצעית מרכזית).

גש למוסך שאתה סומך עליו ובעל אמצעים לאבחון.

תודה על התשובה

העניין שזה לא היה נדלק והאמת שזה פיתאום התחיל כי סידרו לי אורות ברכב מדובר במאזדה 6 האם יש אפשרות לפתוח תפנס ולהדביק את העדשה חזרה היא ממתכת העדשה העניין שכול מי ששאלתי אמר שאין מצב לתקן את זהואם שמים דבק זה איזור חם וזה לא טוב

אניי ישמח אם יש איזשהוא מדריך לפרק את הפנס ואיך להגיע בדיוק לאיזור הזה של העדשה וכמה ברגים יש בכול פנס

תודה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

העדשה לא ממתכת, הרפלקטור יכול להיות ממתכת.

חבל על המאמץ לנסות ולשפץ בעצמך, צריך לפרק את הדבק של הרפלקטור מבלי לשבור את העדשה, לבצע ניקוי של הרפלקטור וציפוי שלו (צבע "דמוי כרום" לא יחזיק מעמד). אחר כך צריך להדביק מחדש את הפנס כך שיהיה אטום למים. ובקיצור - חבל על הזמן.

בעבר היה בתל אביב משפץ רפלקטורים (בשם יעקב אם אינני טועה), אך הוא סגר את העסק כי קניית פנס חליפי הפכה זולה יותר.

יש חנויות ברחוב סלמה אשר מוכרות פנסים מפירוק או פנסים חליפים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

העדשה לא ממתכת, הרפלקטור יכול להיות ממתכת.

חבל על המאמץ לנסות ולשפץ בעצמך, צריך לפרק את הדבק של הרפלקטור מבלי לשבור את העדשה, לבצע ניקוי של הרפלקטור וציפוי שלו (צבע "דמוי כרום" לא יחזיק מעמד). אחר כך צריך להדביק מחדש את הפנס כך שיהיה אטום למים. ובקיצור - חבל על הזמן.

בעבר היה בתל אביב משפץ רפלקטורים (בשם יעקב אם אינני טועה), אך הוא סגר את העסק כי קניית פנס חליפי הפכה זולה יותר.

יש חנויות ברחוב סלמה אשר מוכרות פנסים מפירוק או פנסים חליפים.

תודה על התשובה

האמת שזה נראה ממש קל זה בסך הכול יצא מהמקום זאות אומרת שהעדשה נפלה למטה אולי חשבתי לתפוס את זה אם זווית ובורג בין לבין רק כדי ליתפוס האם זה אפשרי?אני לא כול כך מוצא פנסים בזול האמת הכול יקר וחשבתי שזה רק בגלל זה לא אמור להיות בעיה אולי אפילו קל לתקן את זה

משהו נוסף אני רוצה לחבר מגבר וסאב ברכב הבנתי שצריך מנחט האם זה מסובך לפתוח את פלטת הדיסק של הדשבורד בעיקרון יש כבר חוטים פלוס ומינוס ורמוט ברכב רק מה שצריך זה המנחט חשבתי אולי לחבר אותו לחוטי הרמקולים ישירות

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם תתחיל לקדוח חורים בפנס, יחדרו אליו מים.

הפנס צריך להיות מודבק ואטום.

לא תצליח לעשות ציפוי איכותי לרפלקטור בעצמך. רפלקטור חלוד או עמום לא יעבור טסט.

אם הרפלקטור לא פגום, נסה להדביק הפנס עם RTV

שאלות לגבי התקנה של מערכת פתח בפורום המתאים. כותבים מנחת ולא מנחט.

תשתמש בסימני פיסוק, ואל תצטט הודעה קודמת.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

איך בדיוק אני מדביק את זה איך אני מגיע לזה?העדשה עצמה עובדת בסדר ויש נורה בפנים רק שהיא יצאה מהבית שלה יש מצב להגיע לזה בדרך קלה ללא פירוק הפנס?

תודה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...