Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיציבושי קולט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4604 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מצאתי מיציבושי קולט שנת 95 ממש שמורה.

הדבר היחיד שגורם לי להסס לקנות את הרכב זה ה 200,000 ק"מ.

עד כמה בערך המנועים של הקולט מגיעים? המנוע הולך לשבוק חיים ?

תודה והמשך יום נעים.

פורסם

קילומטרז' מצוין לשנת 95 לשום מנוע אין פג תוקף במידה וטופל בצורה איכותית יש לך עוד מינימום 100אלף.

רצוי לבדוק שהקילומטרז' מקורי וגם מנוע תואם למה שרשום .

פורסם

קצת הגזמת... עוד 100K

אם לא הוחלף או שופץ מנוע זה בטוח לא רחוק.

חוץ מזה מה לגבי שאר הירקות? גיר, מדחס מזגן, אלטרנטור, רדיאטור, חימום פנימי...

יש מספיק מכלולים מסביב למנוע שכבר זקנים.

אמין ככל שיהיה, רכב עם 200K ק"מ כבר לא יהיה אמין.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אין ספק שביחס לשנה הקילומטר מצוין, העניין הוא האם האוטו יסחוב עוד? (כמובן שלפני קניית הרכב אני אבדוק אותו מכל הבחינות על מנת שלא יהיו הפתעות).

פורסם
קצת הגזמת... עוד 100K

אם לא הוחלף או שופץ מנוע זה בטוח לא רחוק.

חוץ מזה מה לגבי שאר הירקות? גיר, מדחס מזגן, אלטרנטור, רדיאטור, חימום פנימי...

יש מספיק מכלולים מסביב למנוע שכבר זקנים.

אמין ככל שיהיה, רכב עם 200K ק"מ כבר לא יהיה אמין.

יש לי שכן עם פיאט אונו שעשתה 320 אלף בלי שיפוץ וכלום אני תמיד מתחיל מהשערה שהרכב טופל טוב במידה הפות"ש יחזור עלינו עם טענות של בעיות מכניות ברכב אחריי בדיקה מדוע לא לשער שהמנוע תקין עד אז?

פורסם

זה מקרה יוצא דופן.

היות ומלבד הבעלים האחרונים, יש היסטוריה לא ידועה, סטטיסטית הסיכוי של רוב מנועי הבנזין לשרוד נמוך.

אני לא אומר שזאת רכישה גרועה, אלה רק שתכין את עצמך להוצאות.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

הנתון של מס' הק"מ הוא רק חלק קטן מהעניין , יש עוד המון גורמים אחרים כמו איכות הטיפול ברכב ו"עייפות החומר" שפוגעת בכל רכיבי רכב קשיש שכבר 19 שנים בכבישיים.

הרכב בהחלט עשוי "לסחוב עוד הרבה" , אבל צריך גם להיות ערוך לאפשרות שאחרי זמן קצר הרכב ישבוק חיים.

• תוכן חדש...