Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

[ דגם ] Toyota Yaris TS 2000

Vovka
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7937 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דגם שחפשתי אחריו הרבה זמן, גרסה מוגבלת של 1536 יח' - מיניצ'אמפס!

1/43

מ-ה-מ-ם !!!

כמה תמונות:

DSCN6632.jpg

DSCN6635.jpg

DSCN6636.jpg

DSCN6638.jpg

DSCN6644.jpg

DSCN6645.jpg

DSCN6648.jpg

DSCN6651.jpg

DSCN6652.jpg

DSCN6653.jpg

DSCN6654.jpg

הדגם הבא שלי הוא: 205GTI 1990 של חברת מיניצ'אמפס שיצא רק חודש הבא!

פורסם
איזה יפה!!

וואלה גם אני חיפשתי את הדגם הזה..

מאיפה קנית וכמה עלה לך?

תודה...

חיפשתי כמה חודשים טובים באינטרנט, היו כמה דגמים במזרח אירופה בחנויות קטנות. או שהם לא שולחים לארץ, או שהם בכלל לא שולחים לחו"ל או שהם לא מקבלים פיי פל. ( ולי אין כ. אשראי בין לאומי לשלם להם )

אז כל שבוע חיפשתי באי באי ואז מצאתי את שני הדגמים האלה בשחור וכחול. קניתי את הכחול!

מהמם!

פורסם
זה רק אני או שיש פה פרסומת סמויה לנוקיה? :wink:

תתחדש הכחולה ממש יפה!

גם אני חשבתי על זה, לא ממש הבנתי מה הקטע אולי להראות שהפומית סגורה היא בגודל של מכונית 1:43 למרות שככה זה כל פלאפון.

b bo bos bose baaaaaaaaas

פורסם

פשוט מדהים באיזה דיוק אפשר לבנות היום מכוניות בגודל כזה קטן! (ואני חשבתי שהמינימיינור היא קטנה :) )

אפשר לדעת על כמה מזומנים צריך לוותר היום כדי לרכוש אחת כזו?

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם
גם אני חשבתי על זה, לא ממש הבנתי מה הקטע אולי להראות שהפומית סגורה היא בגודל של מכונית 1:43 למרות שככה זה כל פלאפון.
אתה לא חייב להבין כל דבר. צילמתי כי בא לי לצלם ככה. מה כל כך לא מובן כאן? :???:

אולי גם הרקע מפריע כאן לאנשים, מצטער מראש.

נדב, מצאתי לך תמונות של יאריס ב1/18.

Yaris_01.jpg

Yaris_02.jpg

פורסם

זאב של איזה חברה היא???היפנית הזאת cm model אם אני לא טועה (למרות שזה לא נראה כך) או של בוראגו או וואלי

אני בכל מקרה כנראה שיחכה לאיזה חברה איכותית יותר שתוציא כמו תמיד , לחכות תמיד משתלם

במקום slr של מאיסטו אני מביא את ה-cmc המדהימה :-D רק חבל שהיא עולה פי 10 חחחחחח

בברכה

נדב

נדב - [email protected]

למכירה אוסף ענקי של דגמי מכוניות - *52 דגמים*

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1730383#post1730383

פורסם
זאב של איזה חברה היא???היפנית הזאת cm model אם אני לא טועה (למרות שזה לא נראה כך) או של בוראגו או וואלי

אני בכל מקרה כנראה שיחכה לאיזה חברה איכותית יותר שתוציא כמו תמיד , לחכות תמיד משתלם

במקום slr של מאיסטו אני מביא את ה-cmc המדהימה :-D רק חבל שהיא עולה פי 10 חחחחחח

בברכה

נדב

כן הדגם של איזה חברה סינית. האיכות נראת סבבה, אבל לא משהו כמו קיושו או אוטוארט.

פורסם
מישהו מוכן לענות לי בבקשה ?

א. הדגם TS מיוחד. ( גם כי אף אחד אחר לא מייצר דגמי יאריס, חוץ מכמה חברות מאוד לא איכותיות ולא מוכרות )

ב. רוב דגמי מיניצ'אמפס מוגבלים בכמות יח'. יש לי גם את TT מוגבלת ל1200, RS6 ל1632 וכו'.

פורסם
א. הדגם TS מיוחד. ( גם כי אף אחד אחר לא מייצר דגמי יאריס, חוץ מכמה חברות מאוד לא איכותיות ולא מוכרות )

ב. רוב דגמי מיניצ'אמפס מוגבלים בכמות יח'. יש לי גם את TT מוגבלת ל1200, RS6 ל1632 וכו'.

אז קנית את הדגם בגלל שהוא מיוצר במהדורה מוגבלת או בגלל שאתה אוהב את האוטו ?

לדעתי זה שהדגם מיוצר במהדורה מוגבלת, לא עושה אותו שווה במיוחד. סה"כ באמת מדובר על מכונית רגילה.

בכל מקרה תמשיך לדווח על דגמים חדשים, זה מעניין !

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

• תוכן חדש...