Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

vitacost.

Danix60
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4563 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

התחלתי להתאמן, ובסוף האימון בחדר כושר אני קונה שייק, הבעיה שהמחיר לא נוח ( לא שזה יקר) פשוט הסכום הוא 14, וזה תקוע כזה להביא כל פעם 14, חשבתי לקנות את האבקה לבד ולהכין את השייק בדיוק איך שאני רוצה, מטעמי נוחות בלבד, לא כספית.

חשבתי על להזמין מvitacost, לגבי האבקה, משנה של איזה חברה? ראיתי את המוצר של optimum whey ויש במשקל 1 קילו ב27 דולר שזה מצויין, ויספיק לי כי צריך רק 30 גרם כל שייק.

ראיתי ששיטת השילוח היא של dhl, אין איתם בעיות מיוחדות כגון דמי משלוח פנים ארצי אצלנו, דמי אחסנה וכו׳ בדומה להזמנות שונות אצלם?

האם יש חברה מומלצת לאבקה? או שכולם עם אותו עיקרון?

שאלה אחרונה, מפורסם שם קנייה מעל 49 דולר המשלוח חינם, אובכן אבקה של 2.3 קילו בעלות 52 דולר היא לא בחינם, למה?

תודה רבה לעוזרים :)

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם

משלוח חינם בארה"ב לא לארץ הקודש.

במהלך הקנייה יש מחשבון שיאפשר לך לדעת מה עלות השילוח, תעשה חושבים אם כדי לך לצרף עוד כמה מוצרים מכיון שעלות המשלוח משתנה בהתאם למשקל/נפח החבילה אך לא תמיד באותו יחס. ולא לשכוח שיש גם מיסים (מע"מ ו/או מכס) בארץ לחבילות מעל 75$.

אין דמי אחסנה (בכל אופן מעולם לא יצא שיקחו ממני דמי אחסנה), המשלוח נוחת בארץ ומגיע בעזרת דואר ישראל. אם צריך לשלם מיסים משלמים ישרות לדואר, מניסיון שלי הם לא קשוחים כמו פדקס לדוגמא, גם חבילה של 80$ אולי 81$ עברה מבלי שיבקשו ממני את המע"מ (והחבילה נבדקה), לעומת פדקס שתמיד ז*** אותי עם דמי אחסנה ועמלות למינהם.

בנוסף בדואר לא בודקים כל חבילה, מתוך שבעה חבילות שהגיעו עד עכשיו בדקו לי רק שתיים.

פורסם

בא נפתור לך את הבעיה לגמרי:

אתה לא צריך לקחת שייק חלבון אחרי אימון, לא מיד, לא אחרי שעה ואפילו לא בכלל.

הכלל החשוב והעיקרי הוא להכניס במשך כל היום את ערכי המזון ואין שום קשר בינם לבין שעת האימון.

אקצין כדי שתבין בבירור: אתה יכול להתאמן איך שאתה מתעורר מבלי לאכול לפני או לפני השינה ומבלי לאכול אחרי האימון כל עוד וזה נח לך.

יש לי ימים שאני מתאמן ב7 בבוקר, קם ב6 שותה קפה ויוצא לאימון, חוזר ומתקלח ואוכל ארוחת בוקר ב9

יש ימים שאני חוזר מאימון ב23:30, מתקלח והולך לישון.

השטויות האלו במתי לאכול מה וההתעסקות בשייקים ותוספי מזון אינה משפיעה על היפרטרופיה.

לסחוב שייק ולשתות שם את המי שוקו המוקצפים האלו זה מגוחך לחלוטין, אם אתה מתעקש להכניס אבקת חלבון לתפריט שלך כדי להגיכ לערכי חלבון יומיים אז לפחות תשתה את השייק בבית, תכין אותו בבלנדר עם קרח וחלב שיצא טעים וקר ותשתה אותו בכבוד כמו בן אדם

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אם הבחור רוצה ליראות תוצאות בחדר כושר העצות שלך לא שוות כלום. אם כל מה שמעניין אותך באימון זה להזיע קצת ולא לצבור גרם של מסת שריר אז אתה יכול ללכת לאימון בלי לאכול ולשתות קפה בבוקר במקום לאכול ארוחה מזינה. בהצלחה.:roll:

אוכל זה הדבר הכי חושב בכל העסק הזה, אומנם אפשר לוותר על האבקות וכל תוספי התזונה האלה אבל עדיין צריך לאכול הרבה (5-6-7 ארוחות בריאות ביום) כדי ליראות תוצאות ולא להישאר שחיף עם קוביות.

פורסם

על השק הגדול של אופטימום ששוקל 4.6 קילו אני משלם 39 דולר משלוח, מvitacost. הכל רשום לך באתר אחרי שאתה בוחר את המוצר ומציין מאיזה אזור אתה בעולם.

פורסם

מבחינת vitacost, כבר ציינו לפניי את המחירים ואת העלויות, שיוצאות מאוד משתלמות בארץ. אני יכול להלין על האתר הזה רק מבחינת זמן הגעת המשלוח, לא פחות משלושה ועד ארבעה שבועות למארז גדול(אבקת חלבון לדוגמא), עובדה מצערת שגורמת לך להזמין קופסא חדשה בזמן שאתה עוד לא סיימת חצי מהשנייה.

בקשר לתזונה, bmw ricer - מה שאתה אומר בצורה כל כך החלטית הופרך שוב ושוב במחקרים מדעיים. לא רק זאת גם ניתן להבין מדברייך שאינך מבין מהי צריכה יומית של סך הקלוריות הנדרשות. זהו המפתח לגדילה. בלי מאזן קלורי חיובי - לא תהא לך שום גדילה ואפשר לעשות שמיניות באוויר עד מחר.

אין יעילות לכמות הארוחות, אלא רק לכמות האוכל הנצרכת, בהתפלגות של אבות המזון, שומן פחמימה וחלבון. בקשר לאכילה לפניי ואחרי אימון יש ספקות הנה והנה ולכן אמליץ שבטווח של 4 שעות(שבהם אתה גם מתאמן) תאכל חלבון ופחמימה בכמות יחסית קטנה, על מנת שיהיה לך נוח לבצע את הפעילות הגופנית. אין שום צורך לאכול חלבון מסויים לפניי או אחרי. אין צורך בסוכר ענבים ושאר מיתוסים הקיימים בחוץ.

למה אתה פוזל לכיוון תוספי התזונה? כמה אתה שוקל? יש לך בעייה כלשהי לאכול אוכל מוצק, שהוא וודאי עדיף יותר, מאשר לבזבז את כספך על אבקות שאולי אינך צריך.

אם אתה שוקל 70 קילו, אתה צריך לצרוך 140 גרם חלבון מן החי ביום. זאת אומרת, תפריט לדוגמא יהיה: 3 ביצים, 3 פרוסות גבינה צהובה באיזה אחוז שומן שתבחר, פחית טונה בשמן(העגולות), פחית קוטג', 200 גר' חזה עוף(חצי פרפר לערך). יש כאן 150~ גרם חלבון. יש סיבה מסויימת שאתה לא יכול לאכול את כל זה ביום אחד? אני חושב שמדובר בתפריט נוח יחסית, ואפשר באמצעות קצת דמיון ויצירתיות לייצור לך תפריט מסודר מהבוקר ועד הלילה עם תזונה שלא רק תביא לתוצאות באימונים אלא גם תדאג לסדר לך את העיכול וכל הנלווה לכך.

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם

אם אחרי 8-9 שעות שינה הלכת לחדר כושר בלי לאכול אפילו ארוחה אחת אלא רק שתית קפה האימון שלך שווה לתחת. כל שאר הדברים שרשמת זהים למה שאני רשמתי.

פורסם

שוב, זה מיתוס, כמו שהוא הסביר לך - אתה מתמקד בהם ולא בעיקר

אין קשר ליעילות האימון אם הלכת לאימון מיד אחרי שהתעוררת, יש פשוט כאלו שזה לא מסתדר להם מבחינת הרגשה/נוחות/הרגל

אין הבדל בין 4 סטים של לחיצת חזה לפני ארוחת בוקר ל4 סטים של לחיצת חזה אחר הצהריים.

לגבי תזונה - זה בפירוש מה שרשמתי, שזה הכי חשוב

חשוב לצרוך את כמות הערכים היומיים - זה תזונה

מתי ואיך וכל מיני הגבלות והיתרים עם מה ומה לא - זה לא תזונה, זה התעסקות בשטויות ומיתוסים שהופרכו בעשור הקודם

הארוחת בוקר ״המזינה״ לא קשורה בכלל לזה שיגדל לך השריר, גם הארוחה לפני האימון וגם זו שאחריו אם הם יהיו שונות בהרכבם מהשטות הנפוצה או לא קיימות בכלל זה לא ישפיע על אם כן תגדל או לא.

הכנסת את הערכים היומיים, נתת גירוי לשריר זה מה שצריך בשביל היפרטרופיה

פורסם

מחקרים עדכניים מתמקדים בצריכה יומית של קלוריות/ חלבון ולא "שעה אחרי/לפני" כפי שהיה נהוג לחשוב פעם.

אם זאת, עדיין לא הייתי פוסל שייק על הסף, רובנו לא צורכים מספיק חלבון על מנת להעלות מסה וכדי לבדוק זאת לפני שמוותרים עליו.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

לשייק חלבון אין שום יתרונות על אוכל, זה רק זמין ונוח.

אין הבדל אם תאכל חלבון שניה אחרי שאתה מסיים אימון, או שעה אחריו.

להפך, מחקרים הוכיחו ששייק חצי שעה אחרי האימון מציג ספיגה טובה יותר.

אגב, מנת חלבון זה 25 גרם, זה באמת מה שיעשה לך את ההבדל?

קנה פחית טונה ונגמר הסיפור, או שתוסיף עוד חתיכה של חזה עוף.

פורסם

אני לא מבין את ההתלהמות של אנשים נגד משקאות חלבון כאלה ואחרים, לא מדובר כאן בגיינרים שבאים להחליף ארוחות שלמות או בסטריאודים מסוג כלשהו. סה"כ מדובר בדרך נוחה להחליף צריכה של חלבונים, שלפעמים לא נוח לצרוך בפורמט של פחית טונה או קוטג'. אני מתאמן בבוקר ואם אני אוכל טונה\קוטג' עם לחמניה זה סותם לי את התאבון עד 2 בצהריים, והורס לי את כל הארוחות. שייק חלבון מכיל 100 קלוריות ולא סותם את התאבון.

140 גרם חלבון ל-70 קילו נשמעת לי כמו צריכה פסיכית למדי, ממה שקראתי זה מתאים רק עבור מתאמנים מקצועיים, ועבור מתאמן "רגיל" מומלץ בין 1.2 ל-1.5 גרם חלבון לק"ג גוף.

בכל אופן, לי דווקא יש רק ניסיון חיובי עם vitacost, אבל שמתי לב שלא משתלם בכלל להזמין מהם חבילות גדולות: המחירים של המשלוח לא בהכרח זולים יותר (הם עולים בצורה די לינארית עם המשקל), אתה עובר את מגבלת ה-75% ועלול לשלם מע"מ, ושמעתי גם אני דיווחים על חבילות שלוקח להן הרבה זמן. אני קונה את החבילה של הקילו של Optimum Nutrition וזה בדרך כלל מגיע תוך שבועיים.

ממה שידוע לי כל ההטבות של המשלוח חינם הן עבור משלוחים בתוך ארה"ב בלבד...

פורסם
לשייק חלבון אין שום יתרונות על אוכל, זה רק זמין ונוח.

אין הבדל אם תאכל חלבון שניה אחרי שאתה מסיים אימון, או שעה אחריו.

להפך, מחקרים הוכיחו ששייק חצי שעה אחרי האימון מציג ספיגה טובה יותר.

אגב, מנת חלבון זה 25 גרם, זה באמת מה שיעשה לך את ההבדל?

קנה פחית טונה ונגמר הסיפור, או שתוסיף עוד חתיכה של חזה עוף.

זה נכון לתלמיד בית ספר שנמצא רוב היום בבית. אבל בן אדם שעובד צריך את האבקה. אם אני עובד מ8 עד 5 ואוכל פעם אחת צהריים עשיתי אולי 40 גרם חלבון ויש לי עוד 100 גרם להשלים מ6 בערב..

פורסם

אז ככה הנתונים הם:

גיל, עוד כמה רגעים בן 19.

משקל 67+-

גובה 175

שומן : 18%

בוקר אני אוכל כמעט תמיד חביתה/ביצת עין.(2 ביצים)

צהריים התחלתי לאכול אורז עם כל מיני תוספות, כגון עדשים וכו׳

ערב, לא משהו קבוע אבל זה מסתכם גם באיזה מנת אורז עם חזה עוף או מרק כלשהו.

השעות אכילה הם מסודרות,

אני לא שותה מיץ בכלל קולה וכל השטויות כבר שנה וחצי.

לא אוכל שטויות.

מה שכן, שותה מיץ טבעי שאני סוחט או מכין שייק פירות.

האכילה לפני אימון חובה? מאוד קשה לי לעמוד בזה כיוון שאני בעבודה מ3 והאימון הוא ב8 בערב.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם

לא חובה אבל חטיף אנרגיה או קצת פירות יבשים עם אגוזים יספקו לך אנרגיה זמינה לאימון.

בנוסף אני תמיד ממליץ על כוס קפה שחור חזק.

בכל אופן על מנת לגדול צריך להגיע למצב שאתה מכניס יותר קלוריות ביום מאשר שורף.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
אני לא מבין את ההתלהמות של אנשים נגד משקאות חלבון כאלה ואחרים, לא מדובר כאן בגיינרים שבאים להחליף ארוחות שלמות או בסטריאודים מסוג כלשהו. סה"כ מדובר בדרך נוחה להחליף צריכה של חלבונים, שלפעמים לא נוח לצרוך בפורמט של פחית טונה או קוטג'. אני...

לא באתי נגד החלבון, הבעיה הקיימת אצל פות״ש היא שהוא חושב שחייב שייק חלבון מייד אחרי אימון, אז כרגע כל אימון זה עולה לו 14 שקל, מטעמי נוחות הוא רוצה לקנות באקט וזה יצר בעיה אחרת עם ויטקוסט

אני מאיר את עיניו שהוא בכלל לא חייב את השייק מיד אחרי אימון ושישתה אותו בבית כמו מלך.

בדיעבד כשהתגלה משקלו אז אני לא חושב שזה ממש בעיה להגיע לערכי החלבון שהוא צריך בתפריט יומי ללא תוספי מזון (שאין לי שום דבר נגדם)

• תוכן חדש...