Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

vitacost.

Danix60
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4562 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

GSI, אני לא חושב שחייב את השייק, פשוט הבנתי שנוח להשלים את החלבון בצורה הזו.

וה14 ש"ח לא יקר לי, פשוט זה לא סכום עגול כגון 10 שאפשר לשים בכיס, אני גם מגיע לשם ללא ארנק וללא פלאפון.

ציינתי שזה מטעמי נוחות בלבד.

ולגבי השייק שאני שותה שם, זה בתצורת חלב עם תוספות של פירות, אז חשבתי לקנות את האבקה ולשתות שאני מגיע לבית.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם
אז ככה הנתונים הם:

גיל, עוד כמה רגעים בן 19.

משקל 67+-

גובה 175

שומן : 18%

18 אחוז שומן?! יש מצב שהיית שיכור כשמדדת?

The best car safety device is

.a rear-view mirror with a cop in it

פורסם

זה הרבה?

אני אוהב לאכול הרבה סטייקים לאחרונה :)

לא עשיתי כושר כבר הרבה זמן.

ולהרבה זמן אני מתכוון לכמעט שנה שלמה, (היו לי בדיקות של לב וביקשו שלא אעשה מאמץ, הבדיקה הבאה בעוד שנה ואמרו לי שאני יכול להתאמן בינתיים אז רק עכשיו התחלתי)

מדדתי עם המכשיר בחדר כושר שמכניסים נתונים ומחזיקים ביד.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם

שמח שהבנת

בכל אופן ראיתי שרשמת שאתה אוכל בערב מנה עם עוף, אז פשוט תוסיף עוד 100 גרם עוף למנה הזו וכיסית את כל הקטע של האבקת חלבון

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
שוב, זה מיתוס, כמו שהוא הסביר לך - אתה מתמקד בהם ולא בעיקר

אין קשר ליעילות האימון אם הלכת לאימון מיד אחרי שהתעוררת, יש פשוט כאלו שזה לא מסתדר להם מבחינת הרגשה/נוחות/הרגל

אין הבדל בין 4 סטים של לחיצת חזה לפני ארוחת בוקר ל4 סטים של לחיצת חזה אחר הצהריים.

לגבי תזונה - זה בפירוש מה שרשמתי, שזה הכי חשוב

חשוב לצרוך את כמות הערכים היומיים - זה תזונה

מתי ואיך וכל מיני הגבלות והיתרים עם מה ומה לא - זה לא תזונה, זה התעסקות בשטויות ומיתוסים שהופרכו בעשור הקודם

הארוחת בוקר ״המזינה״ לא קשורה בכלל לזה שיגדל לך השריר, גם הארוחה לפני האימון וגם זו שאחריו אם הם יהיו שונות בהרכבם מהשטות הנפוצה או לא קיימות בכלל זה לא ישפיע על אם כן תגדל או לא.

הכנסת את הערכים היומיים, נתת גירוי לשריר זה מה שצריך בשביל היפרטרופיה

לא מדויק.

ראשית, דווקא יש הבדל בין 4 סטים בבוקר לבין 4 סטים אחר הצהרים, שכן "ביצועי" הגוף שונים במהלך היום, וזאת כתלות בשעון הביולוגי שלנו (שכל מחזור אצלו הוא כ-24 שעות). מחקרים דווקא מראים שניתן להגיע לביצועים טובים יותר בשעות הערב המוקדמות.

עם זאת, לאדם מן היישוב כנראה שאין לכך ממש משמעות, שכן הוא לא ירגיש בהבדל (פרט לעייפות בשעות שונות של היום, שזה אינדיווידואלי לכל אחד).

לגבי הארוחות - אחרי 8 שעות של צום (במהלך השינה) רצוי להכניס משהו לגוף לפני שמתחילים להזיע. כנ"ל לגבי אימון בכל שעות היממה. גם את תאכל את כל מה שצריך במהלך היום, אם אתה מגיע לאימון ב-9 בערב אחרי שלא אכלת מ-12 בצהרים, רוב הסיכויים שיהיה מאוד קשה להגיע לביצועים טובים.

פורסם
לא מדויק.

ראשית, דווקא יש הבדל בין 4 סטים בבוקר לבין 4 סטים אחר הצהרים, שכן "ביצועי" הגוף שונים במהלך היום, וזאת כתלות בשעון הביולוגי שלנו (שכל מחזור אצלו הוא כ-24 שעות). ...

לגבי הארוחות - אחרי 8 שעות של צום (במהלך השינה) רצוי להכניס משהו לגוף לפני שמתחילים להזיע. כנ"ל לגבי אימון בכל שעות היממה. גם את תאכל את כל מה שצריך במהלך היום, אם אתה מגיע לאימון ב-9 בערב אחרי שלא אכלת מ-12 בצהרים, רוב הסיכויים שיהיה מאוד קשה להגיע לביצועים טובים.

זה נכון אבל כמו שאמרתי, לרוב האנשים זה לא נח/לא נראה/שונה/מוזר/לא רגיל ולכן זה יכול להשפיע על ביצועי האימון כשהם על קיבה ריקה או רק קמו, זה עניין של תפיסה/הרגל/נוחות

גם אני הייתי בהתחלה כזה ומסתבר שמתרגלים לשינויי הרגלים

לחלק זה דווקא יכול לעזור להתאמן על הבוקר יש כאלו שנמצאים בשיא שלהם כשהם ״טריים״ על הבוקר ואילו בערב הם כבר עייפים מהיום שהיה.

אז שכל אחד יתאמן מתי שנח לו ונראה לו מתאים, השפעה על גדילת השריר -ל-א- תהיה לזה

דבר אחרון, 8 שעות שינה או 12 שעות ללא מזון הפרחו מזמן שזה נחשב צום ממושך מבחינה ביולוגית.

צום ממושך שפוגע מבחינה ביולוגית בהתפחות או התאוששות הגוף הינו 36-38 שעות.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
זה הרבה?

כן, מדובר בלא מעט אחוזי שומן. אבל זו לא כוונתי. לא הגיוני בעליל שאתה שוקל 67 קילו על מטר 75

ובעל 18 אחוז שומן. אני מאמין שאתה סביבות ה-13 אחוז שומן, וגם זה בהגזמה.

The best car safety device is

.a rear-view mirror with a cop in it

פורסם

ערב טוב לכולם,

ראשית, האחוז שומן שמדדת איננו מדוייק לחלוטין(קיימת סטיית תקן של עד 50%). כדי לדעת מה האחוז שומן שלך יש צורך בתמונת פרונט במצב רפוי.

שנית, צריכה של 1.5-1.2 גרם חלבון אולי מומלצת לאדם מהשורה, מי שרוצה לפתח/לשמור על השריר הקיים שלו, בין אם בחיטוב או בין אם במסה ההמלצה הכללית, ויש שיגידו המינימאלית היא 2 גר' חלבון לכל קילו משקל גוף. לדעתי? אל תרד מה1.7 ואל תעבור את ה2.5. צריכת חלבון מוגברת הוכחה כתורם עיקרי לפיתוח ושימור מסת שריר רזה.

בנוסף לכך, אמליץ לך לכמת את כלל הערכים התזונתיים שלך ביום במחשבון קלוריות של גלינגו(חפש בגוגל) ותראה אם אתה עומד בקריקטריונים של מאזן קלורי חיובי. לדעתי, אתה אוכל מעט מידי חלבון ויותר מידי פחמימה ביחס לכך. השומן אצלך לוקה בחסר, חיסרון משמעותי בתקופת המסה. שים לב- מעבר לשעות שינה, מה שיקבע את ההתאוששות וההתקדמות זו התזונה.

ולכן, חשיבות תיזמון הארוחות הוא מיתוס במקרה הרע, ותחום אפור במקרה הטוב. אם אתה לא מוצא זמן לאכול "ארוחה" מסודרת לפני אימון, תשתה קפה שחור/אפרסו ותאכל כריך עם 3 פרוסות גבינה צהובה 28%.

אין לך צורך בתוספי התזונה, לא חלבון לא ולא בטיח. לאכול אוכל ביתי, חלבון מן הצומח והרבה פחמימה ושומן. אתה תראה גדילה, בוודאותת

לסיכום, אמליץ לך לסקור את האתר kilogram.co.il על כלל מאמריו ולהיכנס לפורומים ולהעמיק את הידע שלך. כדי להבטיח התקדמות והבנה בנושא. בין אם תחביב ובין אם רצון לבצע שינוי גופני, יש לוודא שיש תוכנית פעולה לפני שמוציאים אותה לפועל.

אריאל.

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

• תוכן חדש...